Elias Posted Monday at 05:08 PM Author Posted Monday at 05:08 PM Bublik rutinira moćnog Drejpera na pariskoj sljaci. Sve sam video. Nivo igre je takav da mi je muka kad pomislim što će Siner raditi jednom od ovo dvoje u sledećem kolu. 1 1
jevrem69 Posted Monday at 05:20 PM Posted Monday at 05:20 PM Novak je napravio dva brejka u trecem taman kada sam ja zadremao, mozda je to recept za gledanje njegovih meceva na preostalim Slemovima 😅 ................... vidim da je procenat ubacenog prvog servisa podigao na prihvatljivih 66%, ali protiv Zvereva, i daj Boze i Sinera, to mora da ide preko 73% ................ komplimenti za Bublika, i za ovu anonimnu Francuskinju koja je bukvalno do RG igra fjucerese i celindzere, kazu druga naslabije rangirana igracica u povesti RG koja je dosla do 1/4 finala ..................
McLeod Posted Monday at 05:21 PM Posted Monday at 05:21 PM Imam potpuno neutemeljeni osecaj da ce se Rubljov pojaviti protiv Sinera. 1 1
jevrem69 Posted Monday at 07:17 PM Posted Monday at 07:17 PM Strasno sta u duelu prigavih radi i pogadja ovaj dopingovani robot .................. 1
Barker Posted Monday at 07:31 PM Posted Monday at 07:31 PM (edited) Posto je Rublev negledljiv, bacam pogled na dubl Krunicke. Kakve poene izvlaci Aleksandra- hrabre, promisljene, lucidne... Imaju 6:4 4:0 protiv petih nositeljki 😍 Edit: I eto i njih u 1/4 finalu 🤩 Edited Monday at 07:47 PM by Barker 1
Elias Posted Monday at 07:32 PM Author Posted Monday at 07:32 PM (edited) Forhend Rubleva koji vazi kao jedan od najpotentnijih udaraca na celom turu deluje kao WTA udarac u poređenju sa ovim bombama koje šalje Siner sa druge strane mreže. Plus brzina sa kojom se kreće Siner je neverovatna. Bukvalno nikad nije izvan pozicije, uvek je to perfektno namestanje na lopticu. Edited Monday at 07:33 PM by Elias
alcesta Posted Monday at 08:46 PM Posted Monday at 08:46 PM 3 hours ago, McLeod said: Imam potpuno neutemeljeni osecaj da ce se Rubljov pojaviti protiv Sinera. Dobro si rekao, potpuno neutemeljen mislim da nema smisla više očekivati nešto od njega na slemovima, bar dok ne dokaže suprotno. Na stranu što kako Siner igra, pitanje je šta bi Rubljov uopšte mogao da uradi i u najboljem izdanju. Eh, a koliko prošle godine baš sam volela da gledam kako igra
longbowman Posted Monday at 09:58 PM Posted Monday at 09:58 PM Sinner će u ovoj konkurenciji imati 41 GS do kraja karijere 1
Mina D. Harker Posted Tuesday at 10:18 AM Posted Tuesday at 10:18 AM S kakvim guštom melje Sabalenka, baš je assassin. 😁 Kažu komentatorke, - Sabalenka nije odrasla dropšotujući, samo su joj rekli udaraj lopticu najjače što možeš. - Ženg se posvađala sa servisom.
alcesta Posted Tuesday at 12:18 PM Posted Tuesday at 12:18 PM 2 hours ago, Barker said: Otkad ti njega zoves Nole? 🤔😁 To samo kad ne misli ozbiljno, ili kad igra reprezentacija Btw, ja ga nikad ne zovem Nole
Mina D. Harker Posted Tuesday at 12:43 PM Posted Tuesday at 12:43 PM Andiamo, Lore! 💪 Je l' dobro ovako, @fancy? 😁
jevrem69 Posted Tuesday at 04:41 PM Posted Tuesday at 04:41 PM Museti je u vecem delu meca bio bolji, Tiafo je bukvalno nestao sa terena nakon 6 : 5 u trecem etu .............. on je sada dosao u poziciju da je peti najbolji igrac na sljaci, posle prve dvojice, Zvereva i Novaka ..............
Drug Crni Posted Tuesday at 06:33 PM Posted Tuesday at 06:33 PM Muzeti igra fenomenalno celo proleće na zemlji. Rezultati to potvrđuju. Ovo četvrt-finale je očekivano; sad je pitanje može li i korak dalje?
alcesta Posted Tuesday at 08:42 PM Posted Tuesday at 08:42 PM Ništa nisam videla večeras, a neću ni sutra uveče mpgli su imati više obzira prema mojim obavezama kad su pravili raspored
Mina D. Harker Posted Wednesday at 10:01 AM Posted Wednesday at 10:01 AM 15 hours ago, Drug Crni said: Muzeti igra fenomenalno celo proleće na zemlji. Rezultati to potvrđuju. Ovo četvrt-finale je očekivano; sad je pitanje može li i korak dalje? Sjutra igra pf sa Alkarazom, to će biti veliki test napretka u njegovoj igri - a čini mi se da jeste napravio skok ove godine. Ako njega prođe, nebo* je granica *ili Siner. 2
McLeod Posted Wednesday at 10:25 AM Posted Wednesday at 10:25 AM To zavisi iskljucivo od Alkaraza jer ako ne bude upao u svoje crne rupe polomice mu bekhend i Muzetiju je jedan set maksimum, mada bih se iznenadio ako ga uzme. Alkaraz je protiv Pola odigrao najbolji mec posle dugo vremena.
Boxy Posted Wednesday at 10:45 AM Posted Wednesday at 10:45 AM Jeste, juce je Alkaraz odigrao skoro pa savrsen mec, Pol nije imao nikakve sanse. Ako top onovo protiv Muzetija ili makar priblizno, bice laganih 3:0
Mina D. Harker Posted Wednesday at 10:45 AM Posted Wednesday at 10:45 AM Gledala sam Alkaraz-Pol do 5:0 u 1. i prebacila na nešto drugo. Takva dominacija jednog igrača mi je dosadna za gledanje, a u slučaju Sinera ( protiv Rubljova) i mučna. Predikcije za večeras? Nešto se bojim da bi Nole tu mogao da završi učešće.
Boxy Posted Wednesday at 11:02 AM Posted Wednesday at 11:02 AM Ja apsolutno nemam poverenja u Zvereva na slemovima u velikim mecevima, tako da dajem vecu sansu Djokovicu, cak mozda 70-30 2
jevrem69 Posted Wednesday at 11:22 AM Posted Wednesday at 11:22 AM Ako kojim slucajem uspe da pobedi Zvereva, sledi mu verovatno jedan od najvaznijih meceva do kraja karijere, duel sa Sinerom na sljaci, gde bi valjda trebao da ima vece sanse nego na betonu .................. Imace sansu za popravni za nekih mesec dana na travi ......................... 1
Barker Posted Wednesday at 11:56 AM Posted Wednesday at 11:56 AM U moru brejkova, ipak prvi set za Krunic i Danilinu 7:5 1
Barker Posted Wednesday at 12:41 PM Posted Wednesday at 12:41 PM E jbg, imale su virtuelni bagel, 4:0 i brejk loptu i uspele su da izgube drugi set 6:4 😞 1
Recommended Posts