Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

E i da, ispao ti tvoj Dinamo od znatno slabijeg rivala nego Zvezda. 

Da, ali oni su stigli do produzetaka.. 

Posted
2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

E i da, ispao ti tvoj Dinamo od znatno slabijeg rivala nego Zvezda. 

Dinamo je samo instant metafora za Terzicev regionalan kompleks, obzirom da ne propusta priliku da se pohvali posle svakog konkretnijeg rezultata. Bljutavo.

I nema potrebe da si zajedljiv s tim “tvoj Dinamo”. Vazi?

Posted
3 minutes ago, Taki said:

Da, ali oni su stigli do produzetaka.. 

Zamisli brate šta napisa “navijač” Zvezde 😳😂

Just now, texas said:

Dinamo je samo instant metafora za Terzicev regionalan kompleks, obzirom da ne propusta priliku da se pohvali posle svakog konkretnijeg rezultata. Bljutavo.

I nema potrebe da si zajedljiv s tim “tvoj Dinamo”. Vazi?

Vazi brt, sve ok. 

• Like 2
Posted (edited)
18 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Zamisli brate šta napisa “navijač” Zvezde 😳😂

Ma haos, ne treba ulaziti na forum nakon poraza Zvezde u fudbalu ili kosarci,pored nervoze zbog poraza jos dodatno se nervirati citajuci sta pisu razni isfrustrirani strucnjaci koji kao da samo cekaju neki poraz da mogu popljuvati sve zivo. Sta sve ispisase za Stankovica, ne znam kako ih samo nije sramota nakon ovakvih utakmica od kad se vratio, pa i sinoc, drugo poluvrijeme smo razbili ekipu iz vrha Francuske lige, nisu dva puta presli centar, razvlacili, cuvali rezultat kao da je Radnik iz Surdulice.. Pali smu u produzetku zbog umora i izmjena koje su ti strucnjaci citavo drugo pol prizivali, a sta ce covjek mijenjati kada zna da nema koga uvesti, a momci na terenu grizu. 

Imali smo problem kod tog zavrsnog pasa, nedostajalo je malo lucidnosti, sve smo nekako radili sablonski, a ostalo sve cista petica. 

Edited by Taki
  • Like 3
Posted

@Taki Ne znam da li na mene mislis apropo tog frusta, ja Stankovica i tim doslovno nisam spomenuo nakon sinocnjeg poraza, iskljucivo Terzica. Malo se Miroslav zaneo, sta ces, poraz svakako boli, pa nemoc trazi svoj prirodan tok.

Posted

Izgubili smo od jače ekipe koja svake nedelje igra jake utakmice i koja je fizički dominantnija od nas.

Svoju šansu propustili smo u prvoj utakmici kada su bili u lošoj situaciji i odigrali veoma loše za svoje standarde. Mi smo tada stajali fantastično na terenu. Ne treba odustajati od ove formacije. 3-5-2 je nešto odlično za nas.

Ono što mene nervira, nije poraz. Nerviraju me likovi koji sačekaju 5 minuta slabe igre nekog da bi ga proglasili za prevaru od igrača. Bukvalno jedni te isti samo čekaju da se istovare. I ajde, ok, u neku ruku tokom lajva je to i za očekivati. Ali terminologija, uvrede, način komuniciranja stavova i nakon prespavane noći...fascinantno. I to su navijači? Malo morgen.

10 hours ago, Čočo said:

Za veru se hvataju oni koji se očešali od nje nisu.

Zato što se u Srbiji za vernike, već više od 30 godina, reklamiraju obične bitange.