Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, mindgame said:

ako je tako, onda je Micic nas siguran sam, sto se Petruseva tiče, ni da me dirne. 

Meni je krivo sto nas dvaput koristi kao odskocnu dasku a da mi od toga nismo imali nista. On kao jedinka jests nabudzio stats a mi ostali kratkih rukava oko trofeja,ali to nam je za nauk.

Posted

Prizeljkivao sam ovo. Decko ne zasluzuje te pare, nema on glavu da bude lider ekipe. Za taj novac se moze naci neko za tu ulogu, ili preusmeriti novac na Vasu.

• Like 11
Posted
3 minutes ago, Nini3112 said:

Meni je krivo sto nas dvaput koristi kao odskocnu dasku a da mi od toga nismo imali nista. On kao jedinka jests nabudzio stats a mi ostali kratkih rukava oko trofeja,ali to nam je za nauk.

nema veze, sigurno će doći i treći put 😃

šalu na stranu, čist primer kako igrac samo budzi statistiku i koga boli kurac za tim. Kad god je kod nas bio ništa osvojili nismo, meni nije krivo zbog njega. Micic ako dodje povlaci sigurno još jednog top igraca, budi siguran u to 

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Igor_ said:

Tips kaze da je Filip odlucio da sledecu sezonu bude u olympijakosu. 

Daleko mu lepa kuca ako je tako. 

Micic ako izvisi u nba, mi ili Hapoel, ostali nece da plate. 

Tako je preneo. 

Ajde što mu cijelu karijeru odlikuje velika gomila nelogičnosti, ali da iz tima koji te je preplatio ,dao ti ulogu, afirmisao te, i podobro trpio tvoju letargičnost i tvoj usrani karakter i uz sve to pokazao želju da te zadrži ali i preplati ; ti ideš kod lika koji te je javno ispolijevao kantom fekalija . Evo ne znam....

Sve ovo govorim iz ugla igrača, bez potrebe da morališem i aludiram na tu odanost klub igrač bla,bla.. 

Edited by Achtung!
  • Like 6
Posted

U rekordnom roku smo sva tri statusa kompletirali… Ostaje kod nas, ide u Nba, vraca se u Oly. 

Ja ne bi zurio sa zaključcima. Ne znam koliko je Tips pouzdan, ali npr objavili su i da je Jabari u panati. 

Posted

Koliko dobra stvar sto je izabrao ipak Oly. Nije za dzabe Kalina govorio i spominjao ono igranje za sebe. E sad lepo usmeriti tu lovu pametno na nesto sto ti fali i da se lepo sastavi ekipa. 

• Like 2
Posted

Nisam uopste nesto zalostan zbog Petrusev, naprotiv, vrlo prijatna vest iako ce nasi genijalci sad upasti u panic mode i preplatiti ko zna koga.

Valjalo bi napasti Oturua, ne verujem da ce i on u Oli ako ozbiljno racunaju na ovo derle...

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Admiral said:

U rekordnom roku smo sva tri statusa kompletirali… Ostaje kod nas, ide u Nba, vraca se u Oly. 

Ja ne bi zurio sa zaključcima. Ne znam koliko je Tips pouzdan, ali npr objavili su i da je Jabari u panati. 

Ruku na srce objavio je da je "blizu dogovora".

Jedina losa stvar je sto na trzistu ima najmanje centara. I prinudjeni smo za neki rizik iz Nba. 

Edited by Igor_
  • Like 4
Posted
4 minutes ago, fradler said:

Nisam uopste nesto zalostan zbog Petrusev, naprotiv, vrlo prijatna vest iako ce nasi genijalci sad upasti u panic mode i preplatiti ko zna koga.

Valjalo bi napasti Oturua, ne verujem da ce i on u Oli ako ozbiljno racunaju na ovo derle...

mislim da nas je oturu glat odbio, ja se isto slažem da ga trebamo pojuriti. Legao bi nam kao kec na deset 

Posted
8 minutes ago, mindgame said:

kaže isti tips da nema ništa ni od Halla, eto radosne vesti za @Guru 😄

Ali zato kaze da se bata Plavsa vraca u Zvezdu u zameni za Mitrovica,znaci Izundu drugi centar😀

Posted

Teška situacija,centar je mozda i najteže naci,nemamo nekog izbora,mozda preplatiti Oturua,ako ne ispratiti situaciju sa Motlijem ili Tajsom,baš tanak izbor sto se evrope tiče,a nba je na dugom štapu, to čekati gledati..

Posted

Nakon sto je tips rekao da nas je odjavio Petrusev, doneo nam je jos lepih vesti i rekao da se Plavsic vraca u klub 

Posted

Fraza “pusti me da razmislim, treba mi vremena” aposlutno uvijek u životu znači kulturni prolongirani odjeb

Sreća samo pa nas nije zavukao do avgusta pa možemo pare usmjeriti na nekoga drugog

Filipu sve najbolje u životu ali mislim da karakterno ne pripada ekipi koji čini Nikola Kalinić

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, bbnt said:

Nakon sto je tips rekao da nas je odjavio Petrusev, doneo nam je jos lepih vesti i rekao da se Plavsic vraca u klub 

Ne bi me cudilo da Plavsic bude treci centar, Izundu drugi, prvog ce dovesti + cekace Bolomboja...

• Like 1
Posted

Sto se centara tice a s obzirom na trenutnu ponudu mi smo nahebali. Filipu zelim da ga nikada vise ne vidim u Zvezdi.

• Ha-ha 1
Posted
50 minutes ago, fradler said:

Ne bi me cudilo da Plavsic bude treci centar, Izundu drugi, prvog ce dovesti + cekace Bolomboja...

Što suštinski znači da ćemo igrati 4 na 5 kad prvi centar nije na terenu. Valjda nisu toliko ludi da samo sa ta dva balvana pokrivaju 15-20 minuta u EL.

Posted (edited)

Inace Alimpijevic danas na sajmu trenera i Tips u komentarima su najavili povratak Plavsica kao treceg centra ( makar do povratka Bolomboja)... Kad kazem treceg mislim na bi bili on i Izundu back up i da se trazi starter... Iskreno ne ocekujem Halla jer Baskonia tlupa trazi velike pare ( nista od sage moneke nisu naucili). Oturu ako sam skapirao je vec odbio jednom tako da na njega sumnjam... 

Edited by robespierre
Posted
3 hours ago, Nini3112 said:

Nije bas tako kolega da nismo imali nista od njega, ako cemo realno jedan od najkonstantnijih je u napadu bio ove godine. To sto smo mi insistirali i cekali pola godine drugi put da dodje kod nas je iskljucivo nasa greska, glefamo stvari previse emocionalno a kad pogledas generalno ovo je posao jbg. Kad valja nama navijacima sve je super, odigra li malo losije polusezonu,tjeramo ga pocevsi od mene. Da me neko pitao prosle sezone zadrzao bih Gedraitisa,sad se molim bogu da ode i da se dovede(vec je dovedena) zamjena.

Mislim da je momak posteno odradio oba mandata, znale su se njegove vrline i mane, cak mislim da su neke vrline dosle i vise do izrazaja nego mane, al nema potrebe da se vrijedja( ne mislim na tebe). Nek kalina podbaci ovu sezonu,proci ce kao milijas u svoje pero