Don Dusko Posted December 30, 2025 Author Posted December 30, 2025 Kako se vraca za onaj gol u 97 moj Ebening Emeri.
sasha arsenal Posted December 30, 2025 Posted December 30, 2025 Žezus se vratio!Pun je samopouzdanja i mnogo će značiti u nastavku sezone. Dobro je da je tu i Vajt kako bu Timber malo odmorio. 1
crni96 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kako će večeras da grmi Sanderland - M. City Fina zaliha Vile ispred Lpoola.. biće ovo paklena sezona u borbi za top 4. A Bogami i za titulu i ako prednost Sitiju, nmg Arsenala zamislit na tronu nikako 😄 A što se tiče donjeg dijela, nadam se da će West Ham ispast. Ja ne znam šta radi njihova uprava zadnjih 7-8 godina. Neke najave, novi stadion??? Mućak
Don Dusko Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Kako prelepo vece.Herojski bod Sunderlanda. 3
Perkos2 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Neverovatno je da igrači Sitija ne šutiraju sa 18-20-25 metara od gola.
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Razumem da je fudbal odavno postao ogroman biznis, da se velika lova vrti, ali možda bi trebalo promisliti da se utakmice ne igraju na dan ili dan nakon velikog praznika. Sinoćnje utakmice EPL su velika bruka i sramota za igrače, trenere, klubove i da sam sportski novinar u Engleskoj, razapeo bi ih iz sve snage.
Janne240 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, Drug Crni said: Razumem da je fudbal odavno postao ogroman biznis, da se velika lova vrti, ali možda bi trebalo promisliti da se utakmice ne igraju na dan ili dan nakon velikog praznika. Sinoćnje utakmice EPL su velika bruka i sramota za igrače, trenere, klubove i da sam sportski novinar u Engleskoj, razapeo bi ih iz sve snage. Ma bre ko ih sisa, igraju se zbog para a ne zbog babine penzije, jos i da se brinemo zasto Madjari nemaju more. Nema brige kod njih za popune termina i ekipa, nek se krse dok god mogu, skupo placeni profesionalci i profesionalizam.
Recommended Posts