Sinnerman Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Oni se nama nude da ovo nema ni na filmu, a mi ako ovo izgubimo, ja ću nešto polomiti po kući. Molite se za mene da to ne bude tv.
Pero_Cameron Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Kakvo looney tunes drugo poluvremene od obe ekipe.
Sinnerman Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Gledaj to ovo, liku smo napravili čistinu do koša 😂 Ja majke mi počinjem da sumnjam da ovde niko ne želi da pobedi, ni mi ni oni. Nerealna situacija
Kalinic10 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Ja ne znam kako cu izdrzati do kraja sezone ove utakmice 2
Sector Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Treba samo Kenan da šutira do kraja meča pa šta bude. Ovo drugo jad i čemer večeras. Kaliniću samo ispadaju lopte.
TB Told Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Just now, atmsfr lnČ said: Kakva komedija od utakmice Nije, utakmica je pre svega fizički zahtevna. Evo Kalina koji se ne štedi u odbrani nema snage za napad. 1
DijametralnoSuprotan Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Ako opet izgubimo na jedan posed stvarno ne znam kako cemo preziveti to. 1
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Jbt Sfero covjece, daj nemoj nas zahebavati
Неле Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Krenuli su da nas jebuckaju, jedno 5 faula nad Kalinicem nisu svirali ovu cetvrtinu, plus biju Ajzeu kao ludi dok se izvlaci iz blokova 1
DijametralnoSuprotan Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Plavsic ne znas da li je kriminalniji u odbrani ili u napadu.
Recommended Posts