Jump to content

Recommended Posts

Posted

image.png.46b8aac5f11e3a5a3da70b56dffbf9bf.png

БАЧКА ПАЛАНКА – Ученици гимназије „20. октобар“ у Бачкој Паланци и у среду (29.10.) настављају бојкот наставе у знак подршке доскорашњој директорки Тамари Антић, која је разрешена функције решењем Министарства просвете.

https://backapalankavesti.com/drustvo/aktuelno/drugi-dan-bojkota-nastave-ucenika-gimnazije/

Inace direktorica je podrzala srednjoskolce u blokadi i zato je razresena.

• Like 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Amaterska Google pretraga kaze ovako:

Novi Pazar - Valjevo 218 km +

Valjevo - Beograd      92 km  = 310 km +

Beograd - Novi Sad 104 km  = 414 km

Mahatma Gandi je 1930 organizaovao "Mars soli", krecuci se po Indiji od 12 Marta do 6 Aprila presap, zajedno sa istomisljenicima, 388 km i to se smatra najduzim gradjanskim protestnim marsem u modernoj istoriji. Zabelezen je kao takav i ko hoce da zna, zna.

Sesnaiest mladih ljudi iz Novog Pazara ispisuje ne samo srpsku vec svetsku istoriju borbe za slobodu i pravdu.

Vesnici novog vremena? 

Od nas zavisi, ni Gandi nije pobedio sam.

• Like 7
Posted

Ja sam iz Indjije, taj Gasic uopste nije iz naše opštine( to je tek novi nivo ludila), on je zajedno sa ocem sam zapalio svoje skladište kako bi naplatio od osiguranja, zatim je otkriven, bio je u zatvoru odredjeno vreme i eto danas je preCednik opštine...

Posted
35 minutes ago, Tex_Willer said:

Ja sam iz Indjije, taj Gasic uopste nije iz naše opštine( to je tek novi nivo ludila), on je zajedno sa ocem sam zapalio svoje skladište kako bi naplatio od osiguranja, zatim je otkriven, bio je u zatvoru odredjeno vreme i eto danas je preCednik opštine...

U odnosu na tog finog gospodina i još neke članove njegove stranke, jedna slična organizacija sa Sicilije deluje kao skup teških amatera.

Posted
1 hour ago, Tex_Willer said:

Đes' komšija😀

• Love 1
Posted (edited)

Cпремамо се за 1.11.
Спремај се са нама: помози, донирај!
Где и како?
1) Директно на факултетима широм Србије који организују шетње до Новог Сада или Београда. Саветујемо да се јавите на блокадне профиле факултета којима желите да донирате уколико вам је потребно више информација;
2) Платном картицом на сајту podrzistudente.org. Кликни на поље „донирај“, унеси своје податке и стави ,,1.11.“ у одељак за напомену;
3) Уплатом на рачун: 340-1000331642-25
[Удружење грађана ИТ Блокада, Нови Сад
Сврха плаћања: донација за 1.11.
Позив на број: 950101112025
Модел: 97)

Ako neko hoće da donira a ne zna kako ili nije siguran da li je nešto oficijelno evo ovo je ono što studenti objavljuju na svim mrežama a preneli su i Nova S i Danas. Ja sam im danas uplatio  putem ove opcije 3 jer kontam da će najveći problem biti sutra uveče za spavanje na putu između BG i NS.

Edited by Klotzen
  • Like 1
Posted

Vučić pregazio opoziciju

https://www.politika.rs/sr/clanak/706968/vucic-pregazio-opoziciju

Prema najnovijem omnibus istraživanju za oktobar agencije Ipsos, da se parlamentarni izbori u Srbiji održavaju u nedelju 2. novembra, lista Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića osvojila bi 49,1 odsto glasova, dok bi tzv. “studentska lista” dobila 9,2 procenata podrške građana, prenose Novosti.

:classic_laugh::classic_laugh::classic_laugh:

Zvali su i mene pre nekog vremena. Javila se žena sa nekim bojažljivim glasom. Morao sam da pitam još jednom koja je agencija, kad mi je rekla, samo sam joj reko doviđenja i spustio slušalicu. Ona je to verovatno upisala kao glas SNS-u.

Posted

Kad se saberu procenti svih stranaka, konačan zbir je 100,2%.

Ljudi su trebali da izmisle 20-ak brojeva i da to u zbiru bude 100%, i ni to nisu uspeli. Toliko o pouzdanosti ove ankete 😅

IMG_5037.jpeg

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

I ako je ovako razbio studente sto ne raspise izbore cega se boji?

Hoće sam da bude preko 50%, mnogo ga ucenjuju i samo prave probleme koje opet on mora da rešava😀

Neće zato što će da izgubi, tj tu utakmicu mi dobijamo. Nema realnog istraživanja gde je on na 30% a kamoli više. Ostali iz kartela su statistička greška

Posted

Gledam Dejana Ilica na N1, cak je i on promenio retoriku i prilicno je optimistican.

Kaze da je mislio da neke stvari treba drugacije, ali sad prihvata da iz vise razloga to nije moglo tako, i bice na kraju to dobro posto je rezim u sve goroj situaciji.

Prvi put da ga cujem da tako prica 😁

• Like 4
  • Love 1