doragan Posted Friday at 09:26 AM Share Posted Friday at 09:26 AM Denver bez odbrane, kao da nemaju ni snage ni volje za igru na obe strane terena.Opet visoki procenti ubacaja, ali sa ovim stavom tu nema leba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Friday at 09:34 AM Share Posted Friday at 09:34 AM Denver posle Vasingtona izgubio i od Portlanda. Prejako 😄 Kakvi diletanti vode tu franšizu, nevjerovatno. Ljudi su dali neke ozbiljne igrače da bi na kraju doveli raspalog Vestbruka. Treba i to znati. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Friday at 09:45 AM Share Posted Friday at 09:45 AM Vestbruk igra odličnu sezonu, daleko je od raspalog za sad. 10 minutes ago, Dzo23 said: Denver posle Vasingtona izgubio i od Portlanda. Prejako 😄 Kakvi diletanti vode tu franšizu, nevjerovatno. Ljudi su dali neke ozbiljne igrače da bi na kraju doveli raspalog Vestbruka. Treba i to znati. 🙂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Friday at 11:06 AM Share Posted Friday at 11:06 AM KAT 32p 20s protiv Minesote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted Friday at 11:52 AM Share Posted Friday at 11:52 AM 4 hours ago, Don Dusko said: Kakva odbrana Westbruka.A bogami i Jokica. :S Imao westbrick par lepih odbrana pri kraju, koje su pomogle da bude izjednačeno i onda na kraju prosuo svo mleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted Friday at 12:05 PM Share Posted Friday at 12:05 PM Sto se KATa tice, ko ce kome...ako ne.svoj.svome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted Friday at 12:25 PM Share Posted Friday at 12:25 PM 2 hours ago, Dzo23 said: Denver posle Vasingtona izgubio i od Portlanda. Prejako 😄 Kakvi diletanti vode tu franšizu, nevjerovatno. Ljudi su dali neke ozbiljne igrače da bi na kraju doveli raspalog Vestbruka. Treba i to znati. 🙂 Koga su to oni 'dali', bas da cujem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Friday at 12:32 PM Share Posted Friday at 12:32 PM Bruce Brown, Regie Jackson, KCP. Mislim ako pratiš znaš, nema potrebe da "slušaš". Uzeli su dva veterana čiji je zenit davno prošao (Šarić, Vesbruk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Friday at 12:48 PM Share Posted Friday at 12:48 PM Bilo je ili KCP ili Gordon tako da skroz smislena odluka, Brusa nisu mogli nikako da produže zbog salary capa a Redži Džekson je bukvalno bio nefunkcionalan i hvala Bogu da su ga se rešili. Šarić se ispostavio kao loša odluka ali Vestbruk igra odličnu sezonu za igrača sa klupe i platu koju prima, ozbiljan upgrade u odnosu na Džeksona 16 minutes ago, Dzo23 said: Bruce Brown, Regie Jackson, KCP. Mislim ako pratiš znaš, nema potrebe da "slušaš". Uzeli su dva veterana čiji je zenit davno prošao (Šarić, Vesbruk) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted Friday at 12:50 PM Share Posted Friday at 12:50 PM 8 minutes ago, Dzo23 said: Bruce Brown, Regie Jackson, KCP. Mislim ako pratiš znaš, nema potrebe da "slušaš". Uzeli su dva veterana čiji je zenit davno prošao (Šarić, Vesbruk) Bruce Brown - Indijana mu ponudila 22 miliona po godini i bilo bi suludo da su izjednacili tu ponudu. Uzeo je pare i jedva igrao, trenutno je bivsi igrac koji nije ni na klupi Toronta 2 godine kasnije Reggie Jackson - toliko je bio dobar da su morali da nakace pikove druge runde da ga se otarase. Westbrook je sa 36 godina drugi univerzum za njega KCP - dobar igrac ali takodje vec u padu i dobro je sto mu nisu dali 20 miliona godisnje, igra jako lose jos od playoffa i za sada dosta lose u Orlandu. Pritom da su ga potisali, morali bi da puste Gordona sledece godine, ne bi imali para za njega a mali Braun je procvetao od kad ga je zamenio u startnoj postavi Znaci Bruce Brown - odlican potez sto je pusten Reggie - greska je bila sto su morali da plate da ga se otarase a ne sto je pusten KCP - odlican potez sto je pusten To sto su ih 'dali', nije greska uopste. Niti dovodjenje Westbrooka koji igra dobro. Greske su cinjene na drugoj strani. Debilan ugovor Nnaniju, los ugovor Saricu, davanje tri pika druge runde da se otarase Reggija. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Friday at 01:08 PM Share Posted Friday at 01:08 PM Uspjeli su da raskurcaju šampionski tim za tili čas. Valjda će im "odlični" Ras pomoći da uhvate PO ili bar Play in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Friday at 01:29 PM Share Posted Friday at 01:29 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Friday at 04:02 PM Share Posted Friday at 04:02 PM (edited) Vrlo je upitno da li će Denver imati HCA kad starta PO osim ako to ne bude PI. uspostavlja se novi poredak moći na istoku. Osim OKC i Dallasa koji su svakako prvi favoriti za ECF tu su još i međedi te rakete. bit će žestoko do početka PO istočno od raja. Edited Friday at 04:02 PM by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Friday at 04:18 PM Share Posted Friday at 04:18 PM (edited) 17 minutes ago, bodo said: Vrlo je upitno da li će Denver imati HCA kad starta PO osim ako to ne bude PI. uspostavlja se novi poredak moći na istoku. Osim OKC i Dallasa koji su svakako prvi favoriti za ECF tu su još i međedi te rakete. bit će žestoko do početka PO istočno od raja. Meni se na osnovu poslednje 2 sezone čini da je na zapadu bitnije biti zdrav kad dođe plej of nego da budeš na nekom od prva 4 mesta Edit : Ja raketama i međedima uopšte ne verujem u plej ofu Edited Friday at 04:19 PM by Урош19 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Friday at 05:06 PM Author Share Posted Friday at 05:06 PM jos cemo videti hoce li pustanje kcp-a biti dobar potez, tj. ne dovodjenje bukvalno nikoga za rotaciju. ovi rumori oko mpj-a mi daju bar neku nadu da ce nesto pokusavati ali ipak imam feeling da nece biti nista od trejdova. a ako padne trejd portera, mogao bi to biti i mali podstrek za murraya, cisto da ne misli da je nedodirljiv kao 'dete' nuggetsa. memphis jos uvek nema nikoga ni blizu da ima 30mpg ove sezone. tu kako se neko skrsi iskoce bar dvojica da ga zamene. jenkins i strucni stab i dalje rade elitan posao sa ovim noname igracima. odlican skauting i razvijanje igraca se i dalje nastavlja. jaylen wells startovao u 23 od 28 utakmica a bio je 39. pick pre sest meseci. houston treci na zapadu sa odlicnim skorom a usput im najbolji igraci individualno ne igraju nista posebno, da ne kazem lose. tari eason i odbrana ih nosi a napad im je uzasan. sengun ima 54ts%, kao i green, koji je cenim prvi kandidat za trejd. van vleet ima 49ts% i sutira 37% iz igre i 30% za tri. a ni smith jr ne igra onako kako se ocekivalo, bar ne kako sam ja ocekivao. udoka radi odlican posao. ja sam verovao u njih pre sezone, jer na osnovu brojki iz prosle su trebali imati bolji plasman ali nisu imali srece. na kraju se ispostavlio da sam ih stavio nize (sedmo mesto), nego sto ce na kraju biti iako vecina ljudi mislila da ce biti u borbi za play-in. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Friday at 07:58 PM Author Share Posted Friday at 07:58 PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted Friday at 08:14 PM Share Posted Friday at 08:14 PM 9 hours ago, Don Dusko said: KAT 32p 20s protiv Minesote. Osim njega, heroj veceri je izvesni Gui Santos iz Golden Stejta koji je uspeo da ima +4 za svojih 8 minuta u onom bambergovanju 51 razlike od strane Memfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Friday at 10:07 PM Share Posted Friday at 10:07 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Friday at 11:26 PM Share Posted Friday at 11:26 PM 10 hours ago, Dzo23 said: Bruce Brown, Regie Jackson, KCP. Mislim ako pratiš znaš, nema potrebe da "slušaš". Uzeli su dva veterana čiji je zenit davno prošao (Šarić, Vesbruk) Ako pratiš, valjda bi trebao da znaš da je Westbrook doveden kao zamena za Reggie Jackson-a. I kao takav je odličan, sa svim svojim manama. Takođe, Westbrook je protiv Portland-a bio odličan za svoje standarde. Šarić je baš wtf potez, pretpostavljam iznuđen posle povrede Holmes-a. Ali i tada, bolje da nisu nikog doveli neko njega, bar bi imali neku fleksibilnost u cap-u. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Friday at 11:36 PM Share Posted Friday at 11:36 PM (edited) 10 hours ago, Radalek said: Bruce Brown - odlican potez sto je pusten Reggie - greska je bila sto su morali da plate da ga se otarase a ne sto je pusten KCP - odlican potez sto je pusten Lajkovao sam ti post ali sa boldovanim se ne slažem, to jest nema smisla. Denver tu nije mogao bilo šta da uradi, ponudili su maksimum koji su mogli po pravilima, BB je otišao da se naplati i to je to. Problem je što nisu doveli adekvatnu zamenu. Za KCP-a se slažem, ali isti problem kao i gore - nisu doveli zamenu za novog startera Kristijana. Za ostalo sve 5. Edited Friday at 11:44 PM by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 02:10 AM Share Posted yesterday at 02:10 AM Lepo vece sinoc u asocijaciji. Lepa pobeda Lakersa, ponovo se zategla i igrala dobra odbrana. Prvi put da je Dejvis vidno nadigrao Sabonisa, nekoliko puta ga je izlepio kao klinca. Od kad je Kristi insertovan u startu definitivno se igra bolja odbrana. Gejb konacno odigrao dobru rolu, iz Sakramenta je i kaze da da je gledalo 20+ ljudi pa je ubacio 4 trice, i Dlo je bio ok. Zaista lepa pobeda & jos je na gostovanju i nad konkurentom za plejin/of. Bilo bi dobro da mozemo opet da ih drmnemo u revansu. Najbolji igrac poslednjih 10 godina ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted yesterday at 02:59 AM Share Posted yesterday at 02:59 AM 46 minutes ago, delgado said: Najbolji igrac poslednjih 10 godina ;D Pretpostavljam da je bio neki epski "team bonding session" noć pre utakmice Nije samo Stef, na primer Green je imao triple zero utakmicu i -42 sa njim na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 03:01 AM Share Posted yesterday at 03:01 AM Ma tako je, napravi jos da bude i faca Da je Bron odigrao ovakvu partiju, onaj sto je napustio temu bi napravio posebnu temu samo za taj performans 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted yesterday at 03:04 AM Share Posted yesterday at 03:04 AM 1 minute ago, delgado said: Ma tako je, napravi jos da bude i faca Da je Bron odigrao ovakvu partiju, onaj sto je napustio temu bi napravio posebnu temu samo za taj performans Ma zezam se, why so serious? Uostalom šta će mu to pored živog JJ Barea-e 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 03:14 AM Share Posted yesterday at 03:14 AM (edited) Morao sam da izbacim to iz sebe, bilo je jace od mene 😄 Sinoc nisam izdrzao da gledam nista i zaspao sam pre tekmi; gledao Lakerse kad sam ustao snimak bez prethodnog zavirivanja na internet, uzivancija, a onda kad sam video da su Stejtovci opraseni i bambergovani i da je Denverica izgubila u posl sekundi od Portlanda, ugodjaj je bio jos potpuniji. Ali to je NBA, vec sledece vece ce biti drugacije, zajeban je Zapad opasno. Steta sto se Butler povredio, bila bi jos bolja tekma OKC-Heat, a i ovako je klasicna solidna low scoring afera Edited yesterday at 03:20 AM by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts