McLeod Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Porzingis +- 16... dok je bio na klupi Letonija je imala neki prikljucak
Poenter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Letonci napucavanje za 3 pa ako prođe prođe. Nemooj, ne spominji 1
Problem sa licnim greskama Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Za nas ovaj rezultat znaci da samo pet pobeda vode do prvog mesta.
KlakerBoza Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Biju naši al' biju i Turci... Ubiše ih. Kvalitetno.
Dzo23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jaki Turci. S pravom ih svi vide u krugu favorita za medalju. Odavno nisu bili u jačem sastavu.
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bas dosta hot takeova na osnovu utakmice protiv Letonije...
McLeod Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Bas dosta hot takeova na osnovu utakmice protiv Letonije... Koja je bolja od Litvanije...
Poenter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nisam u mogućnosti da gledam, kakav je Baby Jokić? Dečko polako postaje NBA superstar, očekivano bi bilo da izdominira na ovom FIBA nivou.
MrTripleDouble Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Poenter said: Nisam u mogućnosti da gledam, kakav je Baby Jokić? Dečko polako postaje NBA superstar, očekivano bi bilo da izdominira na ovom FIBA nivou. 16-8-7 na bazi qratza bukvalno Udvajali ga veci deo meca, dobijao lopte dosta visoko od kosa, sudije pustile dosta kontakta i cvrstu igru na njemu i opet ovakve brojke. 1
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Solidan, nije preterano forsirao. Ima "gravitaciju", ali objektivno od ekipa od kojih se ocekuje da mogu do top 8, Letonci sigurno imaju najslabije centre. 1
Bojdo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Steta za baby Jokica sto nije kao Jokic organski suter, to bi mu podiglo nivo na nivo da mozda nekad u buducnost bude u MVP priči. 1
aleksandar2806 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Bojdo said: Steta za baby Jokica sto nije kao Jokic organski suter, to bi mu podiglo nivo na nivo da mozda nekad u buducnost bude u MVP priči. treba mu i visine ne samo sut
Poenter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Piše da je iste visine kao i Jokić. Ili deluje niže zbog toga što nije krakat i čini mi se da ima nešto kraće noge i građu kao neki rvač ili malo lažu za visinu. Relativno nedavno je potpisao novi ugovor, i Jokiću su pred onaj veliki ugovor slagali za visinu i odjednom je postao ,,sevenfuter" pa se posle vratio na 6 11. Edited 16 hours ago by Poenter
Dzo23 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Bejbi Jokic 🙂 Sad mi pade na pamet da Grigora Dimitrova zovu baby Federer. I otprilike tolika je razlika. 1
Poenter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Pa sad, ima samo 23 godine i gotovo preslikane prve 4 sezone kao Jokić. Sa tim da je sa 19 igrao ruki sezonu, a Jokić sa 20. Jokić definitivno ima dosta elemenata koji ga čine posebnim i ne mislim da će biti novi Jokić, ali ne verujem ni da će biti razlika ko između Dimitrova i Rodžera. Mislim da već sad nije. Sprdamo se mi tako često pa nas često nakantaju baš takvi. Ma koji Vagner... Edited 16 hours ago by Poenter 2
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel gledao ko ljepoticu Češke i Portugala. Tek sad obratih pažnju na roster Češke, nije ni čudo što su manje efikasni od Krke.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, Sector said: Jel gledao ko ljepoticu Češke i Portugala. Tek sad obratih pažnju na roster Češke, nije ni čudo što su manje efikasni od Krke. Bilo je pravo uživanje gledati. 1. Naša utakmica protiv Amera prošle godine 2. Češka Portugal 3. Španci protiv Amera 2008 2
Mrk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 35 minutes ago, Sector said: Jel gledao ko ljepoticu Češke i Portugala. Tek sad obratih pažnju na roster Češke, nije ni čudo što su manje efikasni od Krke. Prava krasotica, samo ne znam zasto nisu igrali drugo poluvreme 2
Recommended Posts