Jump to content

Recommended Posts

Posted

Turnir počinje za koji sat. 

Link za zreb: https://www.rolandgarros.com/en-us/results/SM?round=1

Alkaraz I Siner su veliki favoriti, Novak dobio jako dobar zreb, imo.

Kod žena je svašta moguće, ali ako Svjatek uhvati bilo kakvu formu u toku turnira onda to bi bilo to.

Vest dana, Nadal se oprašta danas/večeras navodno na toj ceremoniji na Šatrijeu biće prisutni i Federer i Djokovic i Marej.

Sve prenosi Eurosport.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
4 hours ago, Mina D. Harker said:

U koliko činova se Nadal oprašta od Pariza? 🤣

Mogli bi od toga da naprave godišnji ivent. 

Hvala za post. 

Planirano je za 19 sati, ili posle trećeg meča dnevne sesije.

I da, prisustvuju i Novak i Marej i Fed.

Kako se meni čini, biće prilično dosadno.

Posted

Neka bude dosadno, zaslužio je. Iz današnje perspektive, kad vidim koliki se hajp diže oko Sinera i kako se svi mediji dobro čuvaju da ne pomenu ništa neprijatno o njemu, red je da se malo ljudi i podsete na big 3, a na RG naravno da je Rafa bez konkurencije.

• Like 4
Posted

Bas je bila lepa ceremonija, meni isto bile pune oci suza...starimo definitivno 😁

I jos bitnije, @alcesta lepo je videti te opet ❤️❤️❤️

• Love 1
Posted

Bilo mi je žao, ali nisam plakala, ovaj tenis danas prosto ima kartonski ukus naspram onog.

Nema više win or die emocija :wicked:

Možda je to dobro za tenis, ali meni se ne dopada.

Posted

Ne znam stvarno više šta je dobro za tenis, što kaže Boxy valjda i godine... nije samo tenis u pitanju, kad gledam dosta stvari koje su danas opšteprihvaćene i normalne, sama sebi sve više ličim na mister Vilsona iz stripa o Denisu. Za dvadeset godina ću verovatno postati još gori matori namćor :chemistry:

Elem, back on topic, Olga dobila prvi set, a Nina Stojanović predala, ne znam zašto.

Posted

Kod mene je bilo na ES1, posle prenosa Muzetija su ostali na Šatrijeu celu ceremoniju, i posle je još Mats nešto davio ali to nisam ispratila do kraja.

Posted

Ja cu da dodam da je Petra izgubila tesan odlucujuci set. Od povratka nije dobila nijedan iole duzi mec, ocito je kondiciono daleko od potrebnog.

Posted

Kad smo kod prenosa, mali of, pošto nigde niko neće pročitati :classic_biggrin:

Elem, ja sam shvatila da SK ne postoji više, a meni na IG iskoči šort klip sa sve logom sportkluba, prenos iz Ženeve, komentator Viško.

Ne razumem.

Posted
22 minutes ago, Boxy said:

SK je ugasen kao kanal samo u Srbiji, u regionu i dalje postoji, tako Visko prenosi.

da kod nas i u Severnoj Makedoniji je ukinut ...............

Posted

U CG isto ne postoji, doduše čini mi se da je Telemah prvih dana držao još jedan-dva SK kanala sa hrvatskim komentatorima, ali nisam sada u prilici da proverim.

Posted

Francuzi opet počinju igranku.

Sonego -Šelton počinju 4.set u 11 sati noću :classic_sleep:

Em imaju reflektore, em krov na Šatrijeu, em počinju u nedelju.

Što to rade?

Posted

Pa dobro, nije kao da su počeli prvi set u 11, a i imaju dovoljno odmora do idućeg kola. Biće gadno za igrače na terenima bez krova ako bude dosta kiše ovih dana.

Posted (edited)

Krajnje nepostovanje od strane Novaka je ovaj stajling. Kada vidim nekoga sa polo majicom i sakoom, titra mi oko.

Edited by wrach