Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Kakve završnice, totalni haos...ali i to je već standard. Probudiše se ujutru, gledaš rezultate, moraš sve dva puta proveriti...

Posted
4 hours ago, Big Ticket said:

Јесу ли Патриоте на солидним темељима коначно? 

Još se nije upalila mašina, ali čini se da je anlaser počeo da vergla.

• Pumpaj! 1
Posted (edited)

Ko nije odgledao, nek odgleda highlightse meca Ten@Ari. Riznica bisera i neverovatnih desavanja.

Edited by Xpert
  • Thanks 1
Posted (edited)

Drejk Mej igra kao da je stvarno The next big thing. Jeste to truba Tenesi, ali 16/17 pasova za 176 jardi i 2 TD, plus 49 jardi iz 5 trčanja a još nije ni pola treće... dečko šuri.

Edited by Stiletto
  • Like 1
Posted (edited)

Svakako čestitke i jednima i drugima, Broncosima na čini mi se ovom 4th quarter rekordu, Giantsima za način kako su izgubili 

Edited by Marko
Posted

Je,  neverovatno da nisu uspeli da zadrže prednost od tri poseda u poslednjih 5 minuta.

Još jedna stvar koja meni upada u oči je poplava analitike i agresivnih playcallova, kada se radi o 4th downovima. Recimo proti San Francisca, na -3 par minuta do kraja Atlanta umesto da izjednači, zove pass play i izgubi utakmicu. Slično Arizona protiv Green Baya.

Ono, ja kapiram one 4th&1 na rubu FG range-a, ali neke od ovih odluka su baš nigde veze

Posted

Patsi nastavljaju da dobiaju ligasku nejac.

Skoro svaki mec je na isti kalup - sporiji pocetak, protivnik postigne lagani TD, a onda ekipa probudi i rutinira. 

Moram priznati da sam se debelo ogresio o Mayea. Decko ume da igra i bice, nadam se, franchise QB dugi niz godina.

Posted
1 hour ago, Xpert said:

Patsi nastavljaju da dobiaju ligasku nejac.

Skoro svaki mec je na isti kalup - sporiji pocetak, protivnik postigne lagani TD, a onda ekipa probudi i rutinira. 

Moram priznati da sam se debelo ogresio o Mayea. Decko ume da igra i bice, nadam se, franchise QB dugi niz godina.

Распоред је скроз повољан такође. 

Врабел ми улива повјерење, чини се да је након пар година лутања, франшиза на добром путу.

Напад пасом је солидно разноврсан, трчање штека додуше.

Мени је Меј фаца баш. Врло рационалне одлуке доноси ове сезоне, прецизан, сталожен у џепу, све на мјесту за добру каријеру.