Klotzen Posted July 11 Posted July 11 (edited) Da ne trpamo baš sve i svašta tamo kod kompjutera evo jedne teme gde možemo da pišemo o svim vrstama šopinga ili da tražimo preporuke. Ja sam ovih dana tražio najobičniji sto za kampovanje i nećete verovati da to nema skoro nigde da se kupi osim po oglasima. Ovo po radnjama sve neki modeli koji su skuplji. Obišao sam neke manje kineske radnje, plastikare, pijace, Jysk i nigde nisam našao to što mi treba. Na kraju sam morao u Decatlon koji na suprotnom delu grada od mene i tamo sam ga kupio za 2500. Naime sto ću ja koristiti samo jednom, posle ostaje u šumi na placu kod drugara i verovatno će do zime propasti. Zato mi je trebao neki najobičniji plastikaner jer smo svesni da će teško izdržati zimu. Dakle ako vam treba nešto prosto i jeftino to je to. Kažem ima i na KP ali ovog što sam zvao ne može danas nikako a ja sutra ujutro idem na put. A slično je kod svih KP prodavaca, nikad ne mogu taj dan nego se uvek čeka. Edited July 11 by Klotzen
Jezebel Posted Tuesday at 12:35 AM Posted Tuesday at 12:35 AM ti mislis na srbiju? ja kad ukucam kod mene /nl/ kamperski stolovi dobijem ovu ponudu, naravno donose na gajbu. vidim taj tvoj na sklapanje iz decatlona e19,99 ali zasto je problem kad se ne koristi da se sklopi i stavi u navlaku/debelu kesu i sl. i nece propasti, zasto bi.
vilhelmina Posted yesterday at 04:34 AM Posted yesterday at 04:34 AM On 7/15/2025 at 2:35 AM, Jezebel said: ti mislis na srbiju? ja kad ukucam kod mene /nl/ kamperski stolovi dobijem ovu ponudu, naravno donose na gajbu. vidim taj tvoj na sklapanje iz decatlona e19,99 ali zasto je problem kad se ne koristi da se sklopi i stavi u navlaku/debelu kesu i sl. i nece propasti, zasto bi. Taj sa slike je visine oko 20 cm i sluzi da ga stavis pored lezaljke za plazu. Moze i za dorucak u krevetu. Nije bas da mozes sedeti na obicnoj stolici pored njega. Imam ga, cak u istoj boji, a kupljen je u kineskoj radnji. Mislim da je cena bila oko 15€. Inace me odusevljavaju kineske radnje u Spaniji. Kao neke male Ikee su. U pocetku sam svasta za opremanje stana vukla iz Svedske avionom i placala dodatni prtljag, dok nisam shvatila da tamo svega ima, naravno mnogo jeftinije. Posebno su mi znacile ove vesalice sa slike: Kace se bez busenja zida, samo pomocu silikonskog umetka koji se posle pricvrsti zavrtanjem vijka. Garantovano drze pet godina tezinu do pet kg, eventualno se povremeno malo pritegne. Mogu da se premestaju po zelji, nikakvog traga na plocicama. Ima ih ih kombinaciji s korpicama, drzacima za peskire ili toaletpapir itd. Ni nalik onim obicnim vakuumskim koje stalno otpadaju, cak i bez opterecenja. Topla preporuka za sve koji ne barataju busilicom i ne zele da zovu majstora svaki put kad iz zatreba vesalica negde u kuhinji ili kupatilu.
Recommended Posts