Barker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali igra u polju mu se svodi na: kad da napravim UE, odmah ili malo kasnije?
Drug Crni Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Iako nisam planirao upravo zbog tenisa, mislim da ću ipak da odem da otplivam malo Ne mogu da gledam ovo mučenje.
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Aman više! Kakvo mučenje. Makar se servis malčice popravio.
Issey Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mnogo glupo igra Novak... I opet ga smeč košta mnogo... 1
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Drug Crni said: Iako nisam planirao upravo zbog tenisa, mislim da ću ipak da odem da otplivam malo Ja nikad ne propuštam plažu zbog tenisa, a pogotovo danas neću, što da se samo nerviram džabe, kako god se završilo. Šteta za Čilića.
Barker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ibkso po pravilu, u zafnje vreme obavezno gubi ove maratonske gemove 😐 Ali kako mu vraca Aleks ove kratke lopte! Zabija mu ih u cosak 😯
Elias Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni je neverovatno da ne moze nikako da probije De Minaura, ni servisom ni forhendom i to na hebenoj travi.
Drug Crni Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 2 minutes ago, alcesta said: Aman više! Kakvo mučenje. Makar se servis malčice popravio. Kako bi ti nazvala ovu njegovu igru danas?
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Los je Novak, fakat, ali objektivno gledano, on u poslednje dve godine uvek izgleda ovako kad ga neko malo pritisne. A nije i da nije ulazio u meceve u prebacivka modu, pa i ovde je tako usao u svaki mec, samo sto to nije imao ko da iskoristi. Deminor je samo odradio domaci dobro i uzeo prvi set. Ali evo igra bolje sada.
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 minutes ago, Drug Crni said: Kako bi ti nazvala ovu njegovu igru danas? Pa rekoh mučenje. Ako baš treba naći vedriju stranu, bolje što je ovakav danas nego protiv Sinera. Edited 5 hours ago by alcesta 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 minute ago, alcesta said: Ako baš treba naći vedriju stranu, bolje što je ovakav danas nego protiv Sinera. Mozda je bolje da bude ovakav protiv Sinera da brze izgubi huehue. Mada do tog meca verovatno nece doci. Dimitrov ce da izbaci Sinera. Edited 5 hours ago by McLeod
Drug Crni Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Ti si baš optimistična da će on ovo da dobije.. oukejjj @alcesta
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne znam kako je to bolje, samo još fali da Sineru popravlja statistiku od najmanje izgubljenih gemova Edited 5 hours ago by alcesta
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Drug Crni said: Ti si baš optimistična da će on ovo da dobije.. oukejjj @alcesta Naravno da ce da dobije, 6-4 sad, bice 6-2, 6-1 u naredna dva.
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, McLeod said: Naravno da ce da dobije, 6-4 sad, bice 6-2, 6-1 u naredna dva. OK, više nisam optimistična
Mina D. Harker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Barker said: A i Fed je bas nasao danas da dodje 😆 To htjedoh da primijetim, da ga nije uhvatila trema zbog Feda?
Issey Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Napržio je ovog smarača dok se mrštio zbog vetra u prvo setu i naravno da je sad teže...
Elias Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 put brejknut, a servirao je koliko 7 puta!? Jebeno neverovatno.
Barker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I dali je moguce igrati ovako bezvezan tenis na travi? 🤔 Mada evi sam Mekinro i Henman (vsljda) kazu da je vetar bas nezgodan i da se to na ekranu ne moze primetiti
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 19 minutes ago, McLeod said: Mada do tog meca verovatno nece doci. Dimitrov ce da izbaci Sinera. Dimitrov ima sa Sinerom isti problem kao sa Đokovićem, jedino da on ima odličan dan a Siner baš loš, ali s obzirom koliko se povređivao u zadnje vreme mislim da ni fizički ne može više od seta maksimum, pa i to nisam sigurna.
Barker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da sa i ranije rekao slicno, ali kako meni on cudno izvodi skoro sve udarce, kao da ni on ne zna sta ce da odigra. A bogami, busi Novaka na mrezi celo vreme.
Recommended Posts