Coz29 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Grupa gradjana… Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Brandon je komican Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Bio je faul nad Dejvisom i sada i malopre. Having said that, mrs napolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Kaminski je kid vaa izgledao bolje od Dejvisa,ovaj je bas los Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) 8/13 za 3 😂😂 mi 1/5 koji nam se kurac desio Edited 21 hours ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Dzabe sve i da ih stane sut, mi opet kao protiv Virtusa nemamo pogled ka kosu sa trojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Bilo je ili da idu svi igraci ili trener. Ne znam sad bas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Ovo sto mi igramo, i ovoliko izgubljenih lopti, i ovo sto Dejvis igra je Fiba LS nivo, a ni tamo ne bismo bili u top 4 ekipe. Sve da dobijemo na kraju 30 razlike, veze nemaju, a Fener je prosecan, samo smo mi bas jalovi. Zeljko je kriminalan, veze nema ni on, ovo je antikosarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: 8/13 za 3 😂😂 mi 1/5 koji nam se kurac desio Zatvorili nam pogled sa trojke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Dejvis je bas retard, tipa djeluje da ne umije da otvori konzervu tune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Šta će Vašington i Majk u igri kad ostalima dobro ide... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Just now, Aman 2 said: Šta će Vašington i Majk u igri kad ostalima dobro ide... Oteras 12 igraca, dovedes drugih 15 da roster ima dubinu, i onda opet igras sa 7 igraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Zeljko je nakon totalnog raspada prosle sezone dobio odrijesene ruke da rastjera sve sto zeli i sastavi potpuno novi tim. Ovo na sta ova ekipa lici i koliko je bolan nedostatak igraca sposobnog kreirati na EL nivou je iskljucivo njegova krivica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Na stranu rezultat.. sramotni smo... gori nego prosle sezone i naravno kad ih pustis ds ce da se raspucaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ma da, Fener evrokup ekipa 😂 Kao što @pendulum fino reče, iskulirajte se malo duga je sezona, ima mečeva za nervozu sasvim dovoljno, može neki i da se preskoči 🤩 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Jedini komicniji od Brandona je Saras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago E moj Željko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Momci podsecate malo na KKCZ live topic... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 10 trojki za poluvreme 10 su ubacili Makabiju za citavu utakmicu 12 Panati za citavu utakmicu 13 albi za citavu utakmicu 7 zvezdi za citavu utakmicu i tako dalje, i tako dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) 1 minute ago, Don Dusko said: Momci podsecate malo na KKCZ live topic... Tek smo sad shvatili da smo go k od ekipe u EL okvirima... I treba sad prihvatiti tu cinjenicu Edited 20 hours ago by Xpert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Momci podsecate malo na KKCZ live topic... A za to treba jos da se rilja. Bez uvrede. Ali napredujemo sigurnim koracima Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ocekujem da ih stane sut u drugom poluvremenu. I da ce onda imati veci broj ofanzivnih skokova nego u prvom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Oteras 12 igraca, dovedes drugih 15 da roster ima dubinu, i onda opet igras sa 7 igraca Ovaj roster ima kurac, a ne dubinu da izvines. Nagomilavanje prosjeka i igraca uloge je besmisleno kad nemas jasnog nosioca i go to igraca koji ce nositi ekipu. Carlik i Iffe su ok ali oni nisu kvalitet za glavne kreatore ekipe koja cilja PO EL. Zamisao sa Daviesom ne razumijem od samog starta i prosto mi je nevjerovatno da je Zeljko planirao roster sa centrom ovog tipa. Leday i Punter sami vrijede vise od pola ove ekipe. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Just now, MC Thunder 2 said: A za to treba jos da se rilja. Bez uvrede. Ali napredujemo sigurnim koracima Ma ne kazem da ste bas, nego da ovo bas podseca po negativnosti...Razumem gubite, losa igra... Sve mi je jasno.Nadam se da niste nista lose protumacili ovde.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ocekivani raspad na ovoj tekmi, Dejvis je uradio nekoliko odlicnih stvari u napadu, ali je isto tako i usrao gomilu. Neverovatno sta covek radi. Cuvajte zivce, duga je sezona. Vidi se da je duplo kolo i da smo za manje od 48 sati posle poraza dosli da igramo, i da nemamo snage mi za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts