Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne možeš ni kao privremeno rešenje da postaviš čoveka koji bukvalno ne zna šta radi. Pritom, od početka meni njegov govor, ekspresije, ponašanje... čine da mi lili na onog direktora Jovine gimnazije iz NS, koji je u svom filmu. Maltene da se ljudski zabrinem da li mu je dobro (mada nemam želju da se brinem ni za jednog od njih dvojice). Uspeo je da za tri meseca razjebe igru, naređa loše rezultate, ima bizarne momente i izjave, nema generalku pred start lige, vodi utakmice kao miks školice fudbala i video igre... užas, jednom rečju. Da ne pričam da je Mijat nešto prebacivao Blagojeviću da Partizan mora uvek da puca na prvo mesto a onda dovede ovog. Mislim da se sav koncept u međuvremenu izgubio i da je sad poenta u trpanju u izlog na max da se vidi koga pre mogu da prodaju, a sa ovakvom igrom, atmosferom u timu i rezultatima davaće ih uz prašak za veš. Ima tu sigurno još nekih priča, ne bih da špekulišem niti da širim tračeve ali nije slučajno Danko onako pasivno besan. 43 minutes ago, pendulum said: Ima i nekih zastava u tim bojama, jedna cela grupa (Shadows) fura te boje od osnivanja Senke su u subotu slavile 25 godina, koreografija i ograda su bile u tim bojama dobar deo meča, pa možda ima veze sa tim.
Recommended Posts