Jump to content

FORMULA 1 ARAMCO GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2025

Recommended Posts

Posted

Epski seronja, a tako dobar vozač. Nezreo tip 100%. U sim racing-u možda to nije big deal, ali u RL itekako jeste.

Da sam ja Horner ili Helmut, odvalio bi mu šamarčinu, ali bukvalno. I takođe po džepu. Ali se to neće desiti jer si i oni seronje.

Strašno mi je krivo što je toliko govno. Tako dobar vozač, šteta.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted

Izgleda da su svi najbolji ista govna. Ali nisu  šefovi šamarili ni Sennu, ni Schumachera

😉. To je uvek bila zadača starijih vozača, ali mi ni Alonso ni Hamilton ne deluju tako, Hulkenberg nema autoritet, a za sve ostale je Max bogotac. 

Posted

Nisu svi ista govna.

Ovo što radi Verstappen je nemar za dobrobit kolega sa kojima isti hleb jede, potpuni nedostatak empatije i bezobzirnost. O egocentrizmu da i ne govorim.

Ovo što je uradio samo po sebi zaslužuje suspenziju sa sledeće trke. Samo slepac ne može da vidi da je on prvo usporio pa ubrzao pa ispravio krivinu. Bukvalno se torpedovao u Russella. To se ne radi. Ovo nije igrica. 

Svi ti vozači na stazi moraju da znaju šta rade, sport je visokorizičan i nije džabe što mora da postoji superlicenca, ne može to svako da radi. Ti ljudi su u neku ruku posebni, znaju kako se fizički ponaša bolid, osećaju mašinu pod sobom i svakako su dužni da se ponašaju u skladu sa time na stazi.

To što je F1 po pitanju stewarta postala sprdnja zarad snimanja u produkciji Netflixa ne znači da sad svi mogu da se divebombuju na stazi kao da je destruction derby u pitanju. Nekažnjavanje ovakvih poteza ima dugoročne i dalekosežne posledice.

OVO SE NE RADI!

• Like 1
Posted (edited)

https://racer.com/2025/06/02/verstappen-concedes-russell-move-was-not-right-

Max Verstappen has admitted frustration led to him making contact with George Russell in the Spanish Grand Prix in “a move that was not right and shouldn’t have happened”.

Ovo je prvi put da se ja secam da je Maks priznao da je u necemu pogresio. Mozda je razlog sto ovaj put Horner i Marko nisu automatski potrcali da ga brane? Sad je i njima frka kad je doterao cara do duvara i kad mu preti automatska diskvalifikacija za naredne trke. Jer koga ce da stave u taj bolid ako Maksa nema, ko jos moze to da vozi???

“Obviously you can hear how frustrated he was,” Horner said. “He felt that he'd been barged out of the way at turn one, so there was a lot of frustration that was in the car.

“You can never guarantee anything. He’s just got to keep his nose clean in the next couple of races. Then the first points come off at the end of June.”

Edited by Radoye
Posted

RB je zeznuo stvar ovde. Zasto su bili opsednuti time da moraju da idu u box jednom vise od McLarena? Imas samo tvrde gume, ostavi ga na starim, pa neka se trkaju.

Onda je Verstappen proklizao, Leclerc to iskoristio i zaobisao ga je, Russell takodje, Verstappen ocekivao da ce bar biti treci i da ce Leclerc da mu vrati poziciju kad poruka "vrati poziciju Russellu". Odgovor je bio ""WTF? Ma ne dolazi u obzir" i onda je napravio to sto je napravio.

Ja ne znam sto je RB toliko los i sta im je plan, da postanu Williams sledece sezone? Hadjar cveta u RB2, muceni Lawson u RB2 je bolji od Tsunode u RB, ozbiljno mislim da bi RB2 imao vise poena od RB da je umesto Verstappena u RB neki Stroll ili Ocon.