Skyglider Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Napravio sam Dynasty ligu pa je dobro da se napravi i zaseban topic https://sleeper.com/i/m78waanVOLjYg Ko je zainteresovan neka uđe Ali samo oni ozbiljni
Sharp Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Igram fantasy 10+ godina, ali ovo će mi biti prvo iskustvo u dynastyu. Pohvala za sleeper, koristim ga zadnjih nekoliko godina, puno bolja opcija od tipičnih mainstream opcija. 1
Sharp Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Inače, ako će ovo biti liga s 10 timova, što mislite o ideji da bude superflex i/li da startamo 3 WR-a? Meni je to u manjim ligama puno zanimljivije jer ima dovoljno dobrih dostupnih igrača za popuniti tim.
Skyglider Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 19 hours ago, Sharp said: Inače, ako će ovo biti liga s 10 timova, što mislite o ideji da bude superflex i/li da startamo 3 WR-a? Meni je to u manjim ligama puno zanimljivije jer ima dovoljno dobrih dostupnih igrača za popuniti tim. Možemo tako da uradimo, sve po dogovoru Videćemo koliko će ljudi da uđe, da li će biti liga od 10 timova ili 8. 10 sam stavio kao neku okvirnu brojku
Recommended Posts