crni96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Šta mislite o ovom Ljanku Vojinović?? Prvi put čujem za lika
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, crni96 said: Šta mislite o ovom Ljanku Vojinović?? Prvi put čujem za lika Mislim da je to čista patka, ako misliš na ovo što ga povezuju sa nama. Brazilac srpskog porekla, deda mu Srbin. Igrao valjda par utakmica za mladu srpsku selekciju, da li do 19 ili do 21 godine, onda bio u Torinu čini mi se, pa se vratio u Brazil. Levonogi štoper. Mislim da je na dužoj pauzi zbog povrede. Nešto kao Rodrigao, taj kvalitet. 59 minutes ago, Plavi Dres said: Ne mogu reći da je Šerif bolji od Arnautovića, ali je svakako nedostajao ovoj ekipi za Ligu Evrope. Pogotovo što Arnautović nije igrač za 90 minuta. A naši ga prodali gotovo za istu sumu za koju su ga kupili. Arnautovic je za klasu bolji igrač, fudbalski gledano. Šerif je velika radilica i meni je mnogo žao što je otišao. Marko je već u ozbiljnim godinama, i prilično potrošen igrač. Doduše, nikad nije imao prevelik radius kretanja. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Naravno da Arnautović čisto fudbalski ima sve što Endiaj nema, bio bi nam bombonica da se fudbal igra 25-30 minuta.. Ovako, desi se Lil gde on uđe na poluvremenu i u 75. Minutu deluje mrtvo jer jednostavno nema snage za ovakav intezitet, a i kad ga ima oporavlja sa 5 dana po rečima trenera. Po meni, to veliko ime je trebalo da dođe iza špica ( bilo je tako i planirano) a da se napad koji brutalno funkcioniše ne dira.
Teleći sač Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, crni96 said: Šta mislite o ovom Ljanku Vojinović?? Prvi put čujem za lika Koliko se ostarilo kad Lijanko vec ima 30 godina a fudbal prate generacije koje se ne secaju hajpa u medijima koji je jedno vreme vladao oko njega i nastupa za Srbiju. 2 1
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Teleći sač said: Koliko se ostarilo kad Lijanko vec ima 30 godina a fudbal prate generacije koje se ne secaju hajpa u medijima koji je jedno vreme vladao oko njega i nastupa za Srbiju. Druze, nisam guglao, mislio sam da ima 22 god ;). Vijeme leti, jebote. 1
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nešto sad čitam i razmišljam ovo oko Kostova gde je Zvezda navodno odjebala O.M gde su oni ponudili 17m a Terza kaže da vredi 25m ni cent manje. Ako mađioničar nekako utopi Kostova za tih 25.000.000 evra, da li to potencijalno znači da ćemo i ostale klince prodavati po nekim većim cenama nego do sad? Čak iako nisu toliko talentovani kao Kostov? Da li ovo znači da je klub digao lesticu što se tiče mladih domaćih ili stranih igrača i da više neće igrač otići za 40%-50%-60% manju cenu nego što recimo vredi?
Recommended Posts