delgado Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pojeo je ovu dijagonalu, kao u najboljim danima. Nove 2 brejk lopte neiskoriscene, ali nije ni dao Novak neku sansu.
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago S ovakvim servisom neminovno je još brejk lopti za Frica, a bar jednu od toliko će morati da iskoristi.
delgado Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago To je to, odmah kazna za silne neiskoriscene BP. Servis ozbiljno prodaje, i onda nema sta da trazi.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jel se meni čini ili sudija sedi jako nisko? Znam da imaju to E Suđenje, al mi opet neobično.
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni izgleda kao i obično. I evo ribrejka, moralo je da se desi. Makar nije brejk za set, ali TB nisam uopšte sigurna da će izvući.
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ajde da se ne uvlači u TB, šansa broj 2. Fric poklanja kao u dobra stara vremena.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbt, ne razumem, napraviš ribrejk i umesto da te ponese, odserviraš najgori gem, sve krmače od servisa.
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne zakeraj sad tu dok Novak još ima vremena da vrati poklon OK, lakše se diše. Sad već smemo da konstatujemo da Fric i ovaj meč igra potpuno isto kao i sve dosadašnje što je izgubio. Edited 4 hours ago by alcesta
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma gleda 1 minute ago, alcesta said: Ne zakeraj sad tu dok Novak još ima vremena da vrati poklon Ma gledam, ja ko i Novak, kako nema one dvojice nije to to I pogledaj sad zadnji poen, šta je promašio. A i ne da mi se da ide na Alkaraza, proći će ko Bubara sa Sinerom 😉
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni je lakše kad izgubi od Alkaraza, on mi je simpatičan a Sinera ne mogu da smislim a uzeće više gemova od Bublika, da ne preterujemo Ali ajde prvo ovaj meč da se privede kraju.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I bolji je Fric nego ranije, problem mu je kao kod većine Amerikanaca, nema plana B, nema izlaska na mrežu, nikakvog miksanja. Servis forhend i to je to.
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Je li ovo opet sa vratom neki problem? A evo sad će i publika da se uključi. Ne bi valjalo da se rastegne previše. Edited 4 hours ago by alcesta
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovaj komentator stvarno... Prvi put Fric uzima Novaku servis
Carl Johnson Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Helena said: Ovaj komentator stvarno... Prvi put Fric uzima Novaku servis Rekao je “drugi put”, ako gledas na Eurosportu
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav je da je, bolji je od Pešikana i Banjca, ne melje bez prestanka što je odmah poboljšanje. Fric se opustio najzad, krenuo i servis.
Carl Johnson Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bezveze je dozvolio da ga publika poremeti onoliko i da zakomplikuje stvari poprilicno ovde. Fric se bas oslobodio sada
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I ode set, taman kad i meni baterija na laptopu. Glavno je da ne dozvoli sad brejk, a biće prilika. I da utiša publiku. Nikako da ne ode u peti, ne znam je li u zadnje vreme završio meč od 5 setova bez povrede.
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Set je uzet, tek cetvrti u karijeri protiv Novaka u 11om mecu, sto je samo po sebi pomak, pa da vidimo da li ce opet brzo ostati bez servisa i u 4tom setu
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad Novak propušta prilike, imao je sreće u ovom setu što je Fric dosad bolje igrao na svoj servis nego na njegov.
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nijedan valjan servis nije ubo u ovom gemu za opstanak u mecu, i nekako spasao 2 vezane mp, dosao do prednosti, ali dzaba. Zao mi je sto sam se i ponadao da moze da izvuce takav gem. Solidan fajt, ali opet previse propustenih sansi i nedovoljno dobar servis za nesto vise. Dupla za kraj, naravno, u stilu ;D
Recommended Posts