Elias Posted June 1 Share Posted June 1 Neverovatno šta radi lik. Dajte mu odma titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 7 minutes ago, delgado said: Stavio sam smajli, pa kad sam video nastavak, udario sam remove ;D Nemam pojma sto mislis da sam Nadalov navijac A vodila sam sam fajt sa Miki28 i sa nekim sličnim nikom kao tvoj, Rafini navijači 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Dva sata skoro a ni drugi set nije gotov. Nestaje li vama ton na ES2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 O bože Najgore kad Pešikan objašnjava đokosmeč Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Siguran recept nabaciti na smeč. Ovaj gem baš liči na onaj prvi koji je izgubio na početku meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted June 1 Share Posted June 1 Ух, извлачи максимум из себе Италијан. Ова одбрана је елитни ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 Najgore kad Pešikan objašnjava đokosmeč Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 1 Share Posted June 1 Rud-Eceveri za ljubitelje pravog sljakastog tenisa. Jeftino Eceveri prodaje svoje servise, u igri nije los Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 Ajde deda sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Kad vidim smeč dođe mi da gađam televizor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 1 Share Posted June 1 @L' Imperatore Odlicna prognoza, prolazi Kasper ovo bez vecih trzavica. Musko je vec dobijao TBove protiv Novaka na RG, just sayin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Bolje da je izgubio set 62 nego ovoliko mrcvarenje, ali Muzeti igra strašno, nema se šta reći. Koliko se sećam Novak ove godine još nije pobedio kad protivnik igra na tom nivou. Žao mi Miljana, čovek beše ima stentove, šta li, na 6:5 je samo pokrio oči i nije smeo da gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 Ma u tri lepe i on i set lopta I brejk je imo, da A i organizatori da svojim rasporedima Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 1 Share Posted June 1 Opa, bravo Musko, stisnuo zube i iscupao TB. Uzivanje je gledati ovakav tenis u kasnim nocnim satima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) Novak nije ni blizu onog fizičkog stanja rekao bih ppredeci sa prošlom godinom. I teško isprati visok nivo tenisa koji trenutno drži Italijan. I po govoru tela i ako setovi budu trajali ovoliko moze Novak i da ispadne vec veceras. Edited June 1 by Zadnji vezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 A pukla žica A neverovatno A ne mogu da verujem A šta reći A samo linije Ovaj Pešikan bolje da ćuti. Novak nit servisa, nit FH, čudo da je u meču još. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 1 Share Posted June 1 Nema leba ovde. Nole i nije toliko loš. Ovaj je brutalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Nema rešenja Novak, a nema ni snage. Jedino dobro u ovoj Mtel pretplati je što ne moram da slušam srpske komentatore na ES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 1 Share Posted June 1 Ozbiljan ples Muska u ovom gemu. Prvo izvlaci bp pa pravi brejk sa nulom, da vidimo sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted June 1 Share Posted June 1 Nema nista od Djokovica.... ajde polako u penziju, nije ovo vise za tebe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 43 minutes ago, Helena said: Ajde deda sad. ...kući. Pešikan:bla bla bla iz očaja. Iz očaja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 1 Share Posted June 1 Uf al se Museti zapalio... Ali imam osećaj da će se raspasti u nekom momentu... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Ne smeta mi rezultat ni blizu koliko mi smetaju ovi smečevi tačno ću ugasiti posle ovog seta, razbudila sam se od besa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Author Share Posted June 1 1 minute ago, alcesta said: Ne smeta mi rezultat ni blizu koliko mi smetaju ovi smečevi tačno ću ugasiti posle ovog seta, razbudila sam se od besa. Ma ne kontaš ti, reflektori, pa publika, pa mušice, pa šljaka, pa ponoć...ih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 1 Share Posted June 1 1 minute ago, Issey said: Uf al se Museti zapalio... Ali imam osećaj da će se raspasti u nekom momentu... Tri sata drži ovaj nivo tenisa. To je jedina šansa Djokovica ali teško jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts