Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni izgleda kao i obično.

I evo ribrejka, moralo je da se desi. Makar nije brejk za set, ali TB nisam uopšte sigurna da će izvući.

Posted (edited)

Ne zakeraj sad tu dok Novak još ima vremena da vrati poklon :classic_laugh:

OK, lakše se diše. Sad već smemo da konstatujemo da Fric i ovaj meč igra potpuno isto kao i sve dosadašnje što je izgubio.

Edited by alcesta
Posted

Ma gleda

1 minute ago, alcesta said:

Ne zakeraj sad tu dok Novak još ima vremena da vrati poklon :classic_laugh:

Ma gledam, ja ko i Novak, kako nema one dvojice nije to to :classic_biggrin:

I pogledaj sad zadnji poen, šta je promašio.

A i ne da mi se da ide na Alkaraza, proći će ko Bubara sa Sinerom 😉

Posted

Meni je lakše kad izgubi od Alkaraza, on mi je simpatičan a Sinera ne mogu da smislim :classic_biggrin: a uzeće više gemova od Bublika, da ne preterujemo :classic_tongue:

Ali ajde prvo ovaj meč da se privede kraju.

Posted

I bolji je Fric nego ranije, problem mu je kao kod većine Amerikanaca, nema plana B, nema izlaska na mrežu, nikakvog miksanja.

Servis forhend i to je to.

Posted (edited)

Je li ovo opet sa vratom neki problem?

A evo sad će i publika da se uključi. Ne bi valjalo da se rastegne previše.

Edited by alcesta
Posted

Kakav je da je, bolji je od Pešikana i Banjca, ne melje bez prestanka što je odmah poboljšanje.

Fric se opustio najzad, krenuo i servis.

Posted

I ode set, taman kad i meni baterija na laptopu.

Glavno je da ne dozvoli sad brejk, a biće prilika. I da utiša publiku. Nikako da ne ode u peti, ne znam je li u zadnje vreme završio meč od 5 setova bez povrede.

Posted

Set je uzet, tek cetvrti u karijeri protiv Novaka u 11om mecu, sto je samo po sebi pomak, pa da vidimo da li ce opet brzo ostati bez servisa i u 4tom setu

Posted

Nijedan valjan servis nije ubo u ovom gemu za opstanak u mecu, i nekako spasao 2 vezane mp, dosao do prednosti, ali dzaba. Zao mi je sto sam se i ponadao da moze da izvuce takav gem. Solidan fajt, ali opet previse propustenih sansi i nedovoljno dobar servis za nesto vise. 

Dupla za kraj, naravno, u stilu ;D