Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bublik rutinira moćnog Drejpera na pariskoj sljaci. Sve sam video. Nivo igre je takav da mi je muka kad pomislim što će Siner raditi jednom od ovo dvoje u sledećem kolu.:classic_ninja:

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Novak je napravio dva brejka u trecem taman kada sam ja zadremao, mozda je to recept za gledanje njegovih meceva na preostalim Slemovima 😅 ................... vidim da je procenat ubacenog prvog servisa podigao na prihvatljivih 66%, ali protiv Zvereva, i daj Boze i Sinera, to mora da ide preko 73% ................ komplimenti za Bublika, i za ovu anonimnu Francuskinju koja je bukvalno do RG igra fjucerese i celindzere, kazu druga naslabije rangirana igracica u povesti RG koja je dosla do 1/4 finala ..................

Posted (edited)

Posto je Rublev negledljiv, bacam pogled na dubl Krunicke. Kakve poene izvlaci Aleksandra- hrabre, promisljene, lucidne...

Imaju 6:4  4:0 protiv petih nositeljki 😍

Edit: I eto i njih u 1/4 finalu 🤩

Edited by Barker
  • Like 1
Posted (edited)

Forhend Rubleva koji vazi kao jedan od najpotentnijih udaraca na celom turu deluje kao WTA udarac u poređenju sa ovim bombama koje šalje Siner sa druge strane mreže.

Plus brzina sa kojom se kreće Siner je neverovatna. Bukvalno nikad nije izvan pozicije, uvek je to perfektno namestanje na lopticu.

Edited by Elias
Posted
3 hours ago, McLeod said:

Imam potpuno neutemeljeni osecaj da ce se Rubljov pojaviti protiv Sinera.

Dobro si rekao, potpuno neutemeljen :classic_sad: mislim da nema smisla više očekivati nešto od njega na slemovima, bar dok ne dokaže suprotno. Na stranu što kako Siner igra, pitanje je šta bi Rubljov uopšte mogao da uradi i u najboljem izdanju. 

Eh, a koliko prošle godine baš sam volela da gledam kako igra :classic_sad:

Posted

S kakvim guštom melje Sabalenka, baš je assassin. 😁 Kažu komentatorke, - Sabalenka nije odrasla dropšotujući, samo su joj rekli udaraj lopticu najjače što možeš. -

Ženg se posvađala sa servisom. 

Posted

Museti je u vecem delu meca bio bolji, Tiafo je bukvalno nestao sa terena nakon 6 : 5 u trecem etu .............. on je sada dosao u poziciju da je peti najbolji igrac na sljaci, posle prve dvojice, Zvereva i Novaka ..............

Posted
15 hours ago, Drug Crni said:

Muzeti igra fenomenalno celo proleće na zemlji. Rezultati to potvrđuju. Ovo četvrt-finale je očekivano; sad je pitanje može li i korak dalje?

Sjutra igra pf sa Alkarazom, to će biti veliki test napretka u njegovoj igri - a čini mi se da jeste napravio skok ove godine. 

Ako njega prođe, nebo* je granica :smiley53:

*ili Siner. 

• Like 2
Posted

To zavisi iskljucivo od Alkaraza jer ako ne bude upao u svoje crne rupe polomice mu bekhend i Muzetiju je jedan set maksimum, mada bih se iznenadio ako ga uzme. Alkaraz je protiv Pola odigrao najbolji mec posle dugo vremena.

Posted

Jeste, juce je Alkaraz odigrao skoro pa savrsen mec, Pol nije imao nikakve sanse.

Ako top onovo protiv Muzetija ili makar priblizno, bice laganih 3:0

Posted

Gledala sam Alkaraz-Pol do 5:0 u 1. i prebacila na nešto drugo. 

Takva dominacija jednog igrača mi je dosadna za gledanje, a u slučaju Sinera ( protiv Rubljova) i mučna. 

Predikcije za večeras? 

Nešto se bojim da bi Nole tu mogao da završi učešće. 

Posted

Ako kojim slucajem uspe da pobedi Zvereva, sledi mu verovatno jedan od najvaznijih meceva do kraja karijere, duel sa Sinerom na sljaci, gde bi valjda trebao da ima vece sanse nego na betonu ..................

Imace sansu za popravni za nekih mesec dana na travi .........................

• Like 1