Mina D. Harker Posted March 11 Posted March 11 One more time, with feeling. Kako ime teme kaže, ženski bendovi, kantautorke, bendovi sa frontvumenkama itd. Počinjem sa jednom od omiljenih umjetnica, naročito u ranim fazama karijere. 1 1 1
Besni lala Posted March 11 Posted March 11 Ćaos. Nisam ih tako davno "našao" ... Jako, jako sam ih zavoleo ... Nisu savršene ali su jako blizu... Ima nade. Uživajte 1
Smrtokapa Posted March 11 Posted March 11 Kako se lagano infiltrirate sa ovim temama... Praviću se da sarađujem jer gotivim ovu gospođu: 1
Klotzen Posted March 11 Posted March 11 Nije mi omiljena pevačica ali jedna od omiljenih pesama o ženskih vokala : I spot je fenomenalan. 2 1
Stiletto Posted March 12 Posted March 12 Ne naduvana, već prepumpana Grejsi Slik na Vudstoku, ali na vokal joj to uopšte ne utiče... I naravno jugoslovenska Grejsi...
Mina D. Harker Posted March 12 Author Posted March 12 (edited) Imam mnogo favoritkinja iz 90-ih kad je angsty ženski glas bio u punom zamahu, ali evo nešto meko i nježno iz ovog vijeka. Upoznala sam je kroz True Detective: Edited March 12 by Mina D. Harker
Mina D. Harker Posted March 12 Author Posted March 12 ...Kao recimo L7, biće sigurno zastupljene još koji put. Ožežite, gospođetine!
Smrtokapa Posted March 12 Posted March 12 Evo i gospoje Sandre: Jedna sa opskurnih B strana: I jedan solo projekat: 1
Besni lala Posted March 13 Posted March 13 Rekao bih da ovo pripada ovde Ne'akav prelaz ka modernom senzibilitetu ... ... Kida i dalje 1
McLeod Posted March 14 Posted March 14 Kacio sam ih vec, ali ovo je novo i prigodno za ovu temu, pogotovo sto je obrada: 2
McLeod Posted March 14 Posted March 14 secam se kad je izasao spot za ovu pesmu, bio sam klinac i prvi put sam pomislio - ova zena je savrsena. ovde je neki kreten pogodio jajetom i ona je najopustenija skinula majicu i odradila koncert ovako. strasan glas i odlicna pesma 1
Mina D. Harker Posted March 14 Author Posted March 14 I elektropionirka + svašta još nešto, league of her own
Recommended Posts