Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Utakmica ce se izgleda igrati bez VAR-a tehnologije, zbog kvara.
Stiletto Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Već dva puta Sek pogađa naše na petercu u trepavice, ali džaba.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Xpert said: Utakmica ce se izgleda igrati bez VAR-a tehnologije, zbog kvara. kVAR
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dragojevic i Vukotic bas jezivi na pocetku ovog prolecnog dela sezone.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jos jedan gol, koji po meni, ide na dusu Milosevica. Precizan, ali spor sut, van 16m. Edited 2 hours ago by Xpert
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vanja jeste loš, kasni, greši u anticipaciji ali je protiv Spartaka bio najbolji na terenu. Mislim da se stoti put pokazuje da ne može sam da drži ceo prostor ispred odbrane, zato i greši i ne dolazi do izražaja njegova pokretljivost. Vukota je van forme a nema ni s kim da kombinuje napred. Fino je izgledalo sa Ugrešićem na sredini desno, zato je i Sek dobio više prostora po strani u početku, opteretili smo im stranu i uspevalo je. Do gola je izgledalo neuporedivo bolje nego sa onim nesrećnikom na klupi. Stali smo s trčanjem posle gola, zato smo ga i primili i ugušili su nam igru. Nemamo kvalitet da možemo peške da odrađujemo, mora da se trči.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sek je završio sa dobrim potezima za večeras, sad je na redu mučenje.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Deluje da je kompletan tim završio sa dobrim potezima za večeras. Ako neka ekipa deluje ozbiljnije u 2. pol. onda je to OFKa.
Stiletto Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ne znam kako se zove ovo što mi večeras igramo, ali fudbal sigurno ne.
Stiletto Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Menjamo svirače trenere, ali muzika i dalje ista.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Stiletto said: Menjamo svirače trenere, ali muzika i dalje ista. Takozvano sviranje kurcu.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 8 minutes ago, Barkley#34 said: Koliko mi nemamo snage za trčanje, tuga jedna. Za 3-4 dana ni bolji trener ne bi mnogo toga popravio Edited 1 hour ago by Perkos2
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne mislim da je do trenera, videlo se i na prethodnim mečevima da bukvalno ne mogu da trče. Celo drugo Ofka igra presing a mi ne možemo da spojimo dva pasa. Na derbiju smo igrali 35 minuta. Sramotno, još od priprema.
Recommended Posts