nonick Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Helena said: Večeras, za koga ste, Arinu ili Amandu? Arina je počela da me nervira, a Amandi rispekt posle dizanja nakon Vimbldonskog fijaska. Dakle, Amanda Nikad lakseg pitanja, Amanda.
alcesta Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kog đavola ne počinju više da ne moram da gledam košarku
alcesta Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakav očajan gem Anisimove, taman kad je ušla u seriju. Dobro, makar neće biti biciklice u ovom finalu, a verovatno ni krompira.
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja kad god navijam za nekog, taj mora, ali mora da izgubi
alcesta Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Šta li ovo smeta Anisimovoj na krovu kad servira? Crna Amanda, napravi brejk sa nulom pa onda dve duple u idućem gemu i ćao. Edited 7 hours ago by alcesta
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Na 30-30 Sabalenka masi smec, doduse tezak ali eto, sada je je 5-5* u drugom.Sabalenka je bila na 2 poena od titule, sad je bas daleko.
alcesta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Završnica seta, možda i meča, a Pešikan reklamira seriju Stenlija Tučija Potpuno zasluženo Sabalenka, Anisimova je previše grešaka pravila na bitne poene. Edited 6 hours ago by alcesta
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bravo za Sabalenku, nije lako odbraniti gs titulu posebno Us open. Zao mi je Amande ali vidi se sa ona jos mentalno nije na tom nivou za gren slem finale. 1
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbt ne znam kako nemam opciju da izaberem engleskog komentatora na svom Eurosportu, ovo je neizdrzivo vise, necu ni sutrasnje finale da gledam sa ovim nestrucnim ljudima.
Recommended Posts