Igor_ Posted November 15, 2024 Author Posted November 15, 2024 On 11/12/2024 at 7:52 PM, Green23 said: Jakih 7 povređenih 😂 Pridruzujem se klubu🤣
Papanikolesku Posted November 20, 2024 Posted November 20, 2024 Tačno da napravim višak od 20 igrača nedeljno opet nema teorije da se izvuče nešto. Embiid, Steph, Beal, Nurkić, D. Murray, Vasel, Markkanen samo se smenjuju u nizu. Doslovno prvih 5,6 pikova. Al sam draftovao, svaka mi dala 😶
Igor_ Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 @realno *w Kako ti je jak tim, bio sam "na odmoru" pa nisam pisao u toku duela. Neverovatno koliko obrtaja je bilo za nedelju dana. Da nije Doncic bio Out, verovatno bi bar 4 kategorije otisle na tvoju stranu.
realno *w Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 On 11/25/2024 at 3:31 PM, Igor_ said: @realno *w Kako ti je jak tim, bio sam "na odmoru" pa nisam pisao u toku duela. Neverovatno koliko obrtaja je bilo za nedelju dana. Da nije Doncic bio Out, verovatno bi bar 4 kategorije otisle na tvoju stranu. Ok je ekipa, ali ipak previše je to izostanka. 3-4 jaka igrača out, Kaningem samo 1 meč itd. A bilo slabo kolo sa FA, samo pokvario ppm. Ali ok, valjda će sada biti ok.
realno *w Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 a sa protiv ekipe koja je veća bolnica od moje 😁 Doduše, ako Jokara ovako nastavi, menja bar dvojicu... @Steve Gerrard 1
Steve Gerrard Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 4 hours ago, realno *w said: a sa protiv ekipe koja je veća bolnica od moje 😁 Doduše, ako Jokara ovako nastavi, menja bar dvojicu... @Steve Gerrard Uf tesko bas, ima malo utakmica ovih dana a puno povrijedjenih,nego eto nadam se da ce mi ekipa bolje izgledati pred plejof kad ozdrave svi 🤣
realno *w Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Izvukoh se zadnje veče. Kakvo šugavo kolo, do sinoć sam imao 300 minuta svih igrača zajedno.
Papanikolesku Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 10 blokada lupi francuski čiviluk, i uzme sam kategoriju za +1. Svašta. Konačno su svi zdravi, pa i Embiid, da ne ureknem. Sad da vidimo ko sme na crtu 😎
Igor_ Posted December 31, 2024 Author Posted December 31, 2024 13-0 posle prvog dana za Rubin Vinjaks. Ja ne znam dal sam nekad video ovako jak dan neke ekipe 😁
Шеф стручног штаба Posted January 6 Posted January 6 On 12/31/2024 at 8:18 AM, Igor_ said: 13-0 posle prvog dana za Rubin Vinjaks. Ja ne znam dal sam nekad video ovako jak dan neke ekipe 😁 Замало и на крају да буде 🙂 1
Igor_ Posted January 8 Author Posted January 8 On 1/6/2025 at 11:07 AM, Шеф стручног штаба said: Замало и на крају да буде 🙂 Svaka cast. Surova dominacija. Svi nosioci ti imali veliki broj minuta, a mene ubile povrede. 1
Papanikolesku Posted January 8 Posted January 8 Najveći problem sa povredama ima Realni, u ovom momentu mislim da mu 5 igrača, koje čak ne može ni da izbaci, imaju povrede duže od 3 nedelje. Dončić, Wagner, Kuminga, Klarkson, Gordon i ove nedelje Fox. Kao ja prvih 6 nedelja sezone. I da bude crnje, ovo igrača što mu ostalo, igraju najbolju nedelju od početka sezone pa mu za sada ne mogu ništa 😂
maXa88 Posted January 10 Posted January 10 Na stranu sto igramo ligu bez briga, mora da pitam koji je interes ovog trejda? Jedan DNP igrac i jedan koji ce to postati za mesec dana za startnog centra Toronta
realno *w Posted January 11 Posted January 11 On 1/8/2025 at 12:38 PM, Papanikolesku said: Najveći problem sa povredama ima Realni, u ovom momentu mislim da mu 5 igrača, koje čak ne može ni da izbaci, imaju povrede duže od 3 nedelje. Dončić, Wagner, Kuminga, Klarkson, Gordon i ove nedelje Fox. Kao ja prvih 6 nedelja sezone. I da bude crnje, ovo igrača što mu ostalo, igraju najbolju nedelju od početka sezone pa mu za sada ne mogu ništa 😂 Juče je bilo 7 out, a u ovom trenutku 6 out uključujući prvog, drugog i petog pika. Dugo igram fentazi, sigurno 10+ godina, ali ovo nikad nisam imao.
Papanikolesku Posted January 11 Posted January 11 I tako osakaćen držiš u par kategorija egal. Imam bar 15 igrača više, ali ni to nekako nije dovoljno. Šteta ako se ne plasiraš u PO, imaš možda i najbalansiraniju ekipu. Možda neki trejd za povređene igrače, sa ovima gore koji mogu da istrpe ne igranje mesec dana. Ovako, baš teško. @realno *w
Шеф стручног штаба Posted January 14 Posted January 14 Јел први у регуларном делу иде у Б, или се само пласман у плеј-офу рачуна?
nlavrnja Posted January 19 Posted January 19 Trebalo bi da prvi u regularki ide direkt u B (znam da prvi iz B ide u A) 1
Papanikolesku Posted February 4 Posted February 4 Može li admin C lige da mi vrati Sochana, ako nije problem, i ako se ostali igrači slažu? Izbacio sam ga da bih aktivirao Embiida sa IR, ali ispade da sam prekoračio broj centara u rosteru. Ako se ostali slažu, ako ne, nema veze, pegla o dalje.
Papanikolesku Posted March 17 Posted March 17 (edited) Da i ja bacim koju informaciju iz naše lige. Nakon jedne teške sezone i prilično lošeg drafta (da podsetim draftovao sam Embiida za svog prvog pika, Stepha, Markanena, D. Murraya sa prve četiri pozicije), uz jedan trejd gde sam pazario Jr. Jacksona i Jamala, uz aktivnost sa free/vejver liste, dogegao sam se uz veliko mučenje do 7. pozicije i ukrstio sa Stumble - @maXa88 gde mi je bilo potrebno 7 kolona za pobedu, jer je on u regularci bio 2. Cele nedelje sam vodio ubedljivo, ali samo po broju kolona; koje su bile prilično egal, a maxa je sjajno ubadao igrače sa free-a koji su ga baš ispoštovali (J. Dowtin Jr, Keon Johnson, A. Bona, B.Williams kojeg je uzeo na vreme, A. Lowson) doduše uz izostanak D. Mitchela 2 utakmice i Tatuma i Keslera 1. Ja nisam imao Jra u 3 utakmice (1 mi je ostao na IR za minut), Embiida koji je shut down-ovan i užasnog Beala juče. Na kraju, prodao ga je juče Donovan sa očajnim fg, pa na kraju odnosim pobedu 7 5 1. Red je da pohvalim velikog Zubca koji mi drži sezonu, kao i Garlanda koji igra sezonu karijere u Cavsima. Koliko je težak bio mečap, govori i to da bih manje više svakog dobio ove nedelje, a njega - jedva. Čestitke na borbi do kraja. Sad sledi duel 1/2 protiv Lomova, i @Igor_ predvođenih Greak Freakom i Šengunom. Opet mi treba 7 kolona, i biće teško izgurati s obzirom na njegov potencijal i flert ova dva igrača sa tripl dablom. Za večeras su već upitni Steph, Jamal i raspali Beal, ali nadam se da će bar jedan u patike večeras. Srećno! Edited March 17 by Papanikolesku 2 1 1
maXa88 Posted March 17 Posted March 17 (edited) Svaka cast na pobedi. U reguli si me kostao prvog mesta a sada i promocije tako da nista nije slucajno. Rekao bih da te je usralo samo tako ali necu s obzirom na probleme sa povredama tokom regule 😁 S druge strane, nisam imao takvih problema do ove nedelje kad prodaju Tejt, Kesler (bio dnp) , Bona, jebeni Maturin i za kraj Micel siluje (a i Kesler) niko ne blokira i to bi bilo to. Steta jer sam nekako uspeo da budem tu negde uprkos 150 minutaa manje do poslednjeg dana i nadao sam se da fg ostaje kod mene Svakako sve pohvale jos jednom i navijam za tvoju promociju ❤️ Edited March 17 by maXa88 1
Papanikolesku Posted March 17 Posted March 17 9 minutes ago, maXa88 said: Svaka cast na pobedi. U reguli si me kostao prvog mesta a sada i promocije tako da nista nije slucajno. Rekao bih da te je usralo samo tako ali necu s obzirom na probleme sa povredama tokom regule 😁 S druge strane, nisam imao takvih problema do ove nedelje kad prodaju Tejt, Kesler (bio dnp) , Bona, jebeni Maturin i za kraj Micel siluje (a i Kesler) niko ne blokira i to bi bilo to. Steta jer sam nekako uspeo da budem tu negde uprkos 150 minutaa manje do poslednjeg dana i nadao sam se da fg ostaje kod mene Svakako sve pohvale jos jednom i navijam za tvoju promociju ❤️ Hvala MaXa, na rečima i podršci do kraja. Istina je to što kažeš, objektivno sam imao dosta sreće, u smislu da su kolone koje sam uzeo - bile predviđeno tvoje, poput blokada (imaš Keslera koji je samo nedelju ispred imao neke vezane 5+ blokade, Gobera koji je isto potencijal za 2,3+ po utakmici) ali te nisu ispoštovali plus Kesler se jednu nije skidao. Fg si vodio cele nedelje, i to, ako dozvoliš zahvaljujući bekovima, i Sijakamu, što mi je bilo baš teško da svarim na onoliki broj uzetih šuteva - fg bio konstantno preko 0.500 😄 U principu, da Donovan juče nije izdivljao, bilo bi 6 6 i tvoj prolaz. Ne sećam se da je neko protiv mene ovako uzimao i pogađao sa free liste, gotovo bez greške, svaka čast. A baš nisam imao sreće sa povredama tokom regularke, mada nisam jedini. Mislim da je Gerr do kraja baš veliki favorit sa debelim Somborcem, ako ne bude previše b2b Kavaja i Porzingisa ko je je birao u poznim rundama drafta. 1 1
Steve Gerrard Posted March 19 Posted March 19 Steta kolega Rubin Vinjaks sto ti nisu zdravi shai i king, draze bi mi bilo da smo se "poklali" posteno, ovako imam neku prednost mada mi nije jokara igrao prvo kolo pa ti dosao wb do izrazaja ..mucio sam se sa povredama citave sezone, od porzingisa lenarda cam tomasa banchera eason butler susp itd, sad je dosta bolji zdravstveni bilten, bilo bi egal, ovako na papiru malko laksi posao
Шеф стручног штаба Posted March 21 Posted March 21 On 3/19/2025 at 6:40 PM, Steve Gerrard said: Steta kolega Rubin Vinjaks sto ti nisu zdravi shai i king, draze bi mi bilo da smo se "poklali" posteno, ovako imam neku prednost mada mi nije jokara igrao prvo kolo pa ti dosao wb do izrazaja ..mucio sam se sa povredama citave sezone, od porzingisa lenarda cam tomasa banchera eason butler susp itd, sad je dosta bolji zdravstveni bilten, bilo bi egal, ovako na papiru malko laksi posao Биће ипак занимљиво до краја кола, трипл дабл Батлера синоћ може да буде кључан.. Имао сам солидно среће током сезоне са свим и свачим. Драфтом нисам био баш задовољан, али слободни играчи су ми донели много тога, почевши од Вестбрука кога је неко брзоплето бацио након лошег старта, па онда Кели Убре итд. Техничко питање - да ли сам обезбедио улазак у Б овим првим местом? Током сезоне ми је неко рекао да би требало тако да буде, али нигде званично није одређено ове сезоне чини ми се. 1
Recommended Posts