Mina D. Harker Posted yesterday at 12:30 PM Posted yesterday at 12:30 PM One more time, with feeling. Kako ime teme kaže, ženski bendovi, kantautorke, bendovi sa frontvumenkama itd. Počinjem sa jednom od omiljenih umjetnica, naročito u ranim fazama karijere. 1
Besni lala Posted yesterday at 12:42 PM Posted yesterday at 12:42 PM Ćaos. Nisam ih tako davno "našao" ... Jako, jako sam ih zavoleo ... Nisu savršene ali su jako blizu... Ima nade. Uživajte 1
Smrtokapa Posted yesterday at 02:30 PM Posted yesterday at 02:30 PM Kako se lagano infiltrirate sa ovim temama... Praviću se da sarađujem jer gotivim ovu gospođu: 1
Klotzen Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nije mi omiljena pevačica ali jedna od omiljenih pesama o ženskih vokala : I spot je fenomenalan. 1 1
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne naduvana, već prepumpana Grejsi Slik na Vudstoku, ali na vokal joj to uopšte ne utiče... I naravno jugoslovenska Grejsi...
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago (edited) Imam mnogo favoritkinja iz 90-ih kad je angsty ženski glas bio u punom zamahu, ali evo nešto meko i nježno iz ovog vijeka. Upoznala sam je kroz True Detective: Edited 3 hours ago by Mina D. Harker
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago ...Kao recimo L7, biće sigurno zastupljene još koji put. Ožežite, gospođetine!
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo i gospoje Sandre: Jedna sa opskurnih B strana: I jedan solo projekat: 1
Recommended Posts