Jump to content

Roland Garros 2019. (26. maj - 9. jun)

Borko

Roland Garros 2019. - ko osvaja  

68 members have voted

1. 1. Ko osvaja turnir u muskoj konkurenciji?

• Novak Djokovic
    • Rafael Nadal
    • Rodzer Federer
    • Dominik Tim
    • Aleksandar Zverev
      0
    • Stefanos Cicipas
      0
    • Stanislas Vavrinka
    • Neki Tomas Johanson, od koga to niko ne ocekuje
  2. 2. Ko osvaja turnir u zenskoj konkurenciji?

• Naomi Osaka
    • Karolina Pliskova
    • Simona Halep
    • Kiki Bertens
    • Andzelik Kerber
    • Petra Kvitova
    • Neki zenski Tomas Johanson

Recommended Posts

Gledam prognozu do nedelje u Parizu manje-više ili kiša ili je oblačno i hladno, što Novaku odgovara najviše od svih tenisera koji su preostali. Verovatno će ostati talvo vreme i u nedelju i ako sve bude po planu Đoković-Nadal, zbog takvih uslova Novak će imati veliku priliku da uzme 🏆

Just now, Stari Vujadin said:

Imaju i baš lepu grafičku odrađenu aplikaciju za telefon, pa nije loše da se ima instaliran na telefon

ja imam neku aplikaciju gde mogu da biram izvor, jedan od izvora su i oni, tako da ih uglavnom i koristim :classic_smile:

3 minutes ago, Boxy said:

ja imam neku aplikaciju gde mogu da biram izvor, jedan od izvora su i oni, tako da ih uglavnom i koristim :classic_smile:

Postoji i aplikacija windy, gde imaš 4 modela i mapu sveta gde možeš da staviš bilo koju tačku na svetu i da ti nađeš prognozu za naredne dane za razne parametre, malo je komplikovanije, ali je zanimljivo da pratiš

• Like 2

2 minutes ago, Stari Vujadin said:

Postoji i aplikacija windy, gde imaš 4 modela i mapu sveta gde možeš da staviš bilo koju tačku na svetu i da ti nađeš prognozu za naredne dane za razne parametre, malo je komplikovanije, ali je zanimljivo da pratiš

Kako si se zainteresovao za to?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...