Papanikolesku Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Meni je ovo što Obradović nama prezentuje doslovno za otkaz. Nažalost, ili na sreću, to je ipak Željko, pa nema previše poente razglabati o tome. Sve u svemu, treba i njega da bude sramota koliko mu loše ekipa izgleda, isto koliko i Dejvisa za ovo što igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Just now, TripleJ said: Ocekivani raspad na ovoj tekmi, Dejvis je uradio nekoliko odlicnih stvari u napadu, ali je isto tako i usrao gomilu. Neverovatno sta covek radi. Cuvajte zivce, duga je sezona. Vidi se da je duplo kolo i da smo za manje od 48 sati posle poraza dosli da igramo, i da nemamo snage mi za ovo. Igrali su i oni.. ne prihvatam izgovore nema snage.. sramotno je na sta licimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Igrali su i oni.. ne prihvatam izgovore nema snage.. sramotno je na sta licimo... Igrali su kuci i imali dan odmora... Mnogo to znaci ovde... Pogotovo ako imas kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Just now, Don Dusko said: Igrali su kuci i imali dan odmora... Mnogo to znaci ovde... Pogotovo ako imas kvalitet. igrali su u Litvaniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 2 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Leday i Punter sami vrijede vise od pola ove ekipe. To apsolutno pada u vodu kada im je igra bila qrac, a zalaganje cist bezobrazluk prosle sezone. Delovalo je da ova ekipa ima makar fajta u sebi i zelju za igrom i borbom. Veceras to po prvi put ne vidim, ali ne bih im jos oduzeo taj epitet, nakon (za sada) jedne mrrvije partije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Igrali su i oni.. ne prihvatam izgovore nema snage.. sramotno je na sta licimo... Tehnički, imali su dan više odmora 😄 Još da nisu morali da se cimaju do Kaunasa, imali bi mi skroz solidan alibi 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) . Edited 20 hours ago by MC Thunder 2 Greska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Just now, ScepanScekicSto said: igrali su u Litvaniji Ajoooj da... Ali opet dan vise... Just now, MC Thunder 2 said: Koji jos tim iz Litvanije igra EL? Makabi ne sme u Tursku pa neutral venue. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Just now, MC Thunder 2 said: Koji jos tim iz Litvanije igra EL? protiv Makabija su igrali u Litvaniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ko veruje da ce ovi ljudi da povataju sta Zeljko zeli od njih i da za 2 meseca da krenu da kidaju i udju u top8, ili je lud, ili nema veze sa kosarkom ili je nevidjeni optimista.. To sto nas se je one godine poklopilo da posle loseg starta pokidamo i igramo najbolju kosarku u El, ne znaci da ce to biti svaki put. A i onda si imao Exuma, Lesora, Pantera, Ledeja… mi taj kvalitet ove godine nemamo ni 30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: protiv Makabija su igrali u Litvaniji Nisam to znao, zaboravih da smo mi uzeli Pionir 🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Prvo da se trener sabere i preispita svoje vođenje utakmica Washingtona i Ajzeu doveo da slušaju deracinu njegovu baš sramno vodi od Makabia utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Nisam to znao, zaboravih da smo mi uzeli Pionir 🤦♂️ Fener je bio domacin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ne znam sto se kenja po defaultu po svemu. Hoce ih sut prilicno, ne znam da je mnogo bilo otvorenih suteva, pogadjaju preko ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 3 minutes ago, wrach said: Ne znam sto se kenja po defaultu po svemu. Hoce ih sut prilicno, ne znam da je mnogo bilo otvorenih suteva, pogadjaju preko ruke. Haha, pa izgleda da sve kenja protiv nas 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 9 minutes ago, MC Thunder 2 said: To apsolutno pada u vodu kada im je igra bila qrac, a zalaganje cist bezobrazluk prosle sezone. Delovalo je da ova ekipa ima makar fajta u sebi i zelju za igrom i borbom. Veceras to po prvi put ne vidim, ali ne bih im jos oduzeo taj epitet, nakon (za sada) jedne mrrvije partije. Pa ja ne sumnjam da ce ovaj roster biti borbeniji jer im je prosto to najveca vrlina. Skoro svi igraci ovdje su manje ili vise kvalitetni igrac uloge sa jasnim limitima.. Nekog ekstra kvaliteta ovdje prosto nema iako bih bio mnogo sretan da na kraju ne budem u pravu. Ja ipak od ekipe kojoj je budzet 20ak miliona eura ocekujem puno vise kvaliteta od ciste borbenosti i hustlea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Od 14 poena u 3/4, 12 su nam dali iz suta za 3 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Od starta meča nam je svaki pas i dribling na ivici izgubljene, ušli smo u meč sa 0% koncentracije i treba ga što prije zaboraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Samo da nam simpaticni Pariz ne udari ekser posle samo 8 kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ovo postaje komično. Ništa, sledeće godine novih 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Koja lajsna je Tajriq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) Nesto postoji izmedju igraca i Washingtona da Li ie samo neka neugranost sa njim ili nesto drugo nemam pojma Edited 20 hours ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Kaminski vrati se sve ti je oprošteno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Odigras dobru odbranu, primis trojku iz nemoci i onda raspad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Brandon....Tajriq se zapalio prvo preko ruke a onda imao otvorenu trojku jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts