MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Po mom mišljenju u borbu za plej in će teško da se uključe Baskonija, Asvel, Pariz, Virtus, Valensija, a vrlo moguće i Zvezda i Dubai. Od ostalih očekujem da zadrže šanse do pred kraj. 1
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Asvel je apsolutni favorit za zacelje, nema vise Albe da sve ostale vadi iz govana. Zaista mediokritetan roster, koji bi u EC bio na ivici QF. Starac Foco 1 i 2 na bekovima, koji ni u najboljim danima nisu pipali odbranu, starci Foco 3 i 4 na krilu koji su i u najboljim danima bili prosecnjaci, pojacani frontmenom Village People, i jos nekoliko jakih crnih afro-francuskih tela, sumnjivog pedigrea. Zaista ne znam sta je Parkeru bilo u glavi, kad je sklapao ovaj roster. Od ostalih Baskonia nikad tanja, Virtus takodje ne uliva poverenje, a i Bajern znatno tanji nego prethodnih sezona, narocito nakon teske povrede Jokubaitisa. Valensija ima masu igraca, na bekovima je to sasvim pristojno, cak solidno, ali su im zato cetvorke i petice plac majke Bozije. Ne sumnjam ipak, da ce oni igrati smislenu kosarku, iako to verovatno nece biti dovoljno za ozbiljan rezultat. Pariz ce ocigledno furati slican sistem kao prethodne sezone, i ne sumnjam da ce se mnogima usrati u zivot, ali bez obzira na odvaljivanje Zvezde pre neki dan, ne vidim ih na duze staze kao kandidata za PO/PI. Dubai je nakrckao igrace, ima tu solidnog individualnog kvaliteta, ali mi ne deluju kao ekipa koju trener kapaciteta Golemca moze da natera da u kontinuitetu igraju solidnu kosarku. Zalgiris ima roster na ivici mediokritetstva, ali ne sumnjam da ce njima svojstvenim prebijanjem protivnika i jakim domacim terenom, ponovo biti konkurentni. Svi ostali su legitimni kandidati za PO/PI trku, i sve ispod toga za te ekipe ce realno predstavljati neuspeh. Edited 1 hour ago by Gudura
Nini3112 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Jao meni ta Barsa izgledala solidno i prosle i ove sezone na papiru i bili su u top 5 i na loptu od final 4 prosle sezone, a sada su doveli neka dobra imena poput Sengelije Klajburna, medjutim mozda i dozive debakl, kao prebogati Armani godinama(koji mi ni ove sezone ne uliva nadu da će konačno ući u top 10 koji toliko žele) Inače nisi mi rekao ko su ti top timovi, odnosno favoriti po sastavu ove sezone i koje ekipe izdvajaš kao ekipe koje su imale NAJBOLJI prelazni rok, a koje najgori ovog leta? Panata i Monaco favoriti a sad nije svakome isto dobar prelazni rok mdni je prelazni rok dobar u Zvezdi,mislim da su se desile dobre promene po tim i da se konacno izadje malo iz opanaka pa sta bude ali to je mora da znaci da ce to sve da klikne a isto tako mi se svidjaju pojacanja i Efesa ali ko zna sta ce se desiti Kai Jonesu u glavi
Recommended Posts