Darko Posted Saturday at 08:27 AM Posted Saturday at 08:27 AM 1 hour ago, moonovermarin said: Hoću, biće prognoza. Hvala! 1 hour ago, moonovermarin said: Meni tvoje kritikovanje onoga što ja percipiram kao normalno ne doživljavam kao dosadno, već duboko razočaravajuće. Postaješ... predvidivo nepotreban glas u moru glasova koje mogu čuti svuda. A možda imaš predrasude sa kojima se nisi suočio. Svako dobro.
moonovermarin Posted Saturday at 03:50 PM Posted Saturday at 03:50 PM 7 hours ago, Darko said: A možda imaš predrasude sa kojima se nisi suočio. Oo, ovo svakako.
MeanMachine Posted Saturday at 09:06 PM Posted Saturday at 09:06 PM (edited) On 4/6/2026 at 9:14 AM, fancy said: Tačnije nikome od ove trojice... Nisam pratio ako koliko sam video barem Semenja je zena samo ima znatno vise testosterona? Dakle prirodno je jaca od ostalih zena. Elem da se radi o nekom Helgi koja je dva sa dva ali eto ima sisetine ne bi bio problem. Npr Istocna Nemacka je pumpala svoje Helge testoteronima ali posto su licile na zene no problem. Boze moj amazonka, iako logicno da amazonka lici jbg na musko. Ali kad se pojavi neka crkinja zensko koja jbg zbog viska prirodnog testosterona lici na musko kuku lele. Ko ona arapkinja bokserka koja lema koleginjice pa onda one placu, (meni je to bio vrh hoces da se bavis boksom pa nek vide na sta ume da lici zenski mma) pa onda to anti woke ekipa iskoristi, iako niko ne rece da egipcanku su lemale neke druge bokserke jer pogotovo u olimpijskom boksu snaga nije sve tehnika je bitnija. Da se odmah ogradim ako su navedene rodjene sa pisom onda je to totalno druga situacija i treba im zabraniti... Edited Saturday at 09:37 PM by MeanMachine
Mina D. Harker Posted yesterday at 10:22 AM Posted yesterday at 10:22 AM Kad se sjetim kako je cijeli svijet trolovao i ponižavao Angelu Carini, sprdali se njenim suzama. Zamisli, u ringu si, boksuješ godinama, nisi ni mlitava ni plačljivica u životu, dobiješ udarce kakve nikad nisi u karijeri (rekla je da je niko nije tako jako udario i plašila se povrede), predaš meč u suzama a publika bude u fazonu: šta kmezi ova, jače treniraj, luzerka. Publika, koja nije bila u tom ringu. Stara priča, ženama se ne vjeruje, white woman tears itd. Anđela je zaslužila top-down izvinjenje, a mediji i njihov globalni gaslajting o Kelifu kao stunning&brave zaslužuju poseban krug pakla. Sad je Kelif nestao s radara s medaljom u džepu, kao i Tajvanac koji se nije eksponirao; Semenja se i dalje bori za svoje pravo da pobjeđuje žene. 1
MeanMachine Posted yesterday at 10:50 AM Posted yesterday at 10:50 AM 7 minutes ago, Mina D. Harker said: Kad se sjetim kako je cijeli svijet trolovao i ponižavao Angelu Carini, sprdali se njenim suzama. Zamisli, u ringu si, boksuješ godinama, nisi ni mlitava ni plačljivica u životu, dobiješ udarce kakve nikad nisi u karijeri (rekla je da je niko nije tako jako udario i plašila se povrede), predaš meč u suzama a publika bude u fazonu: šta kmezi ova, jače treniraj, luzerka. Publika, koja nije bila u tom ringu. Stara priča, ženama se ne vjeruje, white woman tears itd. Anđela je zaslužila top-down izvinjenje, a mediji i njihov globalni gaslajting o Kelifu kao stunning&brave zaslužuju poseban krug pakla. Sad je Kelif nestao s radara s medaljom u džepu, kao i Tajvanac koji se nije eksponirao; Semenja se i dalje bori za svoje pravo da pobjeđuje žene. Razlog zasto je javnost (strucna) reagovala na Carinu nije zato sto se loze na to da trans zene lemaju zene, vec zato sto je Kelif gubila od zenskih boksera. Dakle da je Carini naletela na neku od tih zena u njihovom prime pa jos gore bi prosla. Mislim da jedna od tih boskerki sad boksuje za Srbiju a inace je iz ex CCCP.
Mina D. Harker Posted yesterday at 10:51 AM Posted yesterday at 10:51 AM Nema potrebe da mi pojašnjavaš, i sam si pisao da nisi pratio - ja jesam. Poznati su mi svi dostupni detalji slučaja. @MeanMachine
Recommended Posts