Green23 Posted November 12, 2024 Share Posted November 12, 2024 Jakih 7 povređenih 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 15, 2024 Author Share Posted November 15, 2024 On 11/12/2024 at 7:52 PM, Green23 said: Jakih 7 povređenih 😂 Pridruzujem se klubu🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 Dobrodošli 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted November 20, 2024 Share Posted November 20, 2024 Tačno da napravim višak od 20 igrača nedeljno opet nema teorije da se izvuče nešto. Embiid, Steph, Beal, Nurkić, D. Murray, Vasel, Markkanen samo se smenjuju u nizu. Doslovno prvih 5,6 pikova. Al sam draftovao, svaka mi dala 😶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 25, 2024 Author Share Posted November 25, 2024 @realno *w Kako ti je jak tim, bio sam "na odmoru" pa nisam pisao u toku duela. Neverovatno koliko obrtaja je bilo za nedelju dana. Da nije Doncic bio Out, verovatno bi bar 4 kategorije otisle na tvoju stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 5, 2024 Share Posted December 5, 2024 On 11/25/2024 at 3:31 PM, Igor_ said: @realno *w Kako ti je jak tim, bio sam "na odmoru" pa nisam pisao u toku duela. Neverovatno koliko obrtaja je bilo za nedelju dana. Da nije Doncic bio Out, verovatno bi bar 4 kategorije otisle na tvoju stranu. Ok je ekipa, ali ipak previše je to izostanka. 3-4 jaka igrača out, Kaningem samo 1 meč itd. A bilo slabo kolo sa FA, samo pokvario ppm. Ali ok, valjda će sada biti ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 10, 2024 Share Posted December 10, 2024 a sa protiv ekipe koja je veća bolnica od moje 😁 Doduše, ako Jokara ovako nastavi, menja bar dvojicu... @Steve Gerrard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted December 10, 2024 Share Posted December 10, 2024 4 hours ago, realno *w said: a sa protiv ekipe koja je veća bolnica od moje 😁 Doduše, ako Jokara ovako nastavi, menja bar dvojicu... @Steve Gerrard Uf tesko bas, ima malo utakmica ovih dana a puno povrijedjenih,nego eto nadam se da ce mi ekipa bolje izgledati pred plejof kad ozdrave svi 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Izvukoh se zadnje veče. Kakvo šugavo kolo, do sinoć sam imao 300 minuta svih igrača zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 22, 2024 Share Posted December 22, 2024 10 blokada lupi francuski čiviluk, i uzme sam kategoriju za +1. Svašta. Konačno su svi zdravi, pa i Embiid, da ne ureknem. Sad da vidimo ko sme na crtu 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 31, 2024 Author Share Posted December 31, 2024 13-0 posle prvog dana za Rubin Vinjaks. Ja ne znam dal sam nekad video ovako jak dan neke ekipe 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted January 6 Share Posted January 6 On 12/31/2024 at 8:18 AM, Igor_ said: 13-0 posle prvog dana za Rubin Vinjaks. Ja ne znam dal sam nekad video ovako jak dan neke ekipe 😁 Замало и на крају да буде 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 8 Author Share Posted January 8 On 1/6/2025 at 11:07 AM, Шеф стручног штаба said: Замало и на крају да буде 🙂 Svaka cast. Surova dominacija. Svi nosioci ti imali veliki broj minuta, a mene ubile povrede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted January 8 Share Posted January 8 Najveći problem sa povredama ima Realni, u ovom momentu mislim da mu 5 igrača, koje čak ne može ni da izbaci, imaju povrede duže od 3 nedelje. Dončić, Wagner, Kuminga, Klarkson, Gordon i ove nedelje Fox. Kao ja prvih 6 nedelja sezone. I da bude crnje, ovo igrača što mu ostalo, igraju najbolju nedelju od početka sezone pa mu za sada ne mogu ništa 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 10 Share Posted January 10 Na stranu sto igramo ligu bez briga, mora da pitam koji je interes ovog trejda? Jedan DNP igrac i jedan koji ce to postati za mesec dana za startnog centra Toronta Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 11 Share Posted January 11 On 1/8/2025 at 12:38 PM, Papanikolesku said: Najveći problem sa povredama ima Realni, u ovom momentu mislim da mu 5 igrača, koje čak ne može ni da izbaci, imaju povrede duže od 3 nedelje. Dončić, Wagner, Kuminga, Klarkson, Gordon i ove nedelje Fox. Kao ja prvih 6 nedelja sezone. I da bude crnje, ovo igrača što mu ostalo, igraju najbolju nedelju od početka sezone pa mu za sada ne mogu ništa 😂 Juče je bilo 7 out, a u ovom trenutku 6 out uključujući prvog, drugog i petog pika. Dugo igram fentazi, sigurno 10+ godina, ali ovo nikad nisam imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted January 11 Share Posted January 11 I tako osakaćen držiš u par kategorija egal. Imam bar 15 igrača više, ali ni to nekako nije dovoljno. Šteta ako se ne plasiraš u PO, imaš možda i najbalansiraniju ekipu. Možda neki trejd za povređene igrače, sa ovima gore koji mogu da istrpe ne igranje mesec dana. Ovako, baš teško. @realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted January 14 Share Posted January 14 Јел први у регуларном делу иде у Б, или се само пласман у плеј-офу рачуна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted Sunday at 11:40 AM Share Posted Sunday at 11:40 AM Trebalo bi da prvi u regularki ide direkt u B (znam da prvi iz B ide u A) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts