Helena Posted July 6 Share Posted July 6 Ouf, kako razumem one ljude što bacaju televizore posle utakmica, valja bih isto uradila da je ovaj naš izgubio posle onih brejk lopti na 5:5 Iga Nadal ispala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 6 Share Posted July 6 Dobro je da se Novak nekako kurtalisao ovog nepriznatog sina Lukaša Rosola. Idemo dalje, violino ne sviraj bole ne diraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 6 Share Posted July 6 Imamo i britanski skandalčić, Radukanu se povukla iz miks dubla sa Endijem i mama Džudi he valjda napisala "ma začuđujuće" i krenule su salve uvreda, pa je zaključala tviter. Ovo sam zaključila iz komentara i nekih portala, nisam pročitala, ali vređanja jesam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 6 Share Posted July 6 Nisam večeras bila pri netu a na TV-u samo fudbal... kako je izgledao Novak fizički? Očekivala sam da ga Popirin namuči posle onog u Australiji. 1 hour ago, Helena said: Imamo i britanski skandalčić, Radukanu se povukla iz miks dubla sa Endijem i mama Džudi he valjda napisala "ma začuđujuće" i krenule su salve uvreda, pa je zaključala tviter. Ovo sam zaključila iz komentara i nekih portala, nisam pročitala, ali vređanja jesam. Pa ako bi morala da igra u istom danu singl i dubl nije ni čudo što se povukla. Isto bi i Endi uradio da nije ispao. A po Tviteru samo čekaju koga će da opljunu, sve u niskom startu. Iga je baš mogla da ispadne od neke druge, Putinceva mi već dovoljno ide na živce, samo se nadam da ovo nije onaj jedan turnir u sto godina za Ostapenko kad joj sve ulazi S jedne strane mi je žao Žaber, ali s druge bolje ovako nego da dođe do polufinala ili finala i tresne o zid još jednom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 6 Share Posted July 6 Ma Britanci vređaju, ono, baš... Novak je bio pristojan, bukvalno, bez psovki i slično, deca su bila tu, a bio he i igrački-bukvalno je igrao koliko treba, štedeo se. Meni se čini, još na RG, da je on nabacio brat bratu 5 kila mase, ne mislim da je debeo, nego da je to radio svesno-zašto, ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7 Share Posted July 7 1 hour ago, alcesta said: Putinceva mi već dovoljno ide na živce, samo se nadam da ovo nije onaj jedan turnir u sto godina za Ostapenko kad joj sve ulazi Jao, pa ja tek sad vidim da iduće kolo igraju međusobno, to će biti spektakl Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted July 7 Share Posted July 7 (edited) 10 hours ago, Helena said: Imamo i britanski skandalčić, Radukanu se povukla iz miks dubla sa Endijem i mama Džudi he valjda napisala "ma začuđujuće" i krenule su salve uvreda, pa je zaključala tviter. Ovo sam zaključila iz komentara i nekih portala, nisam pročitala, ali vređanja jesam. Dzudi je isprozivala "novinara" (il random osobu) koja je prenela vest na twitteru. I to sa razlogom, jer "astonishing" ima pozitivnu konotaciju. Umesto "zacudjujuce" je vise "pozitivno iznenadjujuce". Astonishing bi bilo da, recimo, Ema osvoji W. Ako je twiterasi prozivaju zbog ovoga, to joj dodje kao badge of honour. Edited July 7 by orionbre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7 Share Posted July 7 Šta se desilo da je Kiz predala, je li gledao neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 7 Share Posted July 7 Ja samo prenosim Morgada, povreda noge je valjda, imala je i MTO. A biće da je on, pošto je evropski Rozenberg, tumačio Džudi kako je tumačio, i sada je X otključana, ali ograničen. Elem, ako sam dobro zapamtila, Ribakina je jedina teniserka iz druge nedelje RG koja je do juče ušla u drugu nedelju Vimbldona. Studio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7 Share Posted July 7 (edited) Stvarno je sjajno što je Ema uspela da uzme slem tako rano jer ima sve preduslove da postane ženska verzija Del Potra Šta bi sa Grišom, sad vidim i on predao? Edited July 7 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 7 Share Posted July 7 Dimitrije predao, e živote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 7 Share Posted July 7 ...inače... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 7 Share Posted July 7 Ode i Gof, jbt, koju šansu je imala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 8 Share Posted July 8 Ben Selton ponovio uspeh caleta koji je 1994. bio u 4R Vimbldona i na tom putu izbacio Stiha. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 Muzeti izgubio prvi set pa rutinirao Francuza s kardiološkim prezimenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 8 Share Posted July 8 I Kalinina se povredila, ja ne pamtim ovoliko predaja na W. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 Ostapenko u jezivoj seriji, neće valjda osvojiti još jedan slem Inače se baš stesala, ne sećam se da sam je videla ovako mršavu, relativno govoreći naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 8 Share Posted July 8 Zverev do sada ukupno pruza najbolje partije na turniru. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 Izbunario si Fricu set, ali mislim da će ostati na tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 8 Share Posted July 8 Jel Nolo igra posle Frica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 Da. Evo peti set. Ovo će sad biti najzanimljivije da se vidi hoće li Mek izbaciti Zvereva s turnira jednom rečenicom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 8 Share Posted July 8 O bre, ssd jos jedan set 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 8 Share Posted July 8 Nemoguce da je uspeo da izgubi posle 2-0 i totalne kontrole meca Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 Bravo za Frica, čestitke delgadu 4 minutes ago, McLeod said: Nemoguce da je uspeo da izgubi posle 2-0 i totalne kontrole meca Kad god sam gledala u prva dva seta izgledalo mi je da mu Fric ne može ništa. Ovo mu se obično dešava u polufinalu ili finalu, možda i bolje sa psihičke strane da ne odigra još jedno takvo finale. Fricvu svaka čast, posebno za defanzivu, stavio je Zvereva pod još veći pritisak u njegovim servis gemovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted July 8 Share Posted July 8 1 hour ago, McLeod said: Zverev do sada ukupno pruza najbolje partije na turniru. Jebo mamu, svemoguc si 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts