Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo mogu da potvrdim, koliko znaju da smaraju na mađarskoj granici, tako da svaka čast.

Imate ceo niz :classic_smile:

Koji su to debili, misle da u eri društvenih mreža (gde svako svakog prepoznaje) mogu da se kriju, lažu i mažu.

• Like 3
Posted

Dobila je i javni pozi da izađe sutra na kolokvijum, na privatnom fakultetu u Novom Sadu studira, koji nije u blokadi :classic_biggrin:

Nego, ja sam zapanjena reklamama koje idu na Tviteru za svesrpski  narodni sabor Tomašević, Tipsarević, neki glumci i glumice...

*...ćorava ja, gledam jako Novak gubi i nisam vidjela da to i piše 😂😂

• Ha-ha 1
Posted
24 minutes ago, Don Dusko said:

Bas smaraju na svakih 5 minuta mi iskoci reklama za to.

To ti je zato što gledaš informer, ja tu reklamu još video nisam 😄

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Ja ih video na YT. Idioti, mogu sam da zamislim režimske televizije koliko dnevno laju o tome. Nekako sam uspeo na minut da pogledam ove njihove pešake koji idu na protest. Uglavnom muškarci, na čelo im je zašarano da su debili. Da nije autobusa, ucena, dnevnica, ne bi imao 10 hiljada ljudi. 

Posted

Što duže pratim vožnju do Strazbura, sve više uviđam koliko je važna. Rekao sam ranije, a ponoviću - ideja im je fantastična. Ako se napravi neka slična akcija koja će animirati strane i domaće medije, javnost i obične građane, biće izvanredno.

• Like 18
Posted
36 minutes ago, Volter said:

Ja ih video na YT. Idioti, mogu sam da zamislim režimske televizije koliko dnevno laju o tome. Nekako sam uspeo na minut da pogledam ove njihove pešake koji idu na protest. Uglavnom muškarci, na čelo im je zašarano da su debili. Da nije autobusa, ucena, dnevnica, ne bi imao 10 hiljada ljudi. 

Nova reč (maznula ja :classic_biggrin:)

Hodosramlje.

• Like 6
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Bas smaraju na svakih 5 minuta mi iskoci reklama za to.

58 minutes ago, Helena said:

Nije jedna, ima ih nekoliko na taj fazon, 30tak sec traju.

DNS.adguard.com je keva 😁

Posted
8 minutes ago, Estrella Roja said:

Studenti upravo stigli u Linc

I zvanično su prošli više od pola puta! ❤️

Lako je kad imaju pomoćne točkiće i sve se voze iza šlepera i nizbrdo jer zaobilze alpe a tako je mnogo lakše a onda se još i uvate za kamion i odmaraju skroz onako nebezbedno djilasovski...dok prave patriote na sns hadziluk idu bez vode i rančeva, samo njegova slika u ruci kad klonu i jedno sipanje dizela u kombije kad se umore baš od slikanja

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Gaze, lešinare...

Na Tviteru tj tik toku informer televizije, postoji intervju sa ocem  jedne od poginulih, Đurom Racom.

On optužuje teroriste da su oni to srušili jer kod katolika je to dan mrtvih i ne vole Ruse i Kineze.

Žalosno, ne kačim tvit.

Edited by Helena
  • Tuzno 1
Posted
34 minutes ago, srlepajce said:

Opet krecu da gaze ljude 

Ne mogu oni bez nasilja. Kao da povremeno isprobavaju da li će se kod ljudi vratiti strah i da nastave po starom. Nenadležni ne miruje, ponovo preti medijima, targetira ljude, preti studentima. Nikako da shvate da ljude više ne mogu uplašiti, neće imati mira dok ih ne smenimo, a kad ih smenimo čeka ih pakao. :smiley53:

Režimski mediji danas se ponadali i svi preneli da Medicinski fakultet u Nišu prekida blokadu.

Studenti u blokadi Medicinskog fakulteta u Nišu demantovali su da će nastava u toj ustanovi biti nastavljena 15. aprila. "Blokada se nastavlja do ispunjenja zahteva!“, poručili su studenti u saopštenju.

Naveli su i da traže smenu uprave fakulteta, uključujući dekana, dekanski kolegijum i sekretara.

"Pokazali su da nemaju kapacitet ni integritet, potreban da obavljaju funkcije koje su im poverene", naveli su studenri u blokadi Medicinskog fakulteta u Nišu.

• Like 1
Posted

Nepomenik u stvari takođe dinsta i ne spušta tenzije. Meni se više čini kao da idemo ka nekom građanskom ratu nego ka kompromisu. Ne mogu da povučem paralelu jer ima dosta razlike ali ima i dosta stvari koji podsećaju na početak građanskog rata u Siriji. Osnova je da imamo diktatore koji ne shvataju da je došlo vreme da popuštaju a ne da nastave da zatežu svoju diktaturu. Kad da ne shvataju da je pad neminovan samo je pitanje da li će završiti kao ljudi ili kao poslednja đubrad.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Nepomenik u stvari takođe dinsta i ne spušta tenzije. Meni se više čini kao da idemo ka nekom građanskom ratu nego ka kompromisu. Ne mogu da povučem paralelu jer ima dosta razlike ali ima i dosta stvari koji podsećaju na početak građanskog rata u Siriji. Osnova je da imamo diktatore koji ne shvataju da je došlo vreme da popuštaju a ne da nastave da zatežu svoju diktaturu. Kad da ne shvataju da je pad neminovan samo je pitanje da li će završiti kao ljudi ili kao poslednja đubrad.

Gradjanski rat nam ne gine, ovaj ne misli da sidje sa vlasti ni izborima, ni milom. Prvo je doveo bosance, da ih pobije sa srbima i nije uspelo, sada dovodi kosovare da se pobiju sa srbima i ne razmislja on o kriv. U stvari, klao bi on ponovo, ali mu sada nije zgodno, ne moze da stane iza Seselja l Nikolica i kaze nisam to ja.

🙂

Posted (edited)

Kraj ili građanski, je onda kad bude odlučio da pošalje policiju na univerzitete.

Ne vidim drugo. jer koliko vidim, prosvetni poslušnici su u tom trenutnom fazonu pretnje, da će se nešto promeniti.

Edited by 033zero330