Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, nemanjaol said:

Sad cu da uzmem da ribam kucu, ni za sta drugo nisam sposoban dok ne vidim demanti.

Isto, ocistila sifon lavaboa u kupatilu, sad cu da perem rese na tepihy...cetkicom za zube. Srecan pos o...

• Love 1
Posted
3 minutes ago, Klotzen said:

Đoković i danas pumpao. Danas su ga i na konfi ispitivali o tome ali se i dalje pravi da je to između njega i "dece" 🙂

„Rekao sam već srpskim novinarima – to je nešto između mene i moje dece. Pesma ’Pump it Up’. Pumpamo, volimo da pumpamo. Pumpamo posle svake pobede“, rekao je Novak uz osmeh.

Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

„Rekao sam već srpskim novinarima – to je nešto između mene i moje dece. Pesma ’Pump it Up’. Pumpamo, volimo da pumpamo. Pumpamo posle svake pobede“, rekao je Novak uz osmeh.

Proserava se, a i ljudi fantaziraju da on podržava proteste. One u Crnoj Gori je veoma jasno podržao, a te objave smo videli i ovde na forumu.

• Like 5
Posted
5 minutes ago, Klotzen said:

Đoković i danas pumpao. Danas su ga i na konfi ispitivali o tome ali se i dalje pravi da je to između njega i "dece" 🙂

Definitivno od sutra treba na max blokirati sve, ja idem večeras da se zagrejem, čak sam i u ponedeljak uzeo slobodan dan.

• Ha-ha 15
Posted

@Pletilja nema mesta depresiji i stajanju, ako ovo stane mnoga deca će otići napolje i život će im biti ljepši bez nas. Biće sami i onda će neki novi klinci probati da Srbiju očiste od kriminala. Bolje je da sada uspeju.

Posted (edited)
6 minutes ago, Clash said:

Dokle više ove analogije 🥲 Najbolje je da vam ni sinovi ni ćerke ne budu policajci. 

Edit: Što se tiče Novaka, ovaj put smatram da ne mora da "prizna" kako pumpa za studente, nije kao da je dao zvaničnu izjavu. Baš je fora ovako, da svi pretpostavljaju o čemu se radi, a onom svakako ide pena na usta.

Edited by DameTime
  • Like 2
  • Thanks 2
Posted (edited)
11 minutes ago, DJ_Vasa said:

Proserava se, a i ljudi fantaziraju da on podržava proteste. One u Crnoj Gori je veoma jasno podržao, a te objave smo videli i ovde na forumu.

Sedi na dve stolice, ali je ipak skrenuo pažnju.

Edited by mrd
Posted
1 minute ago, mrd said:

Sedi na sve stolice

Pre bih rekao da ispušta previše stolice, pri čemu ne mislim na nameštaj. Korektnije bi bilo da tapka tu lopticu, da lepo kaže da je ćaci i da ne loži narod.

• Like 2
Posted
22 minutes ago, DJ_Vasa said:

Mozda se proserava ali izvini i ti se proseravas.

Na sta drugo moze da se odnosi ovo pumpanje?

Opet neko nije uradio nesto bas onako kako mi mislimo da bas tako treba.

• Like 8
Posted

Meni se bas dopada sto ne govori nista ali svi znamo o cemu  je rec

To ga jos vise pogadja 

Podseca me na Ramba i njegov performans na koncertu

Koliko jako 💪

"Bio si dno i činio si zlo

A sada bi, o, da zaboravimo to
Dok gmizo si po dnu, prepustio se snu
Pronašao svrhu da otpuziš ka vrhu

Al' ti nisi vrh, ti si kanta blata
Ispljunuta s dna
Anomalija

Ti si vrh dna, vrh dna
Vrh dna, anomalija
Ti si vrh dna, vrh dna
Vrh dna, vrh dna

Tektonska anomalija

Rek'o sam ti sve, a pomenuo te ne
Ipak sada znaju svi da si to ti"

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Clash said:

Meni je trenutno od njega i ovo dovoljno. Zna DJ_vasa kako ja razmišljam, a pisali smo davno o Novaku i kako Novak voli Srbiju.

I ovo je dovoljno. Svet treba da vidi da se nešto dešava

Posted

BTW Evo sad mi starijem sinu stigle poruke gde ga drugari pitaju iz Kalifornije, šta se dešava u Srbiji. Znači ipak se piše o tome.

Posted

Mislim da je na svakom ozbiljnijem teniskom turniru zabranjeno slati politicke poruke kroz bilo sta sto je zvanicno. Teren, press i sve sta je pod direktnom organizacijom turnira moze da se koristi samo u sportske/teniske svrhe. Bilo koje krivudanje daje mogucnost i diskreciono pravo organizatoru da suspenduje/kazni svakog ko to pravilo narusava. Mozda zato imamo ovaj kreativni pristup, iskreno, meni na to najvise i lici.

• Like 4
Posted
11 minutes ago, Clash said:

Naprotiv, ja vrlo jasno kažem šta mislim. Ako si čuo šta je izjavio, spominjao je neku pesmu i da je u pitanju nešto između njega i dece. Ovo je idealan izgovor da studenti i ostali umisle da ih podržava, a da se opere pred simpatizerima kartela da nema ništa protiv njih. On samo hoće da ga svi vole, i to je cela priča.

Kako bi ti objasnio da je jasno i nedvosmisleno podržao one u Crnoj Gori, a da se u ovom slučaju izražava okruglo pa na ćoše? Po čemu se razlikuje od onih koji kažu da ih politika ne zanima?

U odnosu na njega, Marta Kos sa današnjom izjavom deluje kao ono što nazivaju blokaderskim ekstremistom i rušiocem ustavnog poretka.

2 minutes ago, djura.net said:

Mislim da je na svakom ozbiljnijem teniskom turniru zabranjeno slati politicke poruke kroz bilo sta sto je zvanicno. Teren, press i sve sta je pod direktnom organizacijom turnira moze da se koristi samo u sportske/teniske svrhe. Bilo koje krivudanje daje mogucnost i diskreciono pravo organizatoru da suspenduje/kazni svakog ko to pravilo narusava. Mozda zato imamo ovaj kreativni pristup, iskreno, meni na to najvise i lici.

Ali nije zabranjeno van teniskog turnira. Podsećam da je otvoreno podržao one u Crnoj Gori.

• Like 3
Posted
12 minutes ago, Clash said:

E jebo ga ti Clash, priznaj da je malo iritirajuće. Nije da sam besan na njega, hvala i za ovo, ali čega se bre plaši, šta će mu okolišanje, trtmrtisanje, jasno i glasno kaži da podržavaš proteste, kaži o brutalnosti policije. Sad je trenutak kada svi pošteni, pametni ljudi moraju da progovore jasno i glasno, da se priključe, kao što su mnogi i uradili i to oni koji rizikuju daleko više nego Đoković. 

• Like 3
Posted
3 minutes ago, uncletima said:

Nema više sredine. Il' si 'vam, il' si 'tam. Koketiranje, pa da vidim kuda će s'jeseni Košava da duva - mani me se.

Nekada je informacija važnija od tuče.

Posted
3 minutes ago, mrd said:

Nekada je informacija važnija od tuče.

Ja ne pozivam na tucu, vec na opredeljenje. Ili si za nesto, ili nisi - sredine nema!

• Love 1
Posted (edited)
7 minutes ago, uncletima said:

Ja ne pozivam na tucu, vec na opredeljenje. Ili si za nesto, ili nisi - sredine nema!

Izvini nisam se dobro izrazio. 

Edited by mrd
I keva me pita od kad si ti počeo da bijes? Ja se nikada nisam tukao sve svađe rešavso diplomatski
Posted
14 minutes ago, Volter said:

E jebo ga ti Clash, priznaj da je malo iritirajuće. Nije da sam besan na njega, hvala i za ovo, ali čega se bre plaši, šta će mu okolišanje, trtmrtisanje, jasno i glasno kaži da podržavaš proteste, kaži o brutalnosti policije. Sad je trenutak kada svi pošteni, pametni ljudi moraju da progovore jasno i glasno, da se priključe, kao što su mnogi i uradili i to oni koji rizikuju daleko više nego Đoković. 

Sve stoji ali…😄

jebiga pojavi se u majici Studenti su sampioni, meh.

Sad pumpa, meh.

Da dodje na Slaviju kaze Vucicu pederu bilo bi opet meh.

ponavljam sve stoji sto si napisao ali nemojmo se ponasati kao korodirani penis kojem svaka dlaka smeta.

• Like 10