Jump to content

Wimbledon 2024


Elias

Recommended Posts

Fricko dobio 3-1 Ridnerkecha prilicno sigurno, set prepustio nakon 2-0. Kada je Francuz servirao da ostane u mecu u 4S izvukao neke dobre poene, pre svega jedan tezak FH passing iz trka da privede mec kraju. Nece mu biti lako protiv Tabila koji je osvojio prvu titulu na travi u Majorci, ali mislim da ima igru da ga prodje. 

 

Ocekivao sam da Draper izmlati Norija, kad ono iskusniji britanac resio ovo u 3 seta (dobio 2 tb), trava ocigledno pogoduje Kameronovim skracenim udarcima. Mali Kinez Shang zanimljiv, ne cudi me sto se Dimitar ovoliko namucio da prodje.

 

Koki uspeo da okrene Felixa od 0-2 i sada predao Puju, bas je bzvz zavrsio turnir. Ovaj francuz Mpetshi Perricard je visok 203cm i izgleda da je na pomolu nova raspala servercina koja ce maltretirati tur

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, delgado said:

Fricko dobio 3-1 Ridnerkecha prilicno sigurno, set prepustio nakon 2-0. Kada je Francuz servirao da ostane u mecu u 4S izvukao neke dobre poene, pre svega jedan tezak FH passing iz trka da privede mec kraju. 

 

 

Bila je neprijatna situacija na mreži, bilo je prozivki od strane protivnika pre meča, a onda je Fric rekao srećan let kući, ovaj odgovorio da igra još dubl, pa na konferenciji opet reči o poštovanju....i tako :classic_biggrin:

2 hours ago, alcesta said:

Je li gledao neko braću Mari u dublu? Zanima me kako je ispraćen Endi, pretpostavljam da je neka ceremonija bila :classic_smile:

Nisam gledala, čitala sam po Tviteru i pogledala par fotki, bio je Novak, Martina i sad da me ubiješ ne mogu da setim ko još od tenisera, bila je čak i Sju, govorio je kako je bilo teško osvojiti Vimbldon, puno suza...

Federer nije bio, ne znam što.

Ako nađem na tw postaviću.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Koliko sam shvatila, OI će mu biti poslednji turnir, ali možda nisam dobro razumela. 

Cicipas ispao u singlu ali još nije završio u dublu.

 

Misli li ova kiša još deset dana ovako? :smiley60:

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

2-1 za Tijafoa u setovima. Dva seta hvatanja za glavu sta radi Alkaraz, ja ne mogu da razumem njegove idiotizme koji ga spopadnu sporadicno, to nisam video ni kod jednog igraca nikad.

 

Imas headcaseove, imas glupake, imas raznorazne slucajeve, ali ovakav poput njegovog je unikat.


Covek treba da dobije 6-3, 6-2, 6-1, on takticki igra potpuno pogresno i van svakog ritma. Opet gadja linije bez potrebe, kad treba da proba da napadne ostrije jer Tijafo cesto izlazi na mrezu on salje mlake lopte ili gresi, ne razumem.

 

A Tijafo bukvalno ne moze jedan poen u razmeni da dobije, ako zadrzis loptu u igri i saljes na bekhend, imace 10+ gresaka iz bekhenda po setu. Sta radi Ferero i da li moze da mu to kaze ili je ovaj tvrdoglav ne znam.

Edited by McLeod
Link to comment
Share on other sites

Jesu, ali jednom ce da ispadne tako, to je najlakse na Vimbldonu. A Tijafo dovoljno dobro servira danas da se to potencijalno desi.

 

Bez ikakve potrebe igra sa iskljucenim mozgom.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Big Foe kad je u gasu i udarcu, ultra zanimljiv za gledanje. Sa sve onim kurčevito-mamojebnim hodom. Pravi Monfisov mlađi brat, doduše na malo lošijem spidu. 

Edited by Molina23
Link to comment
Share on other sites

Bukvalno ga je sad naterao da odigra najbolji gem u mecu, a bio je djus. Samo zato sto nije pokusavao neke idiotske vinere kad treba da ga pritisne i pusti ga da on gadja (i promasi).

Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, McLeod said:

Gubi ovo Alkaraz lagano, Tijafo je poceo da veruje da moze da pobedi, plus ga servis i dalje sere, nema tu leba sa ovakvom idiotskom igrom.

Curse still working.

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Урош19 said:

Jel to Marej otišao u penziju, ništa nisam ispratio sem Nola od početka sezone?

Mislim da jeste bar sto se tice W zasigurno - on je bio najavio da ce mu ovo leto biti poslednja sezona ali bez preciziranja da li W ili OI.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
16 hours ago, Helena said:

Zar ne igra miks sa Radukanu još?

Večeras su planirani, ali s ovom kišom neće ni doći na red ako ih ne uguraju negde pod krov.

Au kakav TB Nori-Zverev :classic_ohmy:

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

Bogami opasno deluje Zverev. Servis radi perfektno, udarci su tu, kod kretanja vidljiv je veliki napredak, samopouzdanje ne manjka, biće ozbiljan kontender za finale sa ove strane zreba. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...