Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam u mogućnosti da gledam, kakav je Baby Jokić? 

Dečko polako postaje NBA superstar, očekivano bi bilo da izdominira na ovom FIBA nivou.

Posted
2 minutes ago, Poenter said:

Nisam u mogućnosti da gledam, kakav je Baby Jokić? 

Dečko polako postaje NBA superstar, očekivano bi bilo da izdominira na ovom FIBA nivou.

16-8-7 na bazi qratza bukvalno

Udvajali ga veci deo meca, dobijao lopte dosta visoko od kosa, sudije pustile dosta kontakta i cvrstu igru na njemu i opet ovakve brojke.

• Like 1
Posted

Solidan, nije preterano forsirao. Ima "gravitaciju", ali objektivno od ekipa od kojih se ocekuje da mogu do top 8, Letonci sigurno imaju najslabije centre.

• Like 1
Posted

Steta za baby Jokica sto nije kao Jokic organski suter, to bi mu podiglo nivo na nivo da mozda nekad u buducnost bude u MVP priči.

Posted
1 minute ago, Bojdo said:

Steta za baby Jokica sto nije kao Jokic organski suter, to bi mu podiglo nivo na nivo da mozda nekad u buducnost bude u MVP priči.

treba mu i visine ne samo sut

Posted (edited)

Piše da je iste visine kao i Jokić. 

Ili deluje niže zbog toga što nije krakat i čini mi se da ima nešto kraće noge i građu kao neki rvač ili malo lažu za visinu. Relativno nedavno je potpisao novi ugovor, i Jokiću su pred onaj veliki ugovor slagali za visinu i odjednom je postao ,,sevenfuter" pa se posle vratio na 6 11.

Edited by Poenter
Posted (edited)

Pa sad, ima samo 23 godine i gotovo preslikane prve 4 sezone kao Jokić.

Sa tim da je sa 19 igrao ruki sezonu, a Jokić sa 20.

Jokić definitivno ima dosta elemenata koji ga čine posebnim i ne mislim da će biti novi Jokić, ali ne verujem ni da će biti razlika ko između Dimitrova i Rodžera.

Mislim da već sad nije.

Sprdamo se mi tako često pa nas često nakantaju baš takvi. Ma koji Vagner...

Edited by Poenter
  • Like 1