Smrtokapa Posted March 25 Author Posted March 25 Nekoliko atmosferskih stvarčica iz Magic the Gathering Arene: Najnerdovskiji hobi ever, šteta što odraslost ne ostavlja dovoljno vremena za njega.
RatzenStadt Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago @Smrtokapa "The day you were born, forests of Lordareon whispered your name" "Arthas, my son"
RatzenStadt Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Nisam se bas naigrao igara od puberteta, pogotovo horor igara. Tek nekoliko igara nastalih posle 2010-e sam igrao. Nekoliko puta sam pricao o beskrajnom postovanju prema klasicima Tomb Raider serijala ( I - V ), koje i dan danas traje. Svaka je imala elemente horora, i cak i dan danas zna da me pomeri sa stolice iako znam svaki pedalj svakog nivoa, prvi deo Silent Hil-a, je bez sumnje igra koja mi je ostavila najvise trauma. Presao sam je jednom, nikad vise. Ne bih se usudio ni danas sa 37 da je igram ponovo. Pak, imala je strava melodiju u uvodnoj spici. Ne znam da li samo meni ima neki misticno-zastrasujuci prizvuk, mozda zato sto je povezujem sa gameplay-om koji mi je ledio krv u zilama.
Recommended Posts