Skyglider Posted September 21 Posted September 21 Ramsi imali utakmicu u svojim rukama bukvalno, kakav ujeb
Malkolm Brogdon Posted October 5 Posted October 5 Ko god nije video kako su Cardsi izgubili od Titansa, morate da bacite pogled.
Lineker Posted October 6 Posted October 6 Kakve završnice, totalni haos...ali i to je već standard. Probudiše se ujutru, gledaš rezultate, moraš sve dva puta proveriti...
Stiletto Posted October 6 Posted October 6 4 hours ago, Big Ticket said: Јесу ли Патриоте на солидним темељима коначно? Još se nije upalila mašina, ali čini se da je anlaser počeo da vergla. 1
Xpert Posted October 6 Author Posted October 6 Ne znam baš dal se upalila skroz, al uvek je lepo opaliti po labrnji Billse na njihovom terenu. 1
Xpert Posted October 6 Author Posted October 6 (edited) Ko nije odgledao, nek odgleda highlightse meca Ten@Ari. Riznica bisera i neverovatnih desavanja. Edited October 6 by Xpert 1
Malkolm Brogdon Posted October 12 Posted October 12 Vrhunska zabava na Jets - Broncos. Jetsi su uspeli da ostvare -10 jardi dodavanjem za celu utakmicu. Filds je sekovan 9 puta. Treba da ostave i Fildsa i Glena u Londonu. 1
Stiletto Posted October 19 Posted October 19 (edited) Drejk Mej igra kao da je stvarno The next big thing. Jeste to truba Tenesi, ali 16/17 pasova za 176 jardi i 2 TD, plus 49 jardi iz 5 trčanja a još nije ni pola treće... dečko šuri. Edited October 19 by Stiletto 1
Malkolm Brogdon Posted October 19 Posted October 19 Bronkosi ponovo top notch zabava, neverovatna poslednja cetvrtina. 1
Marko Posted October 20 Posted October 20 (edited) Svakako čestitke i jednima i drugima, Broncosima na čini mi se ovom 4th quarter rekordu, Giantsima za način kako su izgubili Edited October 20 by Marko
L' Imperatore Posted Tuesday at 12:44 PM Posted Tuesday at 12:44 PM Je, neverovatno da nisu uspeli da zadrže prednost od tri poseda u poslednjih 5 minuta. Još jedna stvar koja meni upada u oči je poplava analitike i agresivnih playcallova, kada se radi o 4th downovima. Recimo proti San Francisca, na -3 par minuta do kraja Atlanta umesto da izjednači, zove pass play i izgubi utakmicu. Slično Arizona protiv Green Baya. Ono, ja kapiram one 4th&1 na rubu FG range-a, ali neke od ovih odluka su baš nigde veze
Xpert Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Patsi nastavljaju da dobiaju ligasku nejac. Skoro svaki mec je na isti kalup - sporiji pocetak, protivnik postigne lagani TD, a onda ekipa probudi i rutinira. Moram priznati da sam se debelo ogresio o Mayea. Decko ume da igra i bice, nadam se, franchise QB dugi niz godina.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moze li neko da trejduje za Garreta? Bas je zalosno gledati tako brutalnog igraca u Brownsima
Big Ticket Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Xpert said: Patsi nastavljaju da dobiaju ligasku nejac. Skoro svaki mec je na isti kalup - sporiji pocetak, protivnik postigne lagani TD, a onda ekipa probudi i rutinira. Moram priznati da sam se debelo ogresio o Mayea. Decko ume da igra i bice, nadam se, franchise QB dugi niz godina. Распоред је скроз повољан такође. Врабел ми улива повјерење, чини се да је након пар година лутања, франшиза на добром путу. Напад пасом је солидно разноврсан, трчање штека додуше. Мени је Меј фаца баш. Врло рационалне одлуке доноси ове сезоне, прецизан, сталожен у џепу, све на мјесту за добру каријеру.
Recommended Posts