nonick Posted yesterday at 04:12 PM Posted yesterday at 04:12 PM 2 hours ago, Helena said: Večeras, za koga ste, Arinu ili Amandu? Arina je počela da me nervira, a Amandi rispekt posle dizanja nakon Vimbldonskog fijaska. Dakle, Amanda Nikad lakseg pitanja, Amanda.
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kog đavola ne počinju više da ne moram da gledam košarku
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kakav očajan gem Anisimove, taman kad je ušla u seriju. Dobro, makar neće biti biciklice u ovom finalu, a verovatno ni krompira.
Helena Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja kad god navijam za nekog, taj mora, ali mora da izgubi
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Šta li ovo smeta Anisimovoj na krovu kad servira? Crna Amanda, napravi brejk sa nulom pa onda dve duple u idućem gemu i ćao. Edited 22 hours ago by alcesta
La mano de Dios Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Na 30-30 Sabalenka masi smec, doduse tezak ali eto, sada je je 5-5* u drugom.Sabalenka je bila na 2 poena od titule, sad je bas daleko.
alcesta Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Završnica seta, možda i meča, a Pešikan reklamira seriju Stenlija Tučija Potpuno zasluženo Sabalenka, Anisimova je previše grešaka pravila na bitne poene. Edited 22 hours ago by alcesta
La mano de Dios Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bravo za Sabalenku, nije lako odbraniti gs titulu posebno Us open. Zao mi je Amande ali vidi se sa ona jos mentalno nije na tom nivou za gren slem finale. 1
La mano de Dios Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Jbt ne znam kako nemam opciju da izaberem engleskog komentatora na svom Eurosportu, ovo je neizdrzivo vise, necu ni sutrasnje finale da gledam sa ovim nestrucnim ljudima.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo par vaznih obavestenja pred finale.Odlozeno zbog velikih guzvi na ulazima, pa ce poceti u 20:30. S obzirom da kisa pada u Njujorku mec ce se igrati pod zatvorenim krovom. Verujem da ovo vise odgovara Sineru. 1
Carl Johnson Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Helena said: Pa zar nije trebalo da počne u 22? Otkud sad ovo? Ne, od pocetka je bilo najavljeno za 14h po lokalnom vremenu
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam gledala na rezultatima.com, prekjuče, doduše, stajalo 22.
Elias Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije sportski dogadjaj u Americi ako se ne kasni sa pocetkom jedno 30 minuta.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I dalje ogromne guzve ispred Artur Esa, sve ovo zbog prisustva Donalda Trampa finalu, protokoli su duzi pri ulasku.
nonick Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako jedan svesteni tenk ne predje preko terena, onda ne vredi ni počeli mec.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav nivo tenisa vec u 1.gemu meca, stvarno su neverovatni obojica. Alkaraz prvi stize do brejka posle skoro 10-minutnog gema.
Recommended Posts