Fromthecorner Posted October 12 Share Posted October 12 Mitar je ranije bar mogao ovu Aba Ligu sad ni za to nije dovoljno dobar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 Izgleda da Jago polako gubi poverenje trenera. Ne bi bilo čudno da on bude prvi otpušten i zamenjen. Što je skroz u našem maniru. Umesto letos na vreme mi ćemo usred sezone. Ako ovako nastavi. 11 minutes ago, Don Dusko said: A taman se Coco raspisao kako polako prolaze pripreme. 😄 Vidim i da ce protiv Igosa biti poslovicno mucenje... Vidis da polako prolaze pripreme. Sve smo lakši u nogama a vala i rukama. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted October 12 Share Posted October 12 Mogao bi Plavsic par minuta poverenja da dobije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted October 12 Share Posted October 12 (edited) 5 minutes ago, Čočo said: Izgleda da Jago polako gubi poverenje trenera. Ne bi bilo čudno da on bude prvi otpušten i zamenjen. Što je skroz u našem maniru. Umesto letos na vreme mi ćemo usred sezone. Ako ovako nastavi. Da, baš je popizdeo Sfero nakon onog poteza i kod klupe mu držao slovo…Jagica je bas van ritma. Verovatno će mu Teo uzeti dosta minuta protiv Fenera. Edited October 12 by Taratarn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12 Author Share Posted October 12 Hvala bogu pa smo se odlepili.Tako treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 12 Share Posted October 12 Baš veliki pad u igri Jaga. Niti zabija niti razigrava.sve više greši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 12 Share Posted October 12 E ovo je vec prava stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 (edited) 5 minutes ago, Fromthecorner said: Mogao bi Plavsic par minuta poverenja da dobije Mislim da trenutna situacija Plavšića u ekipi nema veze sa njegovom igrom i kvalitetom već da ga trener namerno hladi. Nije Plavšić baš skroz na skroz u glavi. A sve je krenulo od one tehničke u Rusiji i kad je poslat u svlačionicu. Edited October 12 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 12 Share Posted October 12 Borisa sniper 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted October 12 Share Posted October 12 Nije mi jasna potreba Teodosica da mu svako dodavanje bude spektakularno, bez gledanja i za spice. Bice utakmica gde ce to prolaziti, a bice i onih kada ce delovati kao masina za izgubljene lopte. Nema potrebe za tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 Just now, Karakondzula! said: Nije mi jasna potreba Teodosica da mu svako dodavanje bude spektakularno, bez gledanja i za spice. Bice utakmica gde ce to prolaziti, a bice i onih kada ce delovati kao masina za izgubljene lopte. Nema potrebe za tim. Zato što svi pamte asistencije a niko onih prethodnih šest neuspešnih asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted October 12 Share Posted October 12 1 minute ago, Čočo said: Zato što svi pamte asistencije a niko onih prethodnih šest neuspešnih asistencija. Mogu da me povrede, ali ne i da me povrede 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12 Share Posted October 12 Vidim da je Canaan na 12 poena. Sve vise i vise mi se svidja kakav je profi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 12 Share Posted October 12 Peo OUT Sa ovakvom igrom vise ni minut za njega u sezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted October 12 Share Posted October 12 Evo, tri izgubljene lopte za dva minuta. Igra na granici cirkusa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 12 Share Posted October 12 Super je Teo dok su mu pune baterije, ali on se u ovim godinama može koristiti samo u malim količinama. Za Jaga moramo imati strpljenja. Svi znamo da može bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Vidim da je Canaan na 12 poena. Sve vise i vise mi se svidja kakav je profi. 4/4 za 3 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 12 Share Posted October 12 Just now, Miki28 Teoljub said: Vidim da je Canaan na 12 poena. Sve vise i vise mi se svidja kakav je profi. Po meni čak i jači šuter od Billyja i neusporedivo bolji ball handler od istog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 (edited) 2 minutes ago, quentin said: Super je Teo dok su mu pune baterije, ali on se u ovim godinama može koristiti samo u malim količinama. Za Jaga moramo imati strpljenja. Svi znamo da može bolje. Ne. Nego se u ovim godinama ne koristi kao PG da prenosi loptu. Što retko kad je i radio prethodne 3 godine. On mora uvek sa nekim PG na terenu koji će preneti loptu a on dalje kreira. Edited October 12 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlaka Posted October 12 Share Posted October 12 Za mene je Kenan najvece pojacanje od stranaca... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12 Share Posted October 12 Canaan i Kalina nam kroje sezonu. Dobro bi bilo da dodje #30 ali ova 2 su glavni Canaan, Kalina, CMM i Bolomboy su neka 4 igraca koje bi trebalo jahati kada krene ozb dio sezone a onda Neda, Rokas, Teo i jos po neko da dopune 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 Odlična akcija iz tajm auta. Šteta, da je dao ovo srušila bi se Arena. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12 Share Posted October 12 Konacno dobra akcija na kraju cetvrtine. Nadam se da im ne pada na pamet da spuste gas nego u 3/4 da se ovo podigne na preko 20 i u 4/4 odradi posao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 12 Share Posted October 12 Prerano je za donosenje zakljucaka ko nam kroji sezonu i ko nam je najbolji stranac. Pogotovo na live temi. Duga je sezona, ulazice i izlazice iz forme razliciti igraci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted October 12 Share Posted October 12 4 minutes ago, Čočo said: Ne. Nego se u ovim godinama ne koristi kao PG da prenosi loptu. Što retko kad je i radio prethodne 3 godine. On mora uvek sa nekim PG na terenu koji će preneti loptu a on dalje kreira. Sto realno i ne mora i ne treba da radi u ovim godinama. Uvek ima u ekipi neko ko može da mu prenese loptu, tipa Kalinić što je i uradio u poslednjem napadu pre izmene Tea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts