Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Odlično prvo i užasno drugo. Lepo smo stajali, prilazili bliže igračima, bilo je presinga, dobro je lopta išla iako je i dalje to sporo. Odlične šanse. A onda potop i spašavanje žive glave. Strašno je da niko nije reagovao još na pripremama ili odmah posle njih, ovo kako izgledamo krajem meča je horor. Koliko Vanja ima više prostora čim ima parnjaka na sredini a i generalno je taj prostor dobro pokrivan. Andrej očajan, Sek ide na nerve kad zbog sitnih gluposti upropasti akciju. Đurđević isprva odličan u napadu ali mora da zabrlja u odbrani, uobičajeno. Biće nam jebeno da preguramo ovih deset mečeva do kraja, ovakvi kakvi smo. Ali bar se nešto promenilo pa da idemo od nedelje do nedelje.
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da će Vojvodina u ovih 10 preostalih kola, a ukoliko neko sa strane ne umeša njušku, biti ispred nas na kraju
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I oni igraju promenljivo, gubiće bodove bez problema. Zaborvih da pomenem, imajući u vidu u kakvoj smo poziciji bili u 2. pol. sasvim dobra partija štopera i golmana danas.
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sigurno da hoće, ali ono što sam video prošli vikend na Karađorđu mi govori da su bolja ekipa od nas. Uostalom, mečevi protiv Zvezde su nešto i pokazali, nama su mogli 5 utrpati da su hteli, Vojvodini ne. Dosta je naravno do trenera, verujem da će Blagojević malo podići nivo same igre, ali ima nažalost i do kvaliteta samih igrača.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma mi smo pukli fizički, dok imamo snage i protiv CZ stojimo ok. Voša je gubila dosta u podlednje vreme, pitanje je koliko su psihički stabilni. Mi ćemo izgleda ići na to da uvalimo neki u prvom pa posle bunkerica. Stvarno dobro prvo pol. Valjda će nas ova pobeda malo podići.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, Barkley#34 said: Ma mi smo pukli fizički, dok imamo snage i protiv CZ stojimo ok. Voša je gubila dosta u podlednje vreme, pitanje je koliko su psihički stabilni. Mi ćemo izgleda ići na to da uvalimo neki u prvom pa posle bunkerica. Stvarno dobro prvo pol. Valjda će nas ova pobeda malo podići. Kako gledaš na to da nam u poslednjih xy derbija zuje po strani, njihovi bekovi i krila se ponavljaju i prave višak non stop, ne zatvaramo to uopšte, i redovno primamo golove na taj način, o broju šansi koje naprave da ne govorim? Da li si uopšte primetio koliko nas napadaju po krilima, i dosta manje kroz sredinu? To mi se već duže vreme vrti po glavi kad god gledam derbi, i nikako da iskomentarišem sa nekim
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa ne znam baš... Više je to vezano za činjenicu da opterećuju levu stranu, prave trouglove, posebno sa Ivanićem, koji je klasa za naše, kao i Katai. Ima nešto i do toga da očajno branimo centaršuteve. Sad na poslednjem derbiju je recimo Petrović ukočio Ovusua. Pali smo fizički i izgubili koncentraciju pa smo primili gol nakon centaršuta ali nisam primetio da su nas razbijali po boku. Drugo pol. nije za komentarisanje Na derbiju kod nas smo u prvom delu po boku bili opasni a oni ne baš. Ali naravno, pad koncentracije kod prekida i ćao. 1
le piaf Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Da, upravo, njihova leva strana na naš desni bok, tu non stop prave višak i nekako uvek imaju prostora za trčanje i lopte u prostor. Šta znam, verovatno je i do razlike u kvalitetu.
Recommended Posts