Oi! Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 31 minutes ago, McLeod said: Dogovorite se sami sa sobom ko je favorit u takmicenju a ko nije. Prosla su dva kluba. Ja sam ocekivao tri, znaci jedan manje, vise od tri svakako nije bilo realno. Podsmevaju se ljudi PLu, jedna ekipa ispala od aktuelnog sampiona i najveceg favorita da odbrani titulu, jedna ekipa ispala od najbolje ekipe svih vremena, a dve ekipe od takodje dve druge ekipe koje su neuporedivo vece i bolje u evropskim okvirima. Sve bi to bilo ok da za tu istu ekipu najbolju svih vremena nisi pisao da su prosek i ispod proseka jer su izgubili od Osasune. I onda ta ista ekipa naguzi drugu najbolju i godinama najbolju ekipu u PL. Ne podsmevam se ligi niti gotivim Real, samo iznosim činjenice. Odrali su ih u dvomeču, kao što bi odrali i svakog drugog, sem Arsenala eventualno. Za Barsu si tek pisao da nema šanse ni protiv Njukasla i da su u rangu. Ako je u rangu dobiti nekog 8-3 šta bi bilo da su bolji. 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Oi! said: Sve bi to bilo ok da za tu istu ekipu najbolju svih vremena nisi pisao da su prosek i ispod proseka jer su izgubili od Osasune. I onda ta ista ekipa naguzi drugu najbolju i godinama najbolju ekipu u PL. Ne podsmevam se ligi niti gotivim Real, samo iznosim činjenice. Odrali su ih u dvomeču, kao što bi odrali i svakog drugog, sem Arsenala eventualno. Za Barsu si tek pisao da nema šanse ni protiv Njukasla i da su u rangu. Ako je u rangu dobiti nekog 8-3 šta bi bilo da su bolji. Ja sam pisao da Real igra daleko ispod onoga sto treba da igra sa ovim imenima. Oni nisu tim. Njihovi mecevi protiv Sitija tokom svih ovih godina imaju dosta specificnosti, iako su ekipe priblizne snage, razlika u dvomecima uglavnom nije mala. Mlatio je njih Siti takodje gde je igralo dosta igraca koji igraju i sad, pa nista. Za Barsu sam rekao da su u rangu Njukasla i ovaj dvomec nije dokazao da to nije tacno. Otvorilo im se, dali 3 gola za 10 minuta, wow. U prvoj utakmici Njukasl trebalo da dobije dva razlike, bilo nereseno. Ovde dok je rezultat egal ne sude penal za Njukasl. Tanka rotacija, velika potrosnja, raspali su se u jednom trenutku i to ekipa gde ima igraca sa velikim iskustvom i individualnim kvalitetom koristi. Ovo im se desavalo ove sezone i u Premijer ligi. Upali su u rupu u jednom trenutku i primali po tri gola od Brentforda i Vest Hema. A onda uzeli bod PSZu u Parizu. Ali tako je to kad se pausalno pogleda utakmica i pise rezultat. Kako li je Sporting dobio Bode 5-0, a nedelju pre toga spasavao zivu glavu na 3-0 za Bode. Verovatno je 5 golova razlike za Sporting i tu realna razlika u kvalitetu dva tima.
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ozbiljan drugi gol Kejna, kako je samo izbacio dva igraca i sutnuo savrseno. Navijam iz sveg srca da majstor osvoji najveci trofej.
Recommended Posts