Skyglider Posted August 13 Posted August 13 Napravio sam Dynasty ligu pa je dobro da se napravi i zaseban topic https://sleeper.com/i/m78waanVOLjYg Ko je zainteresovan neka uđe Ali samo oni ozbiljni 1
Sharp Posted August 13 Posted August 13 Igram fantasy 10+ godina, ali ovo će mi biti prvo iskustvo u dynastyu. Pohvala za sleeper, koristim ga zadnjih nekoliko godina, puno bolja opcija od tipičnih mainstream opcija. 1
Sharp Posted August 13 Posted August 13 Inače, ako će ovo biti liga s 10 timova, što mislite o ideji da bude superflex i/li da startamo 3 WR-a? Meni je to u manjim ligama puno zanimljivije jer ima dovoljno dobrih dostupnih igrača za popuniti tim.
Skyglider Posted August 14 Author Posted August 14 19 hours ago, Sharp said: Inače, ako će ovo biti liga s 10 timova, što mislite o ideji da bude superflex i/li da startamo 3 WR-a? Meni je to u manjim ligama puno zanimljivije jer ima dovoljno dobrih dostupnih igrača za popuniti tim. Možemo tako da uradimo, sve po dogovoru Videćemo koliko će ljudi da uđe, da li će biti liga od 10 timova ili 8. 10 sam stavio kao neku okvirnu brojku
nlavrnja Posted August 23 Posted August 23 Za sad nas je 6? Da nije svakako 23 runde/igraca malo previse? Draft snake ili aukcijski? I da se dog za datum, samo da se prvo dogovorimo u A 😁
nlavrnja Posted Thursday at 07:38 PM Posted Thursday at 07:38 PM Ponovo ja za datum, posto smo u A usaglasili 31.8... predlazem 2.9. posto prvog igramo na EP. Termin ofc 21h
Skyglider Posted Thursday at 11:42 PM Author Posted Thursday at 11:42 PM Slažem se, neka bude 2.9 u utorak, 19:30 ili 20h. I ne moramo 23 runde, videću ako to može da se smanji
Skyglider Posted yesterday at 01:05 PM Author Posted yesterday at 01:05 PM (edited) Draft sam postavio da bude u utorak 2. septembra od 19:30h Draft će imati 17 rundi, manje ne bi moglo uzimajući u obzir broj pozicija kao i neophodne bench igrače, stavio sam da izbor bude 60 sekundi tako da bi to trebalo da ide brzo pogotovo jer nas ima samo 6 Edited yesterday at 01:23 PM by Skyglider
Romantik Posted yesterday at 06:01 PM Posted yesterday at 06:01 PM Zar ne mogu da se nadju jos cetvorica? Znate li bilo koga da prati NFL da ga iscimate? Bez bar 10 ljudi to nece biti to.
Skyglider Posted yesterday at 06:05 PM Author Posted yesterday at 06:05 PM 3 minutes ago, Romantik said: Zar ne mogu da se nadju jos cetvorica? Znate li bilo koga da prati NFL da ga iscimate? Bez bar 10 ljudi to nece biti to. Slažem se, 10 ekipa bi bilo najbolje. Možda da nam se još neko iz regularnog fantazija pridurži ?
Romantik Posted yesterday at 06:30 PM Posted yesterday at 06:30 PM Poziv je svima otvoren, ali kad nisu do sada tesko da ce u zdanji cas, mada bi bilo dobro ako neko hoce.
nlavrnja Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ako ne udje niko, svejedno ai draftuje za ove 4 ekipe? U dinasty ligama se stvari dosta brzo okrenu (u nflu i za 1 sezonu), ne bi me cudilo da naknadno uhvatimo nekog da udje
Skyglider Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 2 hours ago, nlavrnja said: Ako ne udje niko, svejedno ai draftuje za ove 4 ekipe? Ne draftuje, to nisu ekipe nego 4 prazna mesta. Smanjio sam juče broj ekipa na 6 , sad nema više praznih mesta
nlavrnja Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne vidim onda svrhu da igramo ove godine, 6 ekipa je bas bas malo 2
Sharp Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Slažem se, 8 je po meni neki minimum minimuma, a i to je malo. 1
Skyglider Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ništa , onda ću da otkažem ligu. Mislim takođe da bi najmenje 10 ekipa trebalo da bude pa da to liči na nešto. Šest je premalo
Recommended Posts