Jump to content

Recommended Posts

Posted

Niđe veze post, samo da napišem kako mi je smešno što se bajkeri dosta ističu u vestima i obajavama. 😁

"Nešto, nešto... studenti, prosvetari, poljoprivrednici I BAJKERI!" 😁

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Posted

Šarović nije hteo da pređe u SNS nego je napustio SRS kada se Šešelj vratio iz Haga i napravio od SRS privezak stranku SNS. Šarović i nepomenik nikad nisu bili dobri, čak ni kada su svi bili u SRS jer je nepomenik doživljavao Šarovića kao konkurenciju koja ga ugrožava. Ima još par ljudi u SRS sa kojima je napomenik bio na ratnoj nozi.

Posted
12 minutes ago, Volter said:

Aha, znači ipak je odustao da svira kraj 15. marta. A možda hoće da 28. marta proslavi pobedu nad obojenom revolucijom. A možda da i mi najavimo još jedan protest u Beogradu za 28. mart, usrali bi se ovi njegovi ne bi ih došlo ni dve 'iljade u Beograd. :smiley53:

Ovo što si upravo napisao pokazuje da SNS nema nikakvu strategiju za rešavanje problema, već samo da pokušava da ugasi požare jednokratnim merama koje ne daju rezultate. Mislim da je i taj 28. mart samo pokušaj da se pokaže da ima pristalice jer su slični nastupi do sada propali. Ne verujem ni da ima ideju šta će raditi posle toga jer je očigledno da energija i dalje postoji i da je sve jača.

9 minutes ago, suptil said:

Мене занима која ће опозициона опција највише расти после 15. ог. Рецимо после 9. марта је у Бг-у највише расла Демократска Странка.  Да ли због медијске сатанизације СПО-а или друге перцепције људи не знам, али повлачећи паралелу између 9. и 15. баш ћу са пажњом да пропратим која ће опозициона партија да профитира. 

Jačanje bilo koje opcije, odnosno stranke ili grupe stranaka zavisi od njih samih. Ukratko, onaj ko bude najglasniji će najviše i profitirati.

Što se tiče SPO-a, oni su sami sebi pucali u noge. Krajem devedesetih su izglasali nepoverenje Đinđiću kao gradonačelniku i udružili se sa SPS, pri čemu je udomljeno dosta kadrova koji su u srodstvu sa Danicom i Vukom, što je izazvalo odijum javnosti. Vuk je kasnije sebe zacementirao kada je bio ministar u Miloševićevoj vladi tokom bombardovanja i nije učestvovao u DOS-u, koji je pobedio na izborima.

Posted

Ovaj sumorni uzurpator vlasti iz sns a očigledno ima problem kako da ubije ili bar zataška ovo budjenje naroda. Mislio je ubijem opoziciju ogadim je narodu i vladaću koliko god hoću. Ali desila tragedija u NS i sve promenila. Na nama je da ga pritiskamo i da povećavamo brojnost. Taj maraton on ne može izdržati. Samo je pitanje način.  Ipak je to radikal ogrezao u kriminalu pa će nekakav sukob biti neminovan.

Posted (edited)
13 minutes ago, shonke said:

Šta je sa ovim tnjiterom. Danas pola dana neke greške izbacuje. Jel može ss ove objave gore?

Подсетник да службе и бот фарме раде 24/7 да спрече долазак људи на најмасовнији скуп икада у Србији, 15.3. у Београду.

Како то раде:
- Пишу да ћете добити батине и бити ухапшени
- Шире дефетизам и ”све ће бити исто”
- Блокирање путева (као да је то некада успело) и обустављање редовних аутобуских линија
- “Студенти не знају шта раде”
- Сценирање баналних догађаја које непрестано коментаришемо
- Измишљају уплитање политичких актера

Игноришите спинове и блокирајте ботове. Останимо сконценентрисани, пумпајмо и дижимо тензије!

Evo ovako, da ne drndam sa telefona ss

Edited by Clash
  • Like 2
  • Thanks 4
Posted

Nemam predstave koliko će se ljudi okupiti 15og, ali ako su već sada počele pripreme za sprečavanje dolaska, verujem da je procena da će broj biti poveliki.

Posted
1 minute ago, implant said:

Nemam predstave koliko će se ljudi okupiti 15og, ali ako su već sada počele pripreme za sprečavanje dolaska, verujem da je procena da će broj biti poveliki.

Kaze Zvala maks 60.000 i to je njegova procena i to da casti a druge procene si jiz nize😄😄😄

• Ha-ha 2
Posted (edited)
8 minutes ago, Clash said:

Kaze Zvala maks 60.000 i to je njegova procena i to da casti a druge procene si jiz nize😄😄😄

Znači jedno 150k opušteno (konzervativna pretpostavka), sa jakom tendencijom da bude više.

Edited by implant
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
37 minutes ago, Klotzen said:

Šarović nije hteo da pređe u SNS nego je napustio SRS kada se Šešelj vratio iz Haga i napravio od SRS privezak stranku SNS. Šarović i nepomenik nikad nisu bili dobri, čak ni kada su svi bili u SRS jer je nepomenik doživljavao Šarovića kao konkurenciju koja ga ugrožava. Ima još par ljudi u SRS sa kojima je napomenik bio na ratnoj nozi.

Pričao je i Tomislav Nikolić o tome pre petnaestak godina. Na jednom sastanku Šarović je izvređao Vučića, a ovaj je ustao da se pobije. Kaže Toma da je zadržao Vučića inače bi zgromio Šarovića. Vučić deluje ko šmokljan, teško da bi on nekog zgromio, može biti samo izdevetan. 

• Ha-ha 1
Posted

Ovo ce biti ozbiljan rat nerava do 15.

Oni se sad trude na sve nacine da obeshrabre ljude od dolaska 15. to je poenta svih ovih nastupa.

Ali istovremeno i prave pritisak na studente na kojima je velika odgovornost.

Ja sam cuo da se razmatraju hrabrije akcije za subotu, ali mozda ih ovo obeshrabri. Jbg zajebano je.

Na kraju je pitanje svih pitanja masovnost. Ako bude 300 hiljada ljudi na ulicama naprednjacima nece pasti na pamet da izazivaju neko sranje. Jer sa tolikom masom niko ne moze da racuna kako ce se zavrsiti.

Kako se sve razvija, mislim da se lako moze desiti da dostignemo neki takav broj.

Problem je i sto nijedna politicka opcija nema legitimitet za dan posle. Da imamo pokradene izbore pre ovoga bilo bi lakse

• Like 8
Posted (edited)
7 minutes ago, nemanjaol said:

Ovo ce biti ozbiljan rat nerava do 15.

Oni se sad trude na sve nacine da obeshrabre ljude od dolaska 15. to je poenta svih ovih nastupa.

Ali istovremeno i prave pritisak na studente na kojima je velika odgovornost.

Ja sam cuo da se razmatraju hrabrije akcije za subotu, ali mozda ih ovo obeshrabri. Jbg zajebano je.

Na kraju je pitanje svih pitanja masovnost. Ako bude 300 hiljada ljudi na ulicama naprednjacima nece pasti na pamet da izazivaju neko sranje. Jer sa tolikom masom niko ne moze da racuna kako ce se zavrsiti.

Kako se sve razvija, mislim da se lako moze desiti da dostignemo neki takav broj.

Problem je i sto nijedna politicka opcija nema legitimitet za dan posle. Da imamo pokradene izbore pre ovoga bilo bi lakse

300 hiljada? Zajebano je kontrolisati i 100 hiljada, 300 je nemoguće...da, izgleda da stvarno nije nemoguće da dobacimo dotle.

Edited by implant
Posted

Ja ne znam jel tviter puca samo kod nas, pošto nemam kontakata van.

Od ovih stranih, koje pratim, nisam videla da se neko žalio.

Elem, pumpa i Vučić "rulju", kako je novinarka RTS-a rekla.

"Mogu do prelazne vlade samo ako mene ubiju".