Jump to content

AO 2025.

Helena

Recommended Posts

1 hour ago, Barker said:

Bogami, kako je decko odigrao treci set (samo sam to video), bilo je wow 😮

Meni fizicki mnogo lici na Federera.

Meni na Congu. Snazan je, pogotovo za svoje godine, a forhend mu cak i fizicki lici na Congin. I po snazi, bas impresivno. Atraktivno igra, napadacki.

Tajlandski igrač koji je Medvedva naterao na bitku u 5 setova je trenirao sa Novakom nedelju pre nego što je Nole otputovao u Australiju

"It was so cool, I practised with the GOAT,” Samrej told ATPTour.com. “I felt nervous to practise with him, pressure on me. I was shaking, not playing good on the first day. But I felt better when he spoke to me and gave me some advice. He’s a nice guy.

It was a good opportunity to practise with [Djokovic]. We got to know each other a bit, so that’s good,” Samrej said. “The first day I practised with him, I served so bad. He gave me some advice about [how I was] throwing the ball and catching the ball. He said, ‘The second advice you have to pay me!’.”

https://www.atptour.com/en/news/samrej-australian-open-2025-feature

• Love 1

On 1/13/2025 at 2:32 PM, diego said:

Kad je poslednji put Djokovic ima 23 asova?

2021 AO iskristio ludo brzu podlogu dok mu je servis bio pouzdan , a drugi vrhunski. Mislim da je odservirao par i iz drugog

U R2 protiv Tiafoa odservirao lični rekord 26 as servisa. Isto je meč bio u 4 seta.

• Like 1

Holger Rune više ne putuje sa Mamom? :classic_sad:

Spoiler

www-instagram-com-carolinedonzella-hl-90

Čoveče ... kako vreme leti ... Sećam ga se kao balavca sa onom ludom frizurom kako trenira sa Noletom.:smiley22:

Vidi ga sad ... Bahati se i traći talenat ko Gulbis maltene :59::59::59:

Nek je živ i zdrav jer na kraju krajeva - 1d2eaf7786bbf7a060802d167018c590.jpg

Jebeš tenis - jedan je život...Duša mala :classic_happy:

6 hours ago, Drug Crni said:

Dejsi Boxy.

Evo, cim se pomene Fed, moram da se javim, u ime starih dobrih vremena :classic_biggrin:

A sad uglavnom citam forum, nemam sta pametno da kazem (zli jezici bi rekli da nisam nikad ni imala:wicked::classic_biggrin: ), ali realno dosta slabije pratim tenis. To vreme sad popunjavam sa gledanjem filmova i serija :classic_smile: ili spavam kao sav normalan svet :classic_biggrin:

3 hours ago, delgado said:

Desi Boxy prati li se Fricko

Vidim da imas novog pulena, aj nek je sa srecom :classic_smile:

A i ovaj ti je bolji izbor, makar nikad nece biti politicki aktivan u zemlji Srbiji  :classic_sleep:

• Like 1
  • Ha-ha 1

Laura Zigemund napravila iznenadjenje turnira za sad u zenskom kosturu, izbacila Zeng sa 2-0.

Inace, pogledao sam malo, nikad bolje nije izgledala i bila ovako fit, sad u smiraj karijere. Uvek je imala problem sa fizickom spremom, videcemo da li ce nastaviti sada, odlicno je odigrala.

Trenutno je granicna top 100 igracica.

49 minutes ago, McLeod said:

Inace, slucajno sam video podatak, ima smisla - Djokovic je danas odigrao rekordni 430. mec u singlu na GSu i tako oborio Federerov rekord. Sledeca je Serena sa 423.

Како ово? Да нијеси помијешао бројеве?

Или је иза њих Серена можда?

Edited by Big Ticket

Video sam vest, 430-429-423.

Sad sam usao u statistiku i prebrojao - 37 finala Djokovica puta 7 je 259, imao je jos 12 polufinala, sto je jos 72 meca, pa 11 QF sto je jos 55 i vec smo na 386, ranija ispadanja mu dodaju jos ova 44, tako da je tacno.

Mrzi me da proveravam za Federera i Serenu.

Sad kontam da bi trebalo sa ova dva da bude 432. Verovatno ne racunaju predaje bez borbe. U svakom slucaju to je to.

Edited by McLeod

I meni se svidja decko, ali u proslosti takvi igraci nisu bas dominirali u slemovima. Iskreno ne vidim da moze ista Alkarazu i Sineru, a tesko ce prolaziti i pored ovih smaraca iz starije generacije kad su u formi.

Pobeda nad Rudom je lepa, ali njega bi trebalo da bije apsolutno svako na betonu ko iole pretenduje na neki visok plasman.

Ali u svakom slucaju Cesi izgledaju za par godina kao velika sila, tu su i Mahac i Lehecka, svi ce oni biti u top 20 vrlo brzo, moguce i top 10 igraci granicno.

Edited by McLeod
  • Like 1

Pa mora da bude svetlija od ovoga statisticki gledano nemoguce je bilo da bude 10+ generacija tenisera koji ne bi ni u jednoj eri osvajali slemove kao sto smo imali u ovoj late dominaciji Djokovica.

Inace kad sam zaronio u statistiku jos jedan fun fact - Mensik i Fonseka su prvi tinejdzeri (da kazemo grupa tinejdzera, znaci dva na istom slemu) koji su izbacili na slemu top 10 tenisere od Djokovica i Mareja na W 2006. Djokovic je tada izbacio Robreda, a Marej Rodika.

• Thanks 1

Novak uvijek skoro sporije ulazi u GS. I onda iz meča u meč podiže nivo igre. 

To što je izgubio set u prva dva kola nema nikakve veze. Vjerovatno mu

i znači da u početku bude duže na terenu.

Ne kažem da će osvojiti. Siner i Alkaraz su strašno dobri i teško će ih neko dobiti

na tri dobijena seta.

• Like 1

52 minutes ago, Dzo23 said:

Novak uvijek skoro sporije ulazi u GS. I onda iz meča u meč podiže nivo igre. 

To što je izgubio set u prva dva kola nema nikakve veze. Vjerovatno mu

i znači da u početku bude duže na terenu.

Ne kažem da će osvojiti. Siner i Alkaraz su strašno dobri i teško će ih neko dobiti

na tri dobijena seta.

On to sigurno pokusava da uradi, ali pitanje je da li to vazi posle prosle sezone.

A i trece kolo je po tim standardima rano da podigne nivo, do prosle godine je to uglavnom radio od cetvrtfinala, cak i polufinala.

Ne mislim da ce izgubiti, samo znam da mora da igra bolje jer ovo do sada nije nista bolje nego prosle godine kad se zlopatio na svim turnirima.

• Like 1