Jump to content

KK Partizan Live 2024/25

Son_of_a_gun

Recommended Posts

Ovo sto mi igramo, i ovoliko izgubljenih lopti, i ovo sto Dejvis igra je Fiba LS nivo, a ni tamo ne bismo bili u top 4 ekipe.

Sve da dobijemo na kraju 30 razlike, veze nemaju, a Fener je prosecan, samo smo mi bas jalovi.

Zeljko je kriminalan, veze nema ni on, ovo je antikosarka.

1 minute ago, Coz29 said:

Oteras 12 igraca, dovedes drugih 15 da roster ima dubinu, i onda opet igras sa 7 igraca

Ovaj roster ima kurac, a ne dubinu da izvines. Nagomilavanje prosjeka i igraca uloge je besmisleno kad nemas jasnog nosioca i go to igraca koji ce nositi ekipu. Carlik i Iffe su ok ali oni nisu kvalitet za glavne kreatore ekipe koja cilja PO EL. Zamisao sa Daviesom ne razumijem od samog starta i prosto mi je nevjerovatno da je Zeljko planirao roster sa centrom ovog tipa. Leday i Punter sami vrijede vise od pola ove ekipe. 

• Like 3

Ocekivani raspad na ovoj tekmi, Dejvis je uradio nekoliko odlicnih stvari u napadu, ali je isto tako i usrao gomilu. Neverovatno sta covek radi.

Cuvajte zivce, duga je sezona. Vidi se da je duplo kolo i da smo za manje od 48 sati posle poraza dosli da igramo, i da nemamo snage mi za ovo.