Jump to content

Roland Garros 2019. (26. maj - 9. jun)

Roland Garros 2019. - ko osvaja  

68 members have voted

1. 1. Ko osvaja turnir u muskoj konkurenciji?

• Novak Djokovic
    • Rafael Nadal
    • Rodzer Federer
    • Dominik Tim
    • Aleksandar Zverev
      0
    • Stefanos Cicipas
      0
    • Stanislas Vavrinka
    • Neki Tomas Johanson, od koga to niko ne ocekuje
  2. 2. Ko osvaja turnir u zenskoj konkurenciji?

• Naomi Osaka
    • Karolina Pliskova
    • Simona Halep
    • Kiki Bertens
    • Andzelik Kerber
    • Petra Kvitova
    • Neki zenski Tomas Johanson

Recommended Posts

Posted (edited)

Znala sam da ce Novak iskoristiti prvu bp koju bude imao ali nisam znala da ce Zverev pre toga imati brejk :classic_laugh:

Edited by zoe Bg
Posted
1 minute ago, wrecktangle said:

Kad mu Nivak salje plitke lopte..normalno da ce uci blize.

Pa to i kažem :classic_smile:

Novače, da se nisi usudio da izgubiš sad ovaj set kad si se već izvukao za dlaku :capone_2:

• Like 1
Posted

Saša u prethodna dva gema pretrčao više nego od početka meča. I odmah greška za greškom. Ajmo Nole

• Like 1
Posted

Tako kilavo je on ulazio I u prethodne meceve, seca li se neko da sam to vec konstatovao i u mecu sa Strufom ............. Jedno je sigurno, on sa ovim sekcanjem i igranjem meceva iz dana u dan ima male sanse za finale, a kamoli za titulu ..........

Posted
5 minutes ago, McLeod said:

P.S. Obojica tesko disu posle 10 odigranih gemova, Tim trlja ruke.

Mislim da vidis ono sto bi zeleo da vidis. Novak ne dise tesko, samo Zverev.

Posted
2 minutes ago, jevrem69 said:

Tako kilavo je on ulazio I u prethodne meceve, seca li se neko da sam to vec konstatovao i u mecu sa Strufom ............. Jedno je sigurno, on sa ovim sekcanjem i igranjem meceva iz dana u dan ima male sanse za finale, a kamoli za titulu ..........

Ja lepo upozoravam od početka da ga ne stavljamo odmah u finale. Pusti sad titulu, treba preživeti meč po meč. Počev od današnjeg.

Posted

Od trenutka kad je Mek rekao da se Novakova igra raspada, Saša nije uzeo više gem i on je taj koji se raspao. Just sayin'.

• Ha-ha 5
Posted (edited)

Zverev je krenuo dobro (to je psiholoski ono zbog ranijeg dobijanja Novaka) a onda raspad...e sad da vidimo zna li se sabrati. Cim su dosle dublje lopte dosli i problemi...

Edited by wrecktangle
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...