Helena Posted yesterday at 01:25 AM Posted yesterday at 01:25 AM Al Novakova facata sad na zadnjoj dijagonali
delgado Posted yesterday at 01:28 AM Posted yesterday at 01:28 AM Pojeo je ovu dijagonalu, kao u najboljim danima. Nove 2 brejk lopte neiskoriscene, ali nije ni dao Novak neku sansu.
alcesta Posted yesterday at 01:34 AM Posted yesterday at 01:34 AM S ovakvim servisom neminovno je još brejk lopti za Frica, a bar jednu od toliko će morati da iskoristi.
delgado Posted yesterday at 01:41 AM Posted yesterday at 01:41 AM To je to, odmah kazna za silne neiskoriscene BP. Servis ozbiljno prodaje, i onda nema sta da trazi.
Helena Posted yesterday at 01:45 AM Posted yesterday at 01:45 AM Jel se meni čini ili sudija sedi jako nisko? Znam da imaju to E Suđenje, al mi opet neobično.
alcesta Posted yesterday at 01:53 AM Posted yesterday at 01:53 AM Meni izgleda kao i obično. I evo ribrejka, moralo je da se desi. Makar nije brejk za set, ali TB nisam uopšte sigurna da će izvući.
alcesta Posted yesterday at 01:57 AM Posted yesterday at 01:57 AM Ajde da se ne uvlači u TB, šansa broj 2. Fric poklanja kao u dobra stara vremena.
Helena Posted yesterday at 01:59 AM Posted yesterday at 01:59 AM Jbt, ne razumem, napraviš ribrejk i umesto da te ponese, odserviraš najgori gem, sve krmače od servisa.
alcesta Posted yesterday at 02:01 AM Posted yesterday at 02:01 AM (edited) Ne zakeraj sad tu dok Novak još ima vremena da vrati poklon OK, lakše se diše. Sad već smemo da konstatujemo da Fric i ovaj meč igra potpuno isto kao i sve dosadašnje što je izgubio. Edited yesterday at 02:04 AM by alcesta
Helena Posted yesterday at 02:05 AM Posted yesterday at 02:05 AM Ma gleda 1 minute ago, alcesta said: Ne zakeraj sad tu dok Novak još ima vremena da vrati poklon Ma gledam, ja ko i Novak, kako nema one dvojice nije to to I pogledaj sad zadnji poen, šta je promašio. A i ne da mi se da ide na Alkaraza, proći će ko Bubara sa Sinerom 😉
alcesta Posted yesterday at 02:16 AM Posted yesterday at 02:16 AM Meni je lakše kad izgubi od Alkaraza, on mi je simpatičan a Sinera ne mogu da smislim a uzeće više gemova od Bublika, da ne preterujemo Ali ajde prvo ovaj meč da se privede kraju.
Helena Posted yesterday at 02:24 AM Posted yesterday at 02:24 AM I bolji je Fric nego ranije, problem mu je kao kod većine Amerikanaca, nema plana B, nema izlaska na mrežu, nikakvog miksanja. Servis forhend i to je to.
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Je li ovo opet sa vratom neki problem? A evo sad će i publika da se uključi. Ne bi valjalo da se rastegne previše. Edited 23 hours ago by alcesta
Helena Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovaj komentator stvarno... Prvi put Fric uzima Novaku servis
Carl Johnson Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Helena said: Ovaj komentator stvarno... Prvi put Fric uzima Novaku servis Rekao je “drugi put”, ako gledas na Eurosportu
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kakav je da je, bolji je od Pešikana i Banjca, ne melje bez prestanka što je odmah poboljšanje. Fric se opustio najzad, krenuo i servis.
Carl Johnson Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bezveze je dozvolio da ga publika poremeti onoliko i da zakomplikuje stvari poprilicno ovde. Fric se bas oslobodio sada
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I ode set, taman kad i meni baterija na laptopu. Glavno je da ne dozvoli sad brejk, a biće prilika. I da utiša publiku. Nikako da ne ode u peti, ne znam je li u zadnje vreme završio meč od 5 setova bez povrede.
delgado Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Set je uzet, tek cetvrti u karijeri protiv Novaka u 11om mecu, sto je samo po sebi pomak, pa da vidimo da li ce opet brzo ostati bez servisa i u 4tom setu
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sad Novak propušta prilike, imao je sreće u ovom setu što je Fric dosad bolje igrao na svoj servis nego na njegov.
delgado Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nijedan valjan servis nije ubo u ovom gemu za opstanak u mecu, i nekako spasao 2 vezane mp, dosao do prednosti, ali dzaba. Zao mi je sto sam se i ponadao da moze da izvuce takav gem. Solidan fajt, ali opet previse propustenih sansi i nedovoljno dobar servis za nesto vise. Dupla za kraj, naravno, u stilu ;D
Recommended Posts