Elias Posted June 1 Share Posted June 1 Jebali ga drajv voleji, kako mrzim taj udarac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Previše se žuri, a Muzeti ga je svaki put na mreži prošao. Smeč nije ništa novo, naravno. Ali deluje da mu je stalo, što pozdravljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 1 Share Posted June 1 Komedija kakv call sudije nakon provere. A video sam nekoliko takvih slučajeva na ovom turniru. Nekad na vanjskoj strani linije nema dovoljno šljake da se lepo ocrta otisak lopte. I onda se oni vade na to da ne vide gde se završava otisak, te da se zbog toga sigurno drži crte. Ovde je bio u pravu Novak kad je rekao da je nemoguče da je otisak toliko dugačak. A i komentator je u pravu da su prestali da pokazuje hawkeye, kada sudija pogreši. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 1 Share Posted June 1 7 minutes ago, L' Imperatore said: Komedija kakv call sudije nakon provere. A video sam nekoliko takvih slučajeva na ovom turniru. Nekad na vanjskoj strani linije nema dovoljno šljake da se lepo ocrta otisak lopte. I onda se oni vade na to da ne vide gde se završava otisak, te da se zbog toga sigurno drži crte. Ovde je bio u pravu Novak kad je rekao da je nemoguče da je otisak toliko dugačak. A i komentator je u pravu da su prestali da pokazuje hawkeye, kada sudija pogreši. Na Eurosportu kažu da je bio 13 mm aut nakon hawkeye provere. Novak solidan, Museti igra na nivou Top 5 za sada. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 Jbt, zaboravila sam da museti igra jednoručni BH, a super se i kreće. Kakvi riterni muzetija...Il noliša slabo servira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Nije servis loš ali nije ni dovoljno precizan, Muzetiju svaka čast za riterne. Bojim se da Novak ne može dugo da drži ovaj tempo, ali da se nadamo da ne može ni Italijan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 Mislim da je glavni problem nemanje plana igre-nit je agresivan, niti defanzivan, sve nešto između. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Mislim da je to zato što je počeo agresivno i onda ga je Muzeti izvozao s pasinzima u prvih par gemova,i sad pokušava nešto da kombinuje. Odlično Muzetiju ide ovo izvlačenje Novaka na ničiju zemlju, tako je dobio gomilu poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 5 minutes ago, alcesta said: Mislim da je to zato što je počeo agresivno i onda ga je Muzeti izvozao s pasinzima u prvih par gemova,i sad pokušava nešto da kombinuje. Odlično Muzetiju ide ovo izvlačenje Novaka na ničiju zemlju, tako je dobio gomilu poena. E zato treba trener, bilo kakav. Evo, će da lete crvene čarapice Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) Ne znam šta imaš protiv njih, meni se baš sviđaju mada bih više volela da je ova oprema ujednačeno bordo. 7 minutes ago, Helena said: E zato treba trener, bilo kakav. Pa bilo kakvog trenutno i ima Edited June 1 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 2 minutes ago, alcesta said: Ne znam šta imaš protiv njih, meni se baš sviđaju mada bih više volela da je ova oprema ujednačeno bordo. Pa bilo kakvog trenutno i ima Pa baš je bilo kakav. Nemam, naprotiv, bolje idu uz opremu, mislila sam da će on da ih menja zbog sujeverja Forhend osto u kupatilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 1 Share Posted June 1 14 minutes ago, Helena said: E zato treba trener, bilo kakav. Pa ko je ovaj novi što sedi pored Miljana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Je li ovo Fric 5 setova igrao? Kokinakis ako ne odigra maraton neće ni da izlazi na teren I Rud će da rastegne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 1 minute ago, L' Imperatore said: Pa ko je ovaj novi što sedi pored Miljana? Pa taj, nikakav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 1 Share Posted June 1 Prodje Fricko u petom setu, moralo je da se radi maksimalno za najbolji rezultat na RG - 1/8 finala. Nakon prva 2 lagana seta, izgubio je TB pa i odmah brejk u 4s, vratio se ali ipak 7-5 sa inspirisanog Kokija. Navijanje odlicno, jaka atmosfera. U petom setu je u 2 servis gema spasio po brejk loptu, jednu dobrim servisom, a drugu posle II servisa kombinacijom kik servis, pa fh viner na balonjaru. Kada je to pregurao, pravi brejk sa nulom na 3-2 tako sto je odigrao dobro u defanzivi, i potvrdjuje ga do kraja. Tanasi sva 3 meca odigrao u pet setova... Da vidimo sad Ruda i Eceverija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 On ako ovo ne dobije u tri, da se pakuje. Godinitis progresiva je tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Evo stigla fizička kriza. Nema ovde goriva ni blizu dovoljno za ceo turnir, ali valjda ima bar za noćas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 Poruka iz boksa: Diši! Pa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 13 minutes ago, delgado said: Prodje Fricko u petom setu, moralo je da se radi maksimalno za najbolji rezultat na RG - 1/8 finala. Nakon prva 2 lagana seta, izgubio je TB pa i odmah brejk u 4s, vratio se ali ipak 7-5 sa inspirisanog Kokija. Navijanje odlicno, jaka atmosfera. U petom setu je u 2 servis gema spasio po brejk loptu, jednu dobrim servisom, a drugu posle II servisa kombinacijom kik servis, pa fh viner na balonjaru. Kada je to pregurao, pravi brejk sa nulom na 3-2 tako sto je odigrao dobro u defanzivi, i potvrdjuje ga do kraja. Tanasi sva 3 meca odigrao u pet setova... Da vidimo sad Ruda i Eceverija. Of Ja stvarno ne mogu da razumem da neko ko navija za Rafu, navija za Frica. Nebo i zemlja u igri, klasi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 1 Share Posted June 1 Kako da ti kazem... nisam Nadalov navijac ;D Kukate bezveze a Novak za sada ima potpunu kontrolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 Aha, baš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 1 Share Posted June 1 Partija života Musetija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 ...na kontrolu mislim. Just now, Elias said: Partija života Musetija. Ma jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 1 Share Posted June 1 Stavio sam smajli, pa kad sam video nastavak, udario sam remove ;D Nemam pojma sto mislis da sam Nadalov navijac Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Trebalo je da brojim koliko je Muzeti poena danas dobio na Ðokovićeve smečeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts