Milutinov Tata Posted Saturday at 12:05 PM Posted Saturday at 12:05 PM (edited) Pesikan je tenis prenosio jos na 3K i Palmi dok je bio tamo, ima vec dobrih 30 godina sigurno. Kakvi god da su, Miklja, Pesikan i Vlada Mijaljević su tokom '90-ih drzali tenis iznad vode, mogli su se gledati GS turniri, cak i vecina Mastersa, a i obicnih turnira na 3K i BK (ponekad i na Palmi, pa cak i Studio B je prennosio par puta cini mi se). Edit: Mislim da je Pesikan oduvek na ES od kada je krenuo na srpskom, verovatno i Banjac. Banjac je radio na GOLF radiju, pokrivao je sportski deo, narocito kladionicu Edited Saturday at 12:08 PM by Milutinov Tata 1
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago On 9/6/2025 at 1:48 PM, McLeod said: Ja sam pricao jos 2015. kada je Djokovic uspevao da nekako dobije Federera u onim finalima i izvlacio se volsebno mnogo puta u narednim godinama protiv mnogih,onda je sve to bilo normalno, a kada su se desavali neocekivani porazi onda je to sigurno povreda. Lik je epitom lizaca stale i to je tako. I nema pojma o tenisu, a prenosi ga 10 i kusur godina. "da nekako dobije Federera u onim finalima" Jednom ga nije dobio lako, uglavnom ga je prao. "Izvlačio se volšebno" 😂 Nije, brate, nego pobeđivao. Tvrdokorni fedalovci sad kukaju i na komentatore On 9/6/2025 at 2:05 PM, Milutinov Tata said: Pesikan je tenis prenosio jos na 3K i Palmi dok je bio tamo, ima vec dobrih 30 godina sigurno. Kakvi god da su, Miklja, Pesikan i Vlada Mijaljević su tokom '90-ih drzali tenis iznad vode, mogli su se gledati GS turniri, cak i vecina Mastersa, a i obicnih turnira na 3K i BK (ponekad i na Palmi, pa cak i Studio B je prennosio par puta cini mi se). Edit: Mislim da je Pesikan oduvek na ES od kada je krenuo na srpskom, verovatno i Banjac. Banjac je radio na GOLF radiju, pokrivao je sportski deo, narocito kladionicu Miklja je prenosio Moniku, ako se dobro sećam. Ja se ne sećam Mijailjevića devedesetih.
Recommended Posts