Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad su navedene stvari u pitanju Beograd je mozda i najgrozniji grad u Evropi. Kad god otputujem negde sokira mi se organizam jer po defaultu ima 30 decibela manje i ne vidim vazduh koji udisem. 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @Utopista Mi živimo trenutno u malom gradu, nema puno saobraćaja, čistiji je vazduh i čuje se cvrkut ptica, ali hoćemo potpunu prirodu, slobodu i životinje. Da ne zatrpavamo temu više, hvala ti na svim informacijama. 👍 2
Utopista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, Čvarkov said: @Utopista Mi živimo trenutno u malom gradu, nema puno saobraćaja, čistiji je vazduh i čuje se cvrkut ptica, ali hoćemo potpunu prirodu, slobodu i životinje. Da ne zatrpavamo temu više, hvala ti na svim informacijama. 👍 Ma nema na čemu. Ovo je samo ono što mi je prvo palo na pamet. Ja sam pomalo maštar, romantik, utopista 😁 ali volim da kažem ljudima iskreno kako vidim bilo koju stvar pa i ovu. Slobodno mi piši ako te nešto konkretno bude zanimalo, ili bilo ko drugi. Da ne zatrpavamo ovde temu jer nije za to predviđena i ima važnijih dešavanja. Pozdrav i srećno. i pitaj slobodno - ako umem da pomognem sigurno ću to i uraditi. Edited 1 hour ago by Utopista 1 1
Recommended Posts