Barker Posted June 29 Share Posted June 29 Zadnji link ostavljen na temi za prenose je bas bas dobar, ako je jos aktivan on mi je sigurica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 1 Share Posted July 1 Oh kako je divna ova zelena boja posle one prljave narandžaste Ali utisak je pokvario Dušan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 1 Share Posted July 1 I Olga po svemu sudeci. I gomila otkazivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 1 Share Posted July 1 Lajal emulirao Dastina Brauna donekle stilom i izgledom, ali Alkaraz rutinski resio sa 3-0. Ipak odlican GS debi. Zanimljivo da je Lajal 7 dana mladji od Alkaraza, ali nikada se nisu sastali ni kao juniori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 1 Share Posted July 1 Ovi naši dušu vade, hodaju kao da su kopali. Ako ih ne motiviše igra, zar ih ne motiviše novac? Gledala sam momka koji je ulaskom u glavni žreb vikao "Kuća, kuća" misleći valjda da će moći da kupi kuću ulaskom u u žreb Novaku se žreb čisti, ispao Manarino Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 1 Share Posted July 1 Sad vidim da je Sabalenka odustala čini mi se da je još ranije rekla da neće igrati OI. 3 hours ago, Helena said: Gledala sam momka koji je ulaskom u glavni žreb vikao "Kuća, kuća" misleći valjda da će moći da kupi kuću ulaskom u u žreb Da se ne sećaš slučajno ko je taj veselnik? Ako budem imala dosta sreće biću na moru od iduće nedelje pa ću tamo imati SK, dotle kad stignem da ukačim neki strim to mi je. Žao mi zbog njihovih izveštaja iz Londona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 1 Share Posted July 1 Evo, sat vremena tražim i ne mogu da nađem A ne bi se setila da si majka Isusova sad. Žao mi je Sabalenke, ali ona kao da se zadovoljila jednim slemom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 2 Share Posted July 2 Janvier 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) Kad bi šampionka ispala u prvom kolu, bez obzira što je za protivnicu retko ko i čuo, mislim da se niko ne bi mnogo iznenadio. Što se evo upravo i desilo. Crna Žaber, šta je sebi dozvolila Edited July 2 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 2 Share Posted July 2 Klasican zenski tenis, vraca se Vondrusova na mesto gde je bila pre fluke titule Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2 Share Posted July 2 Čujem sad od Novaka da se Endi povukao ali izgleda je i dalje moguće da igra u dublu sa Džejmijem. Novak reče nešto da se nada da će Endi moći iduće godine da igra W u singlu, pa možda ta penzija i nije toliko gotova stvar kao što se priča...? Fino prođe ovo danas, bolje nego što sam očekivala. Nije mi se dopalo kako se okliznuo kad je napravio prvi brejk, ali ovo što sam posle gledala nije bilo mnogo takvih prilika, na svu sreću. Učini mi se da sam videla Ronija O'Salivena u publici ali nisam sigurna Jedan navijač ima fenomenalnu majicu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 2 Share Posted July 2 4 minutes ago, alcesta said: Učini mi se da sam videla Ronija O'Salivena u publici ali nisam sigurna Nisam gledao al vjerojatno si u pravu, on dosta često dolazi gledati mečeve kad je Wimbledon u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) Rubljov ispao, Korda isto. Ostapenko gazi Ajlu Tomljanović, i to posle svega onoga od pre par godina našla sam strim samo da vidim rukovanje na kraju Edited July 2 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 2 Share Posted July 2 Rubljov izgubio od lika koji nije imao nijednu ATP pobedu i pritom je igrao drugi mec na travi u karijeri. Opet je imao meltdown na terenu, bas ide nizbrdo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2 Share Posted July 2 Kerber ispala od Putinceve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 2 Share Posted July 2 14 hours ago, nlavrnja said: Janvier Ja, na ovo sam mislila Ispala je i Pliškova. Đere lepo, za sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 2 Share Posted July 2 E samo nek sam rekla Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2 Share Posted July 2 Kako mi je čudno kad god vidim Nišikorija u žrebu, sve nekako imam utisak da je odavno u penziji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 2 Share Posted July 2 Bas me obradovao Comesana sto je izbacio Rubljeva, ako. Kokinakis-Felix sasvim dobar mec ono sto sam uhvatio, Koki se izvukao 11-9 u TBu 3eg.. 2-1 za FAA Fricko rasturio O'Konela 6-1 6-2 6-4; Djere imao set i brejk (5-2) ali Puj se cupa u TB. Dosta meceva jos ima da se dovrsi, glupo pravilo na W da ne mogu da igraju duze od ne znam ni ja koliko.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2 Share Posted July 2 Znači ipak je one last time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 2 Share Posted July 2 2 hours ago, delgado said: Bas me obradovao Comesana sto je izbacio Rubljeva, ako. Kokinakis-Felix sasvim dobar mec ono sto sam uhvatio, Koki se izvukao 11-9 u TBu 3eg.. 2-1 za FAA Fricko rasturio O'Konela 6-1 6-2 6-4; Djere imao set i brejk (5-2) ali Puj se cupa u TB. Dosta meceva jos ima da se dovrsi, glupo pravilo na W da ne mogu da igraju duze od ne znam ni ja koliko.. 11 lokalno, najbolje pravilo na svim slemovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3 Share Posted July 3 10 hours ago, delgado said: Bas me obradovao Comesana sto je izbacio Rubljeva, ako. Kokinakis-Felix sasvim dobar mec ono sto sam uhvatio, Koki se izvukao 11-9 u TBu 3eg.. 2-1 za FAA Fricko rasturio O'Konela 6-1 6-2 6-4; Djere imao set i brejk (5-2) ali Puj se cupa u TB. Dosta meceva jos ima da se dovrsi, glupo pravilo na W da ne mogu da igraju duze od ne znam ni ja koliko.. Nije samo zbog "kucnog reda", nego kad padne mrak, trava će toliko da se navlazi, zaginuli bi teniseri, ionako se klizaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3 Share Posted July 3 I dalje kiša? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 3 Share Posted July 3 I 1 je sa krovom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3 Share Posted July 3 Jeste. Ne mogu nigde da nađem strim za centralni teren, izgleda nisu počeli još? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts