Skyglider Posted Saturday at 09:56 AM Posted Saturday at 09:56 AM 2 hours ago, Romantik said: @Skyglider ako nisam pogresio protiv tebe sam u polufinalu a tim ti je nespreman, menjaj to pa da se junacki "pobijemo". Znam, ne brini se. Moj menadžment i dalje vrši procene i analize za sutrašnje duele. 2
Romantik Posted Monday at 03:43 PM Posted Monday at 03:43 PM Cestiam na dobro odradjenom poslu tvog menadmenta, Olave je iyglada dobio bas dobar bonus jer je izneo ceo tim na svojim ledjima Ja sam imao super sezonu, nazlost greska mog menadzmenta tj mene, u kljucnom momentu, u poskusaju da budem extra pametan, i ostavljanje mog izbora iz prve runde na klupi za ovaj mec, iako nije bio povredjen, me je kostala poraza i prolaska u finale. Sad se mora izboriti bronza.
Skyglider Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 12/22/2025 at 4:43 PM, Romantik said: Cestiam na dobro odradjenom poslu tvog menadmenta, Olave je iyglada dobio bas dobar bonus jer je izneo ceo tim na svojim ledjima Ja sam imao super sezonu, nazlost greska mog menadzmenta tj mene, u kljucnom momentu, u poskusaju da budem extra pametan, i ostavljanje mog izbora iz prve runde na klupi za ovaj mec, iako nije bio povredjen, me je kostala poraza i prolaska u finale. Sad se mora izboriti bronza. Hvala Ok, jesi ostavio Jenaty-ja na klupi ali i ja sam u poslednjem momentu napravio rokadu, stavio sam na klupu odbranu Chargersa koja je imala 12 poena a ubacio sam odbranu Dolphinsa koji mi donela nula poena, jer su na papiru imali lakši matchup. Da si ti ubacio Jenaty-ja umestio jednog od dvojice startnih RB a da sam ja ostabvio odbranu Chargersa opet bih ja na kraju ja pobedio, tako da mu dođe na isto
Romantik Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako cemo tako gledati, onda bih opet ja dobio 🙂, jer meni su cementirani starteri bili igraci Cardzersa i Carter kao primarni trkac, a za drugog trkaca su konkurisali Jeanty, Pollard i Dowdle, a za flex Worthy, Ebuka i jedan od dvojice trkaca koji nije starter pored Cartera. Dakle da sam kao drugog trkaca stavio Jeanty a na flex Pollarda (a bilo je blizu da tako ostavim) opet bih dobio i da si ubacio rezervnu odbranu. Logika pri odabiru je bila da Jeanty igra protiv bas dobre odbrane, pa iako je najbolji igrac mi na toj poziciji, hteo da se pravim pametan i dobio sto sam zasuzio, slicno i za Pollarda, jer sam navijac Poglavica pa i dalje cenim njihovu odbranu, narocito od trcanja, kao nesto bas mocno, a izbor na Vortija za flex je bio na kraju zbog Minsoa, racunao sam da ce se on raspistoljiti i gadjati samo niz teren, tipa 350-400 bacenih jardi, a tamo je Vorti upravo najveca pretnja, pogotovo sto vise nisu imali sanse za plejof, medjutim i on se rano povredio i sve ode nizbrdo...
Recommended Posts